Witam. Piszę ponieważ nie dostałem odpowiedzi od żadnego moderatora prowadzącego
konkurs w związku z moim ostatnim postem w tym temacie, na temat stworzenia miejsc tzw. "lucky losers". Nie będę pisał jeszcze raz tego samego - wkleje to co napisałem w poprzednim poście.
------------------------------------------------------
Z regulaminu:
128 uczestników będzie rywalizujac z rywalem do 2 zwycięstw , kto wygra przechodzi do grup.
Wychodzę z propozycją (może i troszkę za późno), aby utworzyć 5 miejsc (więcej lub mniej, zależy prowadzących
konkurs) dla przegranych, coś takiego jak "lucky losers" w skokach narciarskich w systemie KO. Już po niektórych parach widać, że w 1 rundzie spotkali się dwaj dobrzy typerzy, jeden z nich odpanie już w 1 rundzie, mimo, że może mieć lepsze wyniki niż połowa osób która przejdzie do II rundy. Taka sytuacja była w skokach narciarskich podczas
TCS i tam wprowadzono tzw. LUCKY LOSERS, czyli 5 którzy mimo przegranej "wchodzą" do serii finałowej. Propozycję należy rozważyć...
------------------------------------------------------
Podbijam temat, bo uważam, że warto wprowadzenie "lucky losers" rozważyć. I nie piszę tego dla siebie, aby się zabezpieczyć na wszeli wypadek - nie, ja już prawdopodobnie awansowałem (choc nie ma jeszcze oficjalnych wyników), pokonując skoonia. I właśnie sądzę, że chociażby skoonio jest typerem lepszym od wielu graczy którzy przejdą do II rundy, co udowodnił w wielu postach na forum. Jest to tylko propozycja, wszystko zależy od prowadzących
konkurs.
Pozdrawiam Harus :jezora: