>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Toć napisałem &#39;Dziękujemy ;)&#39;
Innym przepuściłeś, więc myślałem, że nie będzie problemu z dodaniem linku, ale trudno. Pozdrawiam ;)
Dodałem, ale następnym razem link, szanuj nasz czas, poza tym mogłeś teraz podać link ;)
W tabeli aktualizacja będzie przy następnej kolejce, ale więcej info u Levego jak by co.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nr69 +2 Punkty
kartonik 85

kartonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
Czy można prosić o założenie wątku na 2 kolejke skoki

premqu 8

premqu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bstok
Dzięki alkooterror ???? Wielkie Dzięki
Przepraszam ale przy oddawaniu typu na Biathlon nie chcący o minutę wcześniej wpisałem start biegu ???? Powinno być 16:15 a wpisałem 16:14, myślę, że to nie jest zbyt duży problem?
dawid// krótko mówiąc nie zawracaj gitary takimi sprawami ????
aa i jak reklamujecie swoje typy to link do posta :!:

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Typy na Harrachov - pierwszy konkurs zostają anulowane czy w przypadku rozegrania konkursu jutro o 9 jak to jest planowane będą się liczyć ?

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
konkurs właśnie sie zaczyna chciał bym zaznaczyć ze podtrzymuje moje typy z dnia wczorajszego

the-citizens 111

the-citizens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
W pewnym Slaskim miescie
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Jestem w ekipie konkursowej z userem Levy. Niestety, po wczorajszym incydencie( nie wiem o co dokładnie chodzi) Levy mi napisał że przestaje być aktywnym uczestnikiem forum, i żebym grał sam. Ja podejmując próbę rywalizacji w tym konkursie grałem z Levy&#39;m ponieważ zna on się na biathlonie, natomiast ja operuję dyscypliną Skoki Narciarskie, a o wyżej wymienionym Biathlonie nie mam pojęcia. W związku z tym, czy mogę sobie dobrać osobę w trakcie rywalizacji?

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Jestem w ekipie konkursowej z userem Levy. Niestety, po wczorajszym incydencie( nie wiem o co dokładnie chodzi) Levy mi napisał że przestaje być aktywnym uczestnikiem forum, i żebym grał sam. Ja podejmując próbę rywalizacji w tym konkursie grałem z Levy&#39;m ponieważ zna on się na biathlonie, natomiast ja operuję dyscypliną Skoki Narciarskie, a o wyżej wymienionym Biathlonie nie mam pojęcia. W związku z tym, czy mogę sobie dobrać osobę w trakcie rywalizacji?
Cześć. Niestety nie ma takiej możliwości. Bo jeśli zdobyli byście nagrodę to nie było by możliwości podziału jej. Możesz kontynuować grę samemu, pobierając galante peffki biathlonowe z działu :cool: albo namówić Levego na jak najszybszy powrót, bo i tak wróci prędzej czy później ;):grin: