>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

bodzio9 247

bodzio9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego wszyscy podają że konkurs o 15 skoro jest o 16:30? Podałem typ, jeśli nie można jednak już to prosze o usunięcie, chociaż nie rozumiem czemu tak jest.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego wszyscy podają że konkurs o 15 skoro jest o 16:30? Podałem typ, jeśli nie można jednak już to prosze o usunięcie, chociaż nie rozumiem czemu tak jest.
A masz ofertę teraz ? Nie, więc kopiowałeś na 100 % od innych, którzy podali przed Tobą...
Wg mnie powinien być odpowiedni punkt regulaminu, który &quot;nagradzałby&quot; osoby, które kopiują od innych = zawyżają = kombinują..
Dokładnie, kopiowałeś... 2. i 3. typ skopiowany żywcem od levego42... Mógłbyś się chociaż wysilić i zmienić cokolwiek, np. wstawić spacje, oddzielając @ od reszty...
Zawyżyłeś kurs poza tym, bo spadł na jeden z Twoich typów.
1.delikwent podany na tacy...
Dawid, chyba pamiętasz TdF i kopiowanie tam, wstawcie pkt regulaminu odpowiedni, bo to jest żenujące. STOP OSZUSTOM !... Będzie lepiej dla konkursu.
E ; proszę o połączenie postów

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Prosze skasować 2 pierwsze posty druzyny Typerów Dwóch bo podałem 2 pojedyncze typy w 2 postach. W trzecim jest już poprawnie. Dzięki ;)

bodzio9 247

bodzio9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie, kopiowałeś... 2. i 3. typ skopiowany żywcem od levego42... Mógłbyś się chociaż wysilić i zmienić cokolwiek, np. wstawić spacje, oddzielając @ od reszty...
Zawyżyłeś kurs poza tym, bo spadł na jeden z Twoich typów.
1.delikwent podany na tacy...
Dawid, chyba pamiętasz TdF i kopiowanie tam, wstawcie pkt regulaminu odpowiedni, bo to jest żenujące. STOP OSZUSTOM !... Będzie lepiej dla konkursu.
E ; proszę o połączenie postów
Moment moment, nie zapędzaj się tak. Nie chodziło o kopiowanie bo z moim kolegą te typy przeanalizowaliśmy, mogę pokazać rozmowy z Priv&#39;a. I tak wgl w momencie podania moich typów wgl nie było oferty na stronie Tobet. Wziąłem więc kursy które podali inni po to by było to uczciwe.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
@Obserwator spokojnie my debilami nie jesteśmy i na pewno kopiowanie typów żywcem nie będzie dozwolone. ;)
@kokocz nie ma takiej możliwości, pierwszy typ będziecie mieli rozliczony zgodnie z wynikami, a za drugi macie -100. Zasada jedne zawody jeden post.
@Bodzio9 typy podane po czasie, wszystkie liczone jako -100 czyli razem -300. Tak samo jak drużyna frozen team.

bodzio9 247

bodzio9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czemu -300?
pisałem przecież &quot;Dlaczego wszyscy podają że konkurs o 15 skoro jest o 16:30? Podałem typ, jeśli nie można jednak już to prosze o usunięcie, chociaż nie rozumiem czemu tak jest.&quot;

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Oferta w Tobecie była do godziny 15:00 więc nie wiem w czym problem. Typy po czasie i za każdy -100. Nie pisz już więcej bo decyzja i tak nie będzie zmieniona.

bodzio9 247

bodzio9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, tylko skoro były po czasie, więc i tak się nie liczą, dlaczego więc mamy zaczynać z ujemnymi? Z resztą szkoda, że przez takie niedopatrzenie, bo przecież zawody zaczynały się potem mamy mieć minus. A wszystkie typy ustalaliśmy wczoraj wieczorem mam rozmowy na priv mogę pokazać.

czort 31

czort

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Police
czy mozna stawiac biathlon i skoki w osobnych postach czy trzeba w jednym, bo uzgodnilem z mikrobim ze ja zajmę sie skokami a on biathlonem.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Nie ma takiej możliwości, w dwóch miejscach przekroczyliście regulamin. Pierwsza rzecz to zasada jedne zawody jeden post, druga zasada maksymalnie 3 typy z danej dyscypliny. Teraz już macie 4 ze skoków. Więc pozostał wam tylko jeden typ z biathlonu. Tak informacyjnie z dobrego serca to piszę byście czasami więcej typów z biathlonu nie dali bo za każdy typ powyżej określonej liczby to ⛔ 100.

czort 31

czort

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Police
Czy można stawiac zdarzenia z kwalifikacji i czy beda traktowane jako jeden konkurs z turniejem głównym mowa o &quot;Bishoschofen&quot;?