>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

kartonik 85

kartonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
Witam chiałem zgłosić sytuację z którą się spotkałem przed chwilą gram pojedynek z Vaderem i o godz 19:08 wysyła On swoje typy w których podaje 3 mecze na remis z ligi niemieckiej , oraz mecz z mistrzostw świata U20 USA-FINLANDIA 1X - kurs 1,08, oraz Szweja - Szwajcaria - 1X - kurs 1,01 i ma wyliczony kurs ako z tych 5 meczy a za minutę zmienia typy i zamiast tego typu o kursie 1,01 zmiania typ na 4 typ niemiecki na remis.to chyba nie fair aby zmieniać typy - jest modem i ma opcję edycji lub usunięcia postu , że tego nie widoczne dla wszystkich ja to zauważyłem przez przypadek bo chciałem akurat dać ten 4 mecz z ligi niemieckiej aby nie powtarzać typu patrzę a tu nagle zmiana typu.
Jak mi w pierwszym pojedynku przez przypadek wysłał się post z nieskończonymi typami i za chwilę wysłałem poprawiony post to nie został on uznany bo podobno liczy się tylko pierwszy post . To jak to jest - jedni mogą a inni nie.-przecież to ma być zabawa- to tyle ode mnie.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
panowie załóżcie temat na 4 dzień, bo jutro nie każdy będzie miał możliwość podania typów ????

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
2. noobcior vs Hogan - 6.64:0.00 | 5.92:3.24 | 13.02:3.26 [3:0] AWANS: noobcior

proszę o poprawę w głównym temacie z parami, stan pojedynku aktualnie to 2-1 dla noobciora, mecz nr 2 wygrałem ja.
/poprawione fox71

shamoth 57

shamoth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bartenstein
pytanie o interpretację tego punktu.
17,Brak AKO,bukmacher ,data,godziny, wszystkie typy ZERO.
Czy błędne wpisanie ako jest traktowane jako brak AKO? Czy po prostu uznane jako błąd, który może się zdarzyć każdemu? - np zapomnieć wpisać godzin otwarcia spotkań.
Czy ważność takich danych w finałach, gdzie uczestników jest nie wielu a moderatorów, czy adminów dużo więcej w porównaniu z eliminacjami nie powinna być delikatnie traktowana na stronę finalistów? Dla super zabawy w super konkursie. Taki mały przywilej. Sądzę, że wszyscy byliby szczęśliwi. Każdy przecież popełnia błędy, chyba że ten co nic nie robi ???? .
Błędnie wpisane AKO to błędnie wpisane AKO a nie jego brak,tak samo jest z błędną godziną , ich braki niestety są traktowane jako ZERO.Panowie są wzory podawania typów i w tej fazie WSZYSCY powinni już ogarnąć Ctrl+C później zmieniamy datę ,h ,typ i jedziemy do Finału. /fox71

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Witam chiałem zgłosić sytuację z którą się spotkałem przed chwilą gram pojedynek z Vaderem i o godz 19:08 wysyła On swoje typy w których podaje 3 mecze na remis z ligi niemieckiej , oraz mecz z mistrzostw świata U20 USA-FINLANDIA 1X - kurs 1,08, oraz Szweja - Szwajcaria - 1X - kurs 1,01 i ma wyliczony kurs ako z tych 5 meczy a za minutę zmienia typy i zamiast tego typu o kursie 1,01 zmiania typ na 4 typ niemiecki na remis.to chyba nie fair aby zmieniać typy - jest modem i ma opcję edycji lub usunięcia postu , że tego nie widoczne dla wszystkich ja to zauważyłem przez przypadek bo chciałem akurat dać ten 4 mecz z ligi niemieckiej aby nie powtarzać typu patrzę a tu nagle zmiana typu.
Jak mi w pierwszym pojedynku przez przypadek wysłał się post z nieskończonymi typami i za chwilę wysłałem poprawiony post to nie został on uznany bo podobno liczy się tylko pierwszy post . To jak to jest - jedni mogą a inni nie.-przecież to ma być zabawa- to tyle ode mnie.
dokładnie, jeśli tak faktycznie było to powinno być to natychmiast zweryfikowane... :zoltakartka:

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
zawsze kiedyś zabawa się kończy :grin:
Gdy zabawa zbliża się do końca to widać niektórzy próbują robić aferę.
dokładnie, jeśli tak faktycznie było to powinno być to natychmiast zweryfikowane... :zoltakartka:

Nie ma to jak zabierać głos w nie swojej sprawie nic nie wiedząc. Co Ty chcesz weryfikować? Wszedłeś do tematu i mówisz, że napisze coś? Weryfikacja dokonuje się sama - poprzez typy.
Kartonik wczoraj wygrał i gramy dalej.
Ale racja - jestem za weryfikacją. Proszę o zweryfikowanie wyniku i 3-0 dla mnie...

Nie mam czasu na odnoszenie się bzdur.
Jeśli ktoś wysyła typy to najpierw patrzy jakie są w temacie. A nie po wysłaniu posta później robi lament.
Tyle z mojej strony.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno

Nie ma to jak zabierać głos w nie swojej sprawie nic nie wiedząc. Co Ty chcesz weryfikować? Wszedłeś do tematu i mówisz, że napisze coś? Weryfikacja dokonuje się sama - poprzez typy.
Kartonik wczoraj wygrał i gramy dalej.
Ale racja - jestem za weryfikacją. Proszę o zweryfikowanie wyniku i 3-0 dla mnie...

Nie mam czasu na odnoszenie się bzdur.
Jeśli ktoś wysyła typy to najpierw patrzy jakie są w temacie. A nie po wysłaniu posta później robi lament.
Tyle z mojej strony.
Pewnie nabiłem posta i jestem kozakiem ;) za to Ty w znakomity sposób ominąłeś to co napisał KARTONIK, nie odnosząc się w ogóle do treści jego posta ???? a jeśli chłopak coś takiego napisał to coś jest na rzeczy ????

shamoth 57

shamoth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bartenstein
Nie próbuję zrobić afery a jedynie wykorzystać ten fakt dla swojej obrony. Poza tym wskazać iż jednak można typować na raty.
8. NIE MOŻNA PODAWAĆ ANI JEDNEGO TEGO SAMEGO TYPU, CO RYWAL W DANEJ KOLEJCE! (może być to samo spotkanie, jednak musi być inny typ)

NIE MOŻNA TYPOWAĆ NA &quot;RATY&quot;, A TAKŻE ZMIENIAĆ TYPÓW (jeden post na jedną kolejkę).
Co byłoby gdyby Twoje zmienione typy weszły? KARTONIK byłby poszkodowany. Szczęśliwie się stało, że typy Kartonika weszły.:wink:
Punkt 13 chyba się wyklucza z punktem 17 uchwały punkt 16.
16. Uzgodniona zmiana w regulaminie przez osoby odpowiedzialne za konkurs.
13. Pomyłki zgłaszać na priv (do opiekunów turnieju) albo w odpowiednim temacie.
Pomyłkę swoją zgłaszałem.
Ponadto. Bardzo ciekawy konkurs. Dużo emocji. Bardzo dużo :grin:
Pozdrawiam.

shamoth 57

shamoth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bartenstein
Chciałem pogratulować mojemu przeciwnikowi z 1/16 PrONapek&#39;owi za super zaciętą grę.
Pozdrawiam też aktualnych graczy z Grupy G: Nivet, legolas i Kartonik. Dokopcie swoim przeciwnikom ???? . Łysy nie daj się ???? .
Pozdrawiam też moderatorów, administratorów, ministrów i prezydentów forum.
Dzięki za możliwość udziału w tak emocjonującym konkursie.
Szacun.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
Gratulacje dla Tommiego za awans do kolejnej rundy. Powodzenia i dziękuje wszystkim za fajną zabawę. Good luck all ; )

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
W moich typach na 5 dzień w 1/16 pojawiła sie data 29 grudnia, a powinna 20 grudnia.
Prosze moda o poprawienie. Dzięki