>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
LM, LE 1/2 - wszystko podliczone.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
hardison +4 Punkty (:))
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Finały podliczone. Tytuł najlepszego typera LM trafia do zwyciestwo1960 a LE do użytkownika geryx. GRATULUJEMY!
Tym samym kończymu VIII już edycję Uczty Piłkarskiej, dlatego też chciałbym podziękować wszystkim modom w podliczaniu swoich grup. Dzięki i do zobaczenia (mam nadzieję) w przyszłej edycji. ???? Loginy podsyłajcie do MarcinOdra.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
hardison +5 Punkty (Dzięki za fajny konkurs :) Jakbyś kiedyś potrzebował pomocy w liczeniu to możesz zawsze się do mnie uśmiechnąć. Pozdrawiam :))
sumada90 +8 Punkty (dzięki. Jeszcze dopisz notkę gdzie się zgłaszać o ewentualne nagrody :))
P 379

promark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wystarczą same loginy czy trzeba też ID konta ? Bo w poprzednich konkursach SB Marcin kazał wysyłać i login i ID.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Gratuluje najlepszym i podziękowania dla wszystkich osób, które pomagały przy konkursie.
Dane wysyłacie do mnie w następujący sposób:
temat: Konkurs Uczta Piłkarka
- zajęte miejsce
- login z Sportingbet
- ID
- nagroda.

mkr 32

mkr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gratulacje dla winnerów i podziekowania dla prowadzących za sprawna organizację!
ps. kiedy upływa termin na przesyłanie loginów?, jest max 32 zwycięzców, w niektórych ligach brak tabel, znając życie to może trwać to tygodniami ???? )

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Te nagriody za 1, 2, 3 miejce to były w pierwszej rundzie czy juz po podziale na lige mistrfzów i lige europejska?

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Nie było żadnego ogłoszenia po zakończeniu grup, że zwycięzcy oraz miejsca 2 i 3 zgłaszają się po nagrodę, więc na pewno teraz wyszczególniasz to Marcinowi na PW za co i ile Ci się należy a potem pewnie to weryfikuje.
W tym miejscu to i ja pragnę podziękować wszystkim za udział oraz pogratulować wszystkim zwycięzcom jak i życzyć szczęścia w kolejnych konkursach gdzie na pewno się spotkamy ????

valverde 5,3K

valverde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Allenstein
Nagrody są wpłacane w postaci bonusow na konta graczy w Sportingbet.com . Wygraną kwotę należy obrócić 6-krotnie o kursie min 1,50 w zakładach sportowych przed dokonaniem z konta gracza jakiejkolwiek wyplaty, badz tez transferem jej do innych produktow. Gra w Supertoto, Kasynie, Grach oraz Pokerze nie jest take wliczana do wymaganego obrotu.

P 379

promark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nagrody są wpłacane w postaci bonusow na konta graczy w Sportingbet.com . Wygraną kwotę należy obrócić 6-krotnie o kursie min 1,50 w zakładach sportowych przed dokonaniem z konta gracza jakiejkolwiek wyplaty, badz tez transferem jej do innych produktow. Gra w Supertoto, Kasynie, Grach oraz Pokerze nie jest take wliczana do wymaganego obrotu.
Rzeczywiście już znalazłem. Dzięki !