>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
S 5,4K

silo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-1-07-2018-niedziela.152346/#post-6685531
Przed chwilą przyszła informacja, że spotkanie zostaje przełożone. Nie wyczytałem na razie jak i na kiedy stąd pytanie, czy jest możliwe, abym na dziś napisał nową analizę, a tamta zostanie usunięta lub rozliczona na dzień w którym zostanie rozegrane spotkanie, choć może być bardzo łatwo o przegapienie.
Pozdrawiam
Tak, możesz podać nowy typ na dzisiaj, a ten typ przełożony zostanie usunięty.//psotnick

D 219

dolgo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam w regulaminie piszecie ze wyplacacie tylko na skrila,czy wyplata na zwykle konto bankowe jest mozliwa?? moze zamiescicie taka informacje w regulaminie

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
witam w regulaminie piszecie ze wyplacacie tylko na skrila,czy wyplata na zwykle konto bankowe jest mozliwa?? moze zamiescicie taka informacje w regulaminie
Możliwa, ale w drodze wyjątku, a nie reguły, kiedy nie ma innej opcji. Do tej pory zdarzyło chyba raz taka potrzeba, dlatego też nie ma potrzeby wpisywania tej opcji w Regulaminie.

madridista09 1,3K

madridista09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-5-07-2018-czwartek.152353/
Witam. Analiza użytkownika Przemas92ck to plagiat ze strony zawodtyper.pl
Tutaj link : https://zawodtyper.pl/typy-dnia-5-lipca-czwartek/
Odwołuje. Wyjaśnione z użytkownikiem ????

rybarz 4,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cieszyn
Witam. Taka propozycja ;-) Może warto uatrakcyjnć typy dnia w kwesti nagradzania najlepszych typerów ? Ja bym dodał punkty reputacji dla najlepszych w konkursie i najskuteczniejszych. To nic nie kosztuje.... Będe wdzięczny za komentarze i opinie na ten temat. Pozdrawiam

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Napisał-&gt;psotnick
Możliwa, ale w drodze wyjątku, a nie reguły, kiedy nie mainnej opcji. Do tej pory zdarzyło chyba raz taka potrzeba, dlatego też nie ma potrzeby wpisywania tej opcji w Regulaminie.
Witam psotnick mysle ze mozliwosc skrilli bym zostawił ,ale dodał był także mozliwosc wyplaty rowniez przez konta bankowego napewno zwiekszyło by to bardziej aktywnosc ludzi to tematu &quot;typy dnia&quot;. Przemyślcie to może akurat na przyszłość dałoby się coś na to poradzić to jest oczywiscie moja propozycja. Jezeli nie bedzie takiej mozliwosci to zrozumiem. Pozdrawiam

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
little-dj 1,3K

little-dj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To poproszę o usunięcie tego postu, a ja dodaję nowy. ;)
Btw., dałoby radę dodać informację o takich przypadkach w regulaminie?
Post usunięty. Co do dopisania to nie wiem, może przy następnej aktualizacji Regulaminu tak zrobimy. Ale z drugiej strony nie wszystko trzeba wpisywać w Regulamin bo by się zrobiła z tego wikipedia. Część reguł obowiązuję na zasadzie uzusu.//psotnick

chyczy 2,3K

chyczy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodniopomorskie
Status
Zamknięty.