Ten konkurs organizacyjnie stoi na naprawde wysokim poziomie, już się kończy 11 kolejka, a jeszcze 10 nie podliczona :zoltakartka:
BB nie ma się co denerwować, ale co racja to racja, że organizacyjnie to jest lekka amatorka. Podliczanie typów, uaktualnianie tabeli trwa zdecydowanie zbyt długo.
Konkurs powoli wchodzi w decydującą fazę i fajnie by było zobaczyć położenie własne i przeciwników po każdej kolejce ale i tak szacunek dla organizatorów za podliczanie bo mi by się nie chciało tego wszystkiego robić:razz:
Mam takie pytanie: po co podajesz 5 osob - top 5 jak tylko w kolejce 2 wygrywa???11. kolejka podliczona.
Top5
1. Legia 705
2. bam14 540
3. adqs 495
4. BrooklynBounce 440
5. dtunam 435
Mam takie pytanie: po co podajesz 5 osob - top 5 jak tylko w kolejce 2 wygrywa???
Mam takie pytanie: po co podajesz 5 osob - top 5 jak tylko w kolejce 2 wygrywa???
facet, przestań ***** szczekać, bo tego jazgotu po prostu nie da się słuchać.To jest logiczne że jak wygrywa 2 osoby to sie podaje dwie, a moge sie chyba wypowiadac bo to jest forum i uczestnicze w tym konkursie i to jest odpowiedni do tego dział
sorry bam ale źle podliczono mi typy tak jak pisałem ze 2 posty wyżej i to niestety ja zabieram Ci tą nagrodęfacet, przestań ***** szczekać, bo tego jazgotu po prostu nie da się słuchać.
Właśnie ostatnio chciałem poprosić o liczenie top5, ponieważ zawsze jestem ciekaw, ile 'j' zabrakło mi do nagrody.
Swoją drogą, dopiero teraz zobaczyłem, że zająłem 2. miejsce w 11. kolejce.
pozytywnie !