>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
pisałem na szybko, aby jeszcze przed rozpoczęciem meczu poinformować, kurs to 1.22, a ako zmienia się na 20,02

P 379

promark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy podliczenia i nowa tabela w grupie 7 ? Bo już 2/3 za nami a tabela dalej z 5 kolejek, a warto wiedzieć na co powoli się szykować.

daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ok, czyli rozumiem że można podawać takie same typy co Nasz przeciwnik bez żadnych konsekwencji... To po co taki zapis w regulaminie ? ????
nie, nie mozna // mp

daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ok, czyli rozumiem że można podawać takie same typy co Nasz przeciwnik bez żadnych konsekwencji... To po co taki zapis w regulaminie ? ????
nie, nie mozna // mp

To czemu nie ma żadnego odzewu w mojej sprawie, zacytuję raz jeszcze...
http://forum.bukmacherskie.com/f428/liga-nr-5-a-96419-5.html#post3903104
Nie to że &quot;kapuję&quot; na kogoś, ale bawmy się uczciwie. Podobno nie można podawać typu z tego samego meczu co poprzednik, a mój rywal podał nawet identyczny typ jak mój. Nic nie ma w takim przypadku ?

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk

Przy powtórzeniu typu takiego jak rywal jest automatyczny minus. A mecz nie wszedł, więc dlatego nie widzisz konsekwencji ;)

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
c e n t r u m
Nie udzielam się tutaj raczej, ale muszę odpisać. O co Ci tak w zasadzie się rozchodzi? Przegrałeś pojedynek i szukasz jakiegoś haka, by go jednak wygrać czy co? User podał taki sam typ jak Ty, więc z góry ma minusa i tyle w temacie. Jakby Napoli wygrało różnicą minimum trzech bramek to byś miał plusa przy typie, a rywal minusa. Ot cała filozofia. Dziękuję.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Właśnie... jak jesteś taki dokładny to dlaczego nie zauważyłeś, że post rywala był już wcześniej edytowany zanim się kolejka skończyła. Dostał minusa za powtórzenie typu, a że typ nie wszedł to dostał minusa... minus to minus...

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Sory, ale nie ogarne, za dużo spraw mam na głowie, a nie chce psuć zabawy, wykreślcie mnie, liga nr 6.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zmieniam mecz, Tigre - Colon na Vancouver - Real Salt, źle popatrzyłem mecz ligi arg jest w niedzielę o 21:15 więc nie bardzo pasuje do soboty :razz:
Liga 3 - aktualizacja po 10 kolejkach ;)

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Panownie kiedy aktualizacja 7 ligi? Dziś rozgrywamy już 12 kolejkę a podliczone jest dopiero 5...

lantz 183

lantz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
nagrody są wypłacane na koniec konkursu jak było ostatnio ? I czas na depozyt do sportingbet w celu otrzymania nagrody jest również do ostatniego dnia konkursu ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
nagrody są wypłacane na koniec konkursu jak było ostatnio ?
Tak, wszystkie nagrody są wypłacane po zakończeniu konkursu.
I czas na depozyt do Sportingbet w celu otrzymania nagrody jest również do ostatniego dnia konkursu ?
Nie, czas na depozyt jest do zakończenia pierwszej rundy (która aktualnie się rozgrywa).

lantz 183

lantz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Jeszcze jedno, do otrzymania nagrody wystarczy min depozyt dowolną formą wpłaty ?

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
33 punkt regulaminu jest brany pod uwagę jedynie w momencie zapisów, nie obowiązuje od momentu startu konkursu?Już raz zadałem podobne pytanie i nie uzyskałem odpowiedzi.
nie rozumiem... regulamin wchodzi w zycie z rozpoczeciem konkursu jesli sie nie myle, a o co chodzi?