>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Wkradł się błąd:

1 dzień 15.01.12
14. Pr0napek - siami

1. Polska - Serbia - Over 54,5 - 1,95 Sportingbet
2. Węgry - Rosja - 2 2,05 Sportingbet
3. Niemcy - Czechy - 1 1,55 Tobet

ZAMIAST węgry - rosja miało być Szwecja - Macedonia over 51,5 1,80 sportingbet.... Rosja gra jutro, więc typ na jutro a nie na 1 dzień mistrzostw.
Wobec tylu próśb o poprawę postów napiszę jak będziemy ostatecznie te kwestie rozwiązywać. Mimo że w pierwszym poście tematu z typami na dzisiaj macie czarno na białym że poprawiamy prośby w ciągu 5 min od wysłania posta to po konsultacji z adqs uznaliśmy że pierwszego dnia pójdziemy wam na rękę i wydłużymy ten czas max do godziny. Niestety wszelkie późniejsze prośby o zmianę będą rozliczane jako minus.
przykro mi

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
koliberek +2 Punkty
S 6

siami

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawdziłem dopiero teraz gdy zobaczyłem ten wpis czy poprawnie dodałem ;/
Może w pierwszy dzień konkursy oczywiste błędy będziecie uwzględniali ? Skoro typ jest na jutro a podałem dzisiaj to wiadomo, że nie kombinuje tylko wkradł się błąd.
dlatego prosimy o sprawdzanie zawsze ;) Jak nie przed wysłaniem, to nawet niedługi czas po. Nic straconego, są jeszcze 2 dni, 6 typów.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Niektórzy to chyba sobie kpią z organizatorów. Jak nie umiecie sobie sprawdzić kiedy odbywa się mecz to teraz płaćcie za swoje błędy. Ja rozumiem że wkradnie się literówka albo jakiś drobny błąd ale nie róbcie jaj. Zrób adqs tak jak w zimówkach że nie mam poprawiania postów i będziecie mieli po problemie :razz:.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
/nie, -2 jest i było@ 1.52, a typów nie zmieniamy.[/color]

Nigdzie nie chciałem zmieniać typu, tylko kurs, bo był 1,62, a nie 1,52.
No, ale skoro Ty uważasz, że był 1,52 to prawdę mówiac nie robi mi to wiekszej różnicy.

salva 22

salva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
teraz sie zorientowałem,
prosze o poprawe wpisalem ze dania gra z macedonia a gra ze slowacja
strona 2 post 17

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
No, ale skoro Ty uważasz, że był 1,52 to prawdę mówiac nie robi mi to wiekszej różnicy.
nie ja uwazam tylko oddsportal tak uwaza a skoro rzeczywiscie bylo inaczej to udowdonij

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
nie ja uwazam tylko oddsportal tak uwaza a skoro rzeczywiscie bylo inaczej to udowdonij

adqs, jaki oficjalny ton ????
Wyluzuj chłopaku, mówię to co widziałem. Nie mam ochoty się tu z Tobą spinać. Uważasz, że było 1,52, no to jest 1,52. Chyba jakbym nie widział 1,62 to bym tu nie pisał, żebyś to poprawił, co? Temat skończony. Miłego wieczoru.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
czy jesli ja podalem typ na -4 bramki na Szwedow to czy moj przeciwnik moze podac -4.5 bramki na ten sam zespol?

lordcadet 25

lordcadet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ledziny
I dzień 15.01.2012
46. lordcadet - lolnik
1.Dania - Słowacja | under 58.5 @ 1.85 Sportingbet
2.Szwecja (-4) - FYR Macedonia 1 @ 1.90 Tobet
3. Polska (+2) - Serbia 1 kurs: 1.85 Tobet
W moich typach oddałem dwa typy z Tobetu dlatego aby ułatwić Wam pracę zaraz podam aby automatycznie mecz Polska-Serbia rozwiązać na minus 100.
A w takim przypadku jeśli mój przeciwnik ma Szwecja Macedonia ten sam typ to jeśli on oddał później typ to on ma -100?
1 dzien 15.01.2012
46. Lordcadet - lolnik
1. Szwecja - Macedonia (0-4) 1 1.80
2. Dania - Słowacja: first team to score 5 goals: Dania 1.444
Sportingbet

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie czemu dostalem - 100 odrazu po wklejeniu typu Niemcy -3 -Czechy ( choc typ nie wszedl ) pytan na przyszlosc po prostu

lordcadet 25

lordcadet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ledziny
Wydaje mi się że dlatego że dwa typy z Tobetu ale nie wiem dlaczego akurat za ten mecz....

Z 0

zawiedziony

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , jestem nowy na forum . Kto mi wyjaśni sposób składania multi zakładów na lay ?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
czy jesli ja podalem typ na -4 bramki na Szwedow to czy moj przeciwnik moze podac -4.5 bramki na ten sam zespol?
Nie.
W moich typach oddałem dwa typy z Tobetu dlatego aby ułatwić Wam pracę zaraz podam aby automatycznie mecz Polska-Serbia rozwiązać na minus 100.
cwaniak jestes, ale nie, z reguly w takich wypadkach minusujemy wyzszy kurs.
I nie ****** ucha pytaniami czy moj rywal moze to jak ja tamto, macie opisane to w pierwszym poście tematu na dzien. Jezeli wystapila nieprawidlowosc - PW tu lub unicaja i sprawa rozwiazana, my przy 64 parach nie mozemy tego ogarnac.
Linki do postow prosze dodawac, dziekuje
/User bukszpanns został wykluczony z konkursu. Rywalowi polecamy jednak podawanie typów celem wyższego bilansu

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Mój rywal nie podał dziś swoich typów. I w związku z tym pytanie, czy ponosi jakieś konsekwencje czy po prostu nic nie zarobi (ale i nic nie traci)?
//unic
Brak obu typów ⛔200
Brak jednego ⛔100

kiman 19

kiman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
He? Nie rozumiem jaki zawyżony kurs? Trzymałem się dokładnie kursów takich jakie widziałem na stronach Sportingbet oraz Tobet? Więc nie kumam podjętej decyzji? PRoszę o wytłumaczenie? Bo dokładnie się trzymam wszystkich punktów regulaminu...
Wszystko dokładnie spisywałem w chwili pisania postu.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
co za ludzie. Dlaczego polowa osob daje typy od jednego buka? Czy to taki problem jest? 2 typy 1 SB 1 Tobet, 3 typy 2 SB 1 tobet....

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie rozumiem jaki zawyżony kurs?
&quot;2. Dania - Słowacja | Dania -3.5 @ 1.85 Tobet &quot;
Tu coś pokombinowałeś... Handicap na mecz był 6.5, więc albo pomyliłeś handicap (raczej nie, bo 6.5 @ 1.80), albo kurs...
co za ludzie. Dlaczego polowa osob daje typy od jednego buka? Czy to taki problem jest? 2 typy 1 SB 1 Tobet, 3 typy 2 SB 1 Tobet....
Ale o co Ci chodzi ?? Przeczytaj raz jeszcze punkt regulaminu, który wyjaśniasz, bo chyba wytłumaczenie potrzebne jest Tobie... Chcą, to podają z jednego (Sportingbet), bo jest to dozwolone, zabronione jest podawanie typów tylko z Tobet, ale akurat taki błąd popełniło tylko kilka osób...