>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

lantz 183

lantz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
lantz vs krzosz1987 7.61 - 6.48

Tu to chyba ja wygrałem żeby potem nie było że dopisałeś komu innemu 3 pkt czyt. krzos1987.
Domyślam się że to pomyłka to proszę o poprawienie

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Tu to chyba ja wygrałem żeby potem nie było że dopisałeś komu innemu 3 pkt czyt. krzos1987.

Domyślam się że to pomyłka to proszę o poprawienie

Ajax walną lekką gafe. ???? Już poprawione , dzięki za czujność. ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Nawet jeżeli jego AKO wyniesie 0 to i tak do tabeli dostanie 3pkt ..
To ciekawe. Bo jeśli ktoś złamie regulamin i dostaje 0 to przeciwnik jeśli nic nie trafi nie dostaje 3 pkt. Raz tak a raz tak.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak nie dostaje jak dostaje?

O to przykład:

everto vs pestka7 0 - 0

Jak widzisz mimo, że uzyskałem AKO = 0 to wygrałem mecz i 3 pkt adqs dopisał mi do tabeli. Poza tym przeczytaj dokładnie 28 i 29 punkt regulaminu, który Ci wcześniej wkleiłem. Tam masz wszystko jasno opisane. ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
INTELOWIEC: Nic nie trafiłeś i trudno. On podał typy, że źle to nic nie poradzimy. Ty też regulamin przecież znasz. Otrzymacie po punkcie.
A to jak mi wytłumaczysz ?

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Ja muszę bardzo pochwalić moderatora ligi 6 ???? pełen profesionalizm Snajp????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
snajp +7 Punkty (Za docenianie dobrej roboty :-))
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Inteligentne Robson, naprawdę. &quot;Jak zrobisz to będzie...&quot; - w stylu powiedział urzędnik do mieszkańca. :grin:
Na przykładzie innych lig, a konkretniej moderatorów tych lig, widać jak z profesjonalizmem wszystko uaktualniają. Tu widać mrówczą pracę i za to wielki szacunek. Dlaczego tak nie może być w każdej z lig ?
Poradzę sobie bez tabeli, więc spokojnie Robson.
Widzę, że Tobie dogodzić nie można, jak Ci nie odpowiada to co robie, to przynajmniej nie komentuj i bądź szczęśliwy. A na następny raz, zgłoś sie sam do podliczania i wykaż sie profesjonalizmem, tyle z mojej strony.
Aktualizacja, w razie wu - PW

edyp 186

edyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Liga nr 8
Edyp - powinienem mieć 18 pkt w tabeli, a mam 15
nie wiem czy to spowodowane ostatnią kolejką nie jest kiedy nie trafiłem żadnego typu, ale mój przeciwnik wcale nie oddał typów, więc zgodnie z regulaminem powinienem wygrać i dostać 3 pkt mimo, że trafiłem AKO=0
proszę o poprawienie

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Liga nr 8
Edyp - powinienem mieć 18 pkt w tabeli, a mam 15
nie wiem czy to spowodowane ostatnią kolejką nie jest kiedy nie trafiłem żadnego typu, ale mój przeciwnik wcale nie oddał typów, więc zgodnie z regulaminem powinienem wygrać i dostać 3 pkt mimo, że trafiłem AKO=0

proszę o poprawienie
8 i 9 kolejka nie została jeszcze uwzględniona w tabeli dlatego masz tylko 15 pkt

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
pestka7
I jak to w końcu jest ? Bo widze, że to jest nieogarniete i w roznych ligach roznie traktowane...A odejmowanie ako za mecze ze zdyskfaifikowanymi to jest juz przegiecie...

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pestka7

I jak to w końcu jest ? Bo widze, że to jest nieogarniete i w roznych ligach roznie traktowane...A odejmowanie ako za mecze ze zdyskfaifikowanymi to jest juz przegiecie...
Każdy za pojedynek z rywalem który zostaje zdyskwalifikowany dostaje 3 punkty, AKO jest normalnie liczone za taki pojedynek.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
Tabela grupy 5 po 9 kolejce gotowa, wrócił net, także końcówka będzie co 2 kolejke aktualizowa ;)

J 10

jartom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zapomniałem dopisać 10 kolejka 23-24.04 prosze o poprawienie

J 10

jartom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie zawodnicy bukszpans i walczący zostali zdyskwalifikowani a nie wszyscy jeszcze z nimi grali Czy mecze z nimi będą rozliczane jako 3:0 czy mecze z nimi ci którzy grali tak były rozliczoe lub czy beda wyniki tych meczów anulowane.

e/ trzeba podawać typy z nimi oraz jak chcesz, żeby ktoś Ci poprawił posta podawaj link bezpośrednio do niego.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Może warto do kolejki czwartkowej dołożyć piątek, bo w czwartek meczów jak na lekarstwo Co myślicie ?
3 razy już o tym pisałem i zero reakcji więc wątpliwa sprawa.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Może warto do kolejki czwartkowej dołożyć piątek, bo w czwartek meczów jak na lekarstwo Co myślicie ?
Najbliższa kolejka zostanie rozegrana w sobotę, a nie we czwartek.

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Takie typy są dozwolone?

Pisze teraz żeby potem nie było że coś kombinuje,no ale nie podoba mi się typ Santos Laguna -Monterrey,który jest 25.04 o godzinie 4:00.Jakby grała jutro liga Japońska o 6:00 to też mogę obstawić?no chyba nie,szczególnie że mieliśmy dwa dni na podjęcie dezycji jakie gramy mecze.