>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Nie wszyscy mają czas aby przeglądać wpis czy aby nie zaszła jakaś drobna zmiana (Małym druczkiem)

Tytuł w temacie albo poście trudno nazwać drobnym, prawda? Jak oglądasz film, to przeważnie wiesz jaki ma tytuł, nie? Jeżeli nie masz czasu to nie bierz udziału w konkursach nikt Ci nie każe tego robić, wręcz przeciwnie, jest to dodatkowa, darmowa okazja na zarobienie pieniędzy.

esek14 35

esek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta, mój błąd. Ale po co ktoś tworzy nowy temat, tyle czasu przed meczami. Nie zwracałem uwagi na jakieś daty, bo tak jak w poprzednich tematach nie wydawało mi się to istotne!

wooshoo 0

wooshoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Jeżeli nie masz czasu to nie bierz udziału w konkursach nikt Ci nie każe tego robić
Nie chodziło o brak czasu na udział w konkursie..na zarobienie takiej kasy zawsze znajdzie się minuta lub 2. ;-)) Bronicie się Admini, ale prawda jest taka, że gdyby temat pojawił się dopiero w tym tygodniu nie byłoby żadnego problemu! Teraz każdy widzi &quot;datę jak wół&quot; bo się o tym mówi i będzie czytał temat do końca. Ale niech będzie, jak to się mówi: jak się człowiek śpieszy.. to się Admin cieszy! ;-) no offence!! ???? Napisałem co myślę. Dzięki za pociągnięcie tematu.
Ostatnie pytanie, co z moim skasowanym postem? Mam powtórzyć, zostanie przywrócony, czy jak?

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem w czym wy widzicie problem, jest napisane jasno że 4 kolejka zaczyna się 9 wrzesnia, więc oczywiste jest jesli poda się mecze z innego dnia to się dostaje minusowe punkty i trzeba się z tym pogodzić...

bacikb 0

bacikb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem w czym wy widzicie problem, jest napisane jasno że 4 kolejka zaczyna się 9 wrzesnia, więc oczywiste jest jesli poda się mecze z innego dnia to się dostaje minusowe punkty i trzeba się z tym pogodzić...

OK, kolejne pytanie - dlaczego -100, a nie -500?
W dziale Regulamin jeden z adminów pisał ostatnio: &quot;Od następnej (trzeciej) kolejki za typy nieregulaminowe kara wynosić będzie nie ⛔ 50 punktów, a ⛔ 500 &quot;..

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ostatnie pytanie, co z moim skasowanym postem? Mam powtórzyć, zostanie przywrócony, czy jak?
Szybko się zreflektowałeś, poprosiłeś o usunięcie, to Ci go usunąłem. Nie ma co roztrząsać (nikt Ci medalu za ten gest i tak nie przyzna), tylko podaj nowe typy.
OK, kolejne pytanie - dlaczego -100, a nie -500?
W dziale Regulamin jeden z adminów pisał ostatnio: &quot;Od następnej (trzeciej) kolejki za typy nieregulaminowe kara wynosić będzie nie 50 punktów, a 500 &quot;..
To inna sytuacja. Jak sami piszecie, podanie typów nieobjętych datą kolejki to tylko niedopatrzenie (według większości z was z winy organizatorów :;/ ???? . ⛔500 user dostaje za podanie nieregulaminowej liczby spotkań na daną klasę rozgrywkową (3 typy z Ekstraklasy, 2 z I Ligi i 2 z niższych lig), co dobitnie świadczy o tym, iż regulamin jest mu obcy.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
Apel:
Ludzie, kojarzcie co się dzieje wokoło. Tyle afery, pretensji, słusznych czy nie, to już nieistotne, a co? Weekend się skończył i są następni którzy tym razem mecze z 07.09 podciągają pod kolejkę weekendową.
Przeczytajcie wszyscy na stronie Tobetu kiedy tak naprawdę jest mecz, bo kolejnych trzech gości jest do odstrzału po ⛔200.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam takie pytanie: jak hitem kolejki jest mecz Lecha z Wisła? to czy moge go podac w tych 7 typach? W regulaminie nie znalazlem na to pytanie odpowiedzi wiec pytam?

devillo 363

devillo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W 4 kolejce w moich typach zle jest podliczony mecz bogdanka leczna - gks katowice, jest minus a powinien być plus, typ mój znajduje się na 6 stronie tematu, proszę o poprawkę.
ok

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Mam takie pytanko. Gdzie jest podawane kto wygrał dana kolejkę a kto zajął 2 miejsce?I co ile jest wypłacany ten bonus?

G 46

gosiam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba wnioskować po wynikach w tabeli...

a co do nagród to chyba beda tak wypłacane:

Nagrody za 1-5 kolejki; 6-10, 11-12 + generalna.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
radula +3 Punkty (dzieki na informacje)
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Mam takie pytanko. Gdzie jest podawane kto wygrał dana kolejkę a kto zajął 2 miejsce?I co ile jest wypłacany ten bonus?
Nagrody są wypłacane po 5, 10 i 12 kolejce.
Dane proszę wysłać do mnie po 5 (za 1-5), po 10 (za 6-10) i po 12 (generalka i 11, 12) kolejce.
Myślę, że moderatorzy uzupełnią na dniach kto wygrał i kto zajął 2 miejsce w danej kolejce.

wooshoo 0

wooshoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Pojawił się nowy temat z 5 kolejką i datą kolejki... ;-) na 16-19.09 ale na stronie Tobet&#39;u nie ma meczy ligi I i II ...czy czegoś nie dopatrzyłem? :?