>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ogólnie cały tydzień bedzie lipa z lig europejskich ,zaczynają się turnieje LG Hockey Games z udziałem Rosji,Finlandii,Rosji i Czech oraz Skoda Cup z udziałem Słowacji,Szwajcarii,Austrii i Niemiec.

No to będziemy obstawiać Puchary ????

yako 0

yako

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To co jutro jedziemy z 11 kolejka??

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sona
Jutro sa 4 mecze więc chyba znów nic z tego.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sona
nie, jednak na bwin jest dużo jakihś włoskich, 3. ligi słowadzkiej, belgjskiej więc jednak jest co grać + 1 mecz NHL! Sory za OT

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Ja niestety muszę zrezygnowac z konkursu ... Wyjeżdżam na 2 tygodnie na Mazury i ni będę miał dostępu do neta (trzeba odpocząc, sił nabrac, zdrowie podbudowac etc.). Wiem że głupio wyszło ale mam nadzieje że nie znajdę sie na czarnej liscie. ;)

Jeszcze raz sorry za zaistniałą sytuację ... mam nadzieje że mnie zrozumiecie ????

pozdrawiam nikifor

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
FCBialas wpadł na pomysł by od 12 kolejki, czyli od drugiej części rozgrywek grupowych wywalić userów, którzy typowali mniej niż pięć kolejek. Jestem zdecydowanie za tym, to przyspieszy podliczanie moderatorów. A i oczywiście Ci userzy trafią na czarną listę.

A Nikifor co do Ciebie, to oczywiście nie wpiszemy Cie na czarną liste, miłgeo odpoczynku i wracaj za dwa tygodnie :!:

pzDr

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Dzięki Benek. Jutro podam swoje ostatnie typy bo w czwartek z samego rana wyjeżdżam. Jeszcze raz dzięki ;)

Pozdrawiam nikifor :spokodfhgfh:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Nie jako walkoower, nie ma sensu :] Dodatkowe podliczanie, poprostu dany user/userzy pauzują. Proste ;)

pzDr :!:

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Więc jaka jest ostateczna decyzja gramy jutro tą kolejke??Bo np. jutro na BAH są tylko 3 mecze+dzisiejszy nocny NHL.

janusz0575 0

janusz0575

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
augustów
słaby dzień wybraliście na wystawienie 11 kolejki bo ja tylko podaje typy z bet-at-home a tam tylko mogłem wystawić 3 mecze bo więcej nie mają w ofercie ja nie typuje w bwin i troche to jest dla mnie nie sprawiedliwe każdy wystawił po 5 spotkań a ja tylko mogłem 3 wystawić trzeba wybierać takie dni na kolejkę gdzie jest dużo meczy na każdym bukmacherze .bet-at-home jest moim najlepszym bukmacherem i dzięki niemu wygrywam sporo gotówki na następne kolejki prosił bym o zwrócenie uwagi na to czy w bet-at-home jest w ofercie przynajmniej 5 meczy bym mógł se spokojnie normalny kupon wystawić z góry dzięki

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
słaby dzień wybraliście na wystawienie 11 kolejki bo ja tylko podaje typy z Bet-at-home a tam tylko mogłem wystawić 3 mecze bo więcej nie mają w ofercie ja nie typuje w Bwin i troche to jest dla mnie nie sprawiedliwe każdy wystawił po 5 spotkań a ja tylko mogłem 3 wystawić trzeba wybierać takie dni na kolejkę gdzie jest dużo meczy na każdym bukmacherze .Bet-at-home jest moim najlepszym bukmacherem i dzięki niemu wygrywam sporo gotówki na następne kolejki prosił bym o zwrócenie uwagi na to czy w Bet-at-home jest w ofercie przynajmniej 5 meczy bym mógł se spokojnie normalny kupon wystawić z góry dzięki

Robisz z siebie ofiare losu. Ograniczasz się tylkko do BAH.... Eh Janusz, typujemy takie dni bio treba to szybsko skońcvzyć, potem ligi europejskie sie skończą :!:

K 0

kubson18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam pytanie do fcbilas czemu i za co dostalem te ostzrezenie bo zabardzo tego nie kapuje :?: :;/:

ndz 0

ndz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zglaszam blad w moim poscie w grupie A

Gjovik Hockey - Valerenga 2 06-02-07 19:00 18.30 Typ: 1 1.80

Oczywiscie mecz sie odbywa o 18.30
Nie wiem skad sie wziela ta 19 ????

picia 13

picia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slawków
Chciałem prosić o zmianę mojego typu z kolejki 11 z powodu tego, iż ten mecz zagrał już mój rywal - przepraszam za moje niedopatrzenie:
06-02-07 19:00 Szwecja - Czechy [1] 1.70
na
06-02-07 18:30 Gjovik Hockey - Valerenga 2 [2] 1.70

Kurs ogólny się nie zmienia.

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Picia - zmienione

UWAGA!

Od rundy rewanzowej przy kazdym typie piszcie wynik rywalizacji (przynajmniej kto wygrał) w rundzie poprzedniej. Gracie mecz rewanzowy ze swoim rywalem i jezeli ktos zwycięży oba mecze to ma dodatkowy punkt. Jednak zeby go zdobyc musicie dopisac przy swoich typach ze wygraliscie pierwszy mecz. Kto nie napisze - dodatkowego punktu nie otrzyma

diegomaradona 0

diegomaradona

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brodnica
czy jutro tzn 07.02 ( dokladnie dzisiejsza noc , mecze nhl) podajemy typy do konkursu ( 12 kolejka) bo widzialem ze pare osob podalo a po tym jeszcze pare osob dalo typy z kolejki przed(11 kolejka). Nie wiem czy podawac dzis typy na 12 kolejke bo jeszcze nawet mecze z 11 sie nie skonczyly

???