ted
Forum VIP
Nie ma co pastwić się nad MefiuU, karę dostał adekwatną do czynu, był wysoko w tabeli i poniósł tego konsekwencję ,
Oczywiście prawidłowość, a nie niedopatrzenie. Z powodów dość oczywistych w moim mniemaniu. Po pierwsze niepotrzebnie by to wydłużyło podliczanie, bo trzeba by było zweryfikować czy kurs nominalny czy po odjęciu podatku itd. A po drugie, w konkursie to de facto nie ma znaczenia, bo przeciez chodzi w nim również o umiejętność znalezienia wartościowego typu po jak najlepszym kursie.
Dla celów konkursowych przy podliczaniu typów z polskich buków bierzemy pod uwagę kurs nominalny, czyli taki jaki widnieje przy typie, bez uwzględniania podatku.
"Zbyt dużo wypiłem" to żaden argument. MeFiuU nadużył naszego zaufania, popełnił karygodny błąd i za to został wykluczony z podsumowywania konkursu oraz otrzymał 7-dniowego bana. Mam nadzieję, że przez ten czas ochłonie i dokładnie dojdzie do niego co zrobił.
W związku z przesunięciem meczu Switolina - Halep z 06.06.godz.14.00 na 07.06.2017 godz.14.00 proszę o przesunięcie mojej analizy na dzień 07.06. W związku z tym za chwilę umieszczę analizę meczu Mladenovic - Bacsinszky który ma się odbyć 06.06.2017 o godz.14.00. Z góry dziękuję!