>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
P 268

pawelek1086

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pruszków
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia, FA Trophy
Godzina: 20:45
Spotkanie: Skelmersdale United - AFC Fylde
Typ: Powyżej 3,5
Kurs: 2.20
Bukmacher: Expekt
Mecz miał się odbyć 11 stycznia ale tego dnia nie odbył się z powodu murawy nie nadającej się do gry i został przełożony na dziś. Mój typ został trafiony. Czy będzie mi to doliczone? :razz:
P.S. Dodałbym link do mojego posta ale nie mam jeszcze 20 postów ????
Już zostało rozliczone zgodnie z wynikiem meczu//psotnick

tymexx 159

tymexx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
w-wa, g-a kalwaria
Powitac
Chyba mam dwa nierozliczone typy, bez punktacji:
post #25 z dn. 13.01. (trafiony)
post #11 z dn. 11.01. (nietrafiony)
(Wonderkido mnie olewa...?:?)
Już rozliczone, pewnie przeoczył, albo nie było jeszcze wyniku. Zresztą nie ma znaczenia kiedy to się stanie, ważne, żeby było podliczone przed aktualizacją tabeli//psotnick

ziarnoo 734

ziarnoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
kiedy będzie kasa za grudzień za wygrane? dzisiaj 14-sty
Spokojnie, będą, tak jak zawsze były przelewane. Do 14 dni od ogłoszenia wyników//psotnick

ziarnoo 734

ziarnoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Spokojnie, będą, tak jak zawsze były przelewane. Do 14 dni od ogłoszenia wyników//psotnick
ok, nie wiem kiedy były zawsze, poza tym źle przeczytałem, do 14 dni od początku miesiąca, a kiedy były ogłoszone wyniki?
Proponuję byś zajrzał do tematu &#39;tabela Grudzień&#39;
Psotnick dokładnie zrobił tabelę i także określił wyniki w tabelce. (2.01.2016) ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Przelewy zostaną zrealizowane dzisiaj wieczorem lub jutro. Niestety skrill ma problemy techniczne i często w ostatnich dniach nie można się zalogować jak np. teraz.

ziarnoo 734

ziarnoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Przelewy zostaną zrealizowane dzisiaj wieczorem lub jutro. Niestety skrill ma problemy techniczne i często w ostatnich dniach nie można się zalogować jak np. teraz.

gościu to nie problemy skrilla tylko problemy z przeglądarką, kilku płakało o skrilla a ja nigdy problemów nie miałem nawet wtedy, usuńcie historie!!

pielus 1,7K

pielus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam jedno pytanko - czy w razie gdy powtórzyłem typ i dostałem za niego -100 pkt to ten typ będzie się liczył do skuteczności (jeśli nawet był trafiony) ?
Oczywiście, dokładnie tak jakbyś podał typ bez buka albo z nieregulaminowym bukiem, po prostu uchybienie regulaminowe. Dlatego warto wcześniej przejrzeć poprzednie typy, albo przynajmniej zaraz po wysłaniu posta, wtedy jest możliwość edycji i poprawy posta. Wystarczy napisać o tym tutaj//psotnick

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Od 17.01.2016 nie uznajemy typów z niepoprawną nazwą bukmachera czyli:

- Całoroczny,
- Ónibet,
- Betsyf

I tak dalej
.

Punktacja za takiego &#39;buka&#39; ⛔ 100.

Ramzesa/Jeśli znika Wam nazwa bukmachera to jest to wina adblocka. Możecie dodać forum do wyjątków, ewentualnie zostawić tak jak jest, bo osoby bez adblocka będą to widzieć normalnie.

P 42

polska12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Pomyłka w typie na dzisiaj. Opisuje dobry mecz lecz na początku napisałem że Napoli gra z Frosinone. Proszę o poprawkę
OK.

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cape Fear
W typie dnia na sobotę #52 nie umieściłem rodzaju handicapu, chodziło mi o azjatycki na co zresztą wskazuje kurs, europejski handi był na bet365 @3.75
OK.

medium0 48

medium0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gryfice
Chciałem dodać post do typów dnia na środę i został on poddany moderacji. Czy to ze względu na długą analizę? Kiedy mogę się go spodziewać?
Post już zatwierdzony//psotnick

loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-lin/Gdansk
A ja od momentu, jak wasze forum miało problemy techniczne i przerwę mam taki dziwny problem z wyglądam waszego forum: 1. wygląd listy tematów na podstronie forum (Typy dnia) 2. wygląd stopki posta 3. wygląd okienka do odpowiedzi http://oi64.tinypic.com/2j2f29k.jpg Czy to tylko u mnie? I co z tym zrobić, żeby było normalnie? (AdBlock wyłączony).

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
A ja od momentu, jak wasze forum miało problemy techniczne i przerwę mam taki dziwny problem z wyglądam waszego forum: 1. wygląd listy tematów na podstronie forum (Typy dnia) 2. wygląd stopki posta 3. wygląd okienka do odpowiedzi http://oi64.tinypic.com/2j2f29k.jpg Czy to tylko u mnie? I co z tym zrobić, żeby było normalnie? (AdBlock wyłączony).
Wszyscy tak mają. Przy przenosinach na nowe serwery tak już bywa, zwykle takie turbulencje zajmują do kilkudziesięciu godzin, z czasem powinno być lepiej.

Status
Zamknięty.