>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Przypominam, że temat Pytania, propozycje, niezgodności to nie jest czat gdzie można sobie pogadać. On ma konkretne przeznaczenie, które jest nawet wyrażone w jego tytule. Wszelkie posty niezwiązane z tematem będą kasowane a ich autorzy nagradzani ostrzeżeniami.

L 0

lukx1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
może by tak ograniczenia odnośnie wstawiana typów dnia zrobić? Bo wchodzą nowe kotna z 1 postami i śmiecą w temacie. Np. możliwość pisania w typach dnia od 10 postów.

magucio 174

magucio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centrum
może by tak ograniczenia odnośnie wstawiana typów dnia zrobić? Bo wchodzą nowe kotna z 1 postami i śmiecą w temacie. Np. możliwość pisania w typach dnia od 10 postów.
Popieram, coraz częściej można również zobaczyć obraźliwe komentarze na temat osób piszących w tym dziale jak i obraźliwe komentarze na temat analiz. Przeważnie nowe osoby ze świeżymi kontami piszą takie posty

L 0

lukx1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Popieram, coraz częściej można również zobaczyć obraźliwe komentarze na temat osób piszących w tym dziale jak i obraźliwe komentarze na temat analiz. Przeważnie nowe osoby ze świeżymi kontami piszą takie posty
a jak nie posty to wymagana ilość znaków w poście.

L 0

lukx1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
napisał ten co ma dwa posty i konto 3 dni ????

no tak bo jestem nowy na forum, ale czy ja pisze w temacie gdzie zakazane jest pisanie nie na temat, a tym bardziej obrażanie innych, wyśmiewanie ich analiz itp.?

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
pieknylolo 3

pieknylolo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan, Westbury
Witam chciałbym się dowiedzieć czemu nie dodaliście mnie do tabeli wyników z września 2016. Zdobyłem 280 pkt.
Poniżej już ci wyjaśniono. Generalnie nie ma cię w tabeli końcowej bo nie chciało ci się przeczytać Regulaminu konkursu w którym bierzesz udział, a my tu premiujemy czytelnictwo.
▶ W ciągu miesiąca należy podać co najmniej 10 typów. Gracz, który nie spełni warunku minimum 10 typów w miesiącu, nie będzie uwzględniany w klasyfikacji końcowej konkursu.
Pozdrawiam//psotnick

spiderman1984 497

spiderman1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-2-10-2016-niedziela-138360-3.html#post6132739
Świetna analiza :grin: , proponuję ✅ 200 pkt za zaangażowanie.
Swoje piszę zazwyczaj w kilkanaście -kilkadziesiąt minut, dbając o szczegóły, ale widzę, że nie potrzebnie się wysilam.

Moja skromna propozycja:
Wiem , że na tym forum Moderatorzy mają zapewne mnóstwo roboty, ale przyszla mi na myśl propozycja, która mogła by skłonić do pisania &quot;konkretnych&quot; analiz: a mianowicie, czy ciekawym rozwiązaniem nie było by dodatkowe nagradzanie uzytkowników za pisane analiz do Typów Dnia?
Np. można było by wprowadzić mini konkurs &quot;Analiza tygodnia&quot; , gdzie Moderatorzy wybieraliby jedną analizę z każdego dnia, oczywiście każda innego usera, i po zakończeniu każdego tygodnia, pozostali użytkownicy głosowaliby przez 1 dzień na ich zdaniem najlepszą analizę. Zwycięzca , dostawałby jakieś dodatkowe punkty, np.50 lub 100pkt do konkursu Typy Dnia na koniec miesiąca.
Oczywiście nie można głosować na siebie, a wybór analiz do konkursu byłby na podstawie np. najwyższego trafionego kursu, albo np. rzeczowo napisana , a przy tym trafiona analiza.
To taka luźna propozycja, która mogłaby wnieść większą nutkę rywalizacji i być może skłonić do pisania analiz z większym zaangażowaniem.
Pozdro

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-2-10-2016-niedziela-138360-3.html#post6132739
Świetna analiza :grin: , proponuję ✅ 200 pkt za zaangażowanie.
Swoje piszę zazwyczaj w kilkanaście -kilkadziesiąt minut, dbając o szczegóły, ale widzę, że nie potrzebnie się wysilam.

Moja skromna propozycja:
Wiem , że na tym forum Moderatorzy mają zapewne mnóstwo roboty, ale przyszla mi na myśl propozycja, która mogła by skłonić do pisania &quot;konkretnych&quot; analiz: a mianowicie, czy ciekawym rozwiązaniem nie było by dodatkowe nagradzanie uzytkowników za pisane analiz do Typów Dnia?
Np. można było by wprowadzić mini konkurs &quot;Analiza tygodnia&quot; , gdzie Moderatorzy wybieraliby jedną analizę z każdego dnia, oczywiście każda innego usera, i po zakończeniu każdego tygodnia, pozostali użytkownicy głosowaliby przez 1 dzień na ich zdaniem najlepszą analizę. Zwycięzca , dostawałby jakieś dodatkowe punkty, np.50 lub 100pkt do konkursu Typy Dnia na koniec miesiąca.
Oczywiście nie można głosować na siebie, a wybór analiz do konkursu byłby na podstawie np. najwyższego trafionego kursu, albo np. rzeczowo napisana , a przy tym trafiona analiza.
To taka luźna propozycja, która mogłaby wnieść większą nutkę rywalizacji i być może skłonić do pisania analiz z większym zaangażowaniem.
Pozdro

jak dla mnie średnia, chodzi o typ dnia bardziej niż analizę, a taki user za taką analizę w jednym zdaniu już ma z góry -100 pkt ????

fragile11 972

fragile11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Proszę o poprawienie mojego typu z wczoraj w typach dnia. Chodzi dokładnie o punktację, bo coś tam się nie zgadza. Z góry dzięki ��
Poprawione, dzięki za czujność, chciałem Cię sprawdzić, pozdrawiam Krzysiu

marylka 1,2K

marylka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zeby daleko nie szukac i nie wymyslac , trzy typy obok siebie
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-1-10-2016-sobota-138337.html#post6130903
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-1-10-2016-sobota-138337.html#post6130923
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-1-10-2016-sobota-138337.html#post6130929
Pierwszy typ zostal uznany jako kiepska analiza , dwa pozostale juz dobre analizy
Moge wiedziec , jaki jest klucz? Tak z ciekawosci.
Kryterium może być tylko jedno: ocena danego moderatora, która z definicji jest subiektywna. Przy czym rygory są bardzo pobłażliwe, bo inaczej to 60% analiz musiałaby być oceniona jako &quot;kiepska&quot;//psotnick

Status
Zamknięty.