>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
sarki ale patrzalem i bylo ok 100 osob a wpiosalem dobrze:/cos tu moz niedziala i tyle i mam pecha;:/
Stary...Rajpierw Zobacz , Pózniej Pisz :!: Tak Ci radzę.Mało ze pusciles posta aż2 razy..To jeszcze mi tu robisz..zamieszanie :!: Jak pisalem wyzej , wieczorem, uzupelnię tabele.. :]

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jedna Informacja; Jeśli się zglosiliscie , to nie piscie mi na GG , dlaczego was nie ma na liscie !! Przecież nie bede dodawal was pojedynczo.Troszkę Cierpliwosci !..Nie zapisujcie sie pare razy :!: Wystarczu Tylko 1 raz!!

N 0

nestor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wejherowo
2. Typujemy tylko spotkania hojekowe z ofert bukmacherow(sa nizej).Opcje obstawiania: standartowy (1 lub 2); pierwszy tercja; handicap ; under/over ; dokladny wynik.

- Betandwin
- Expekt
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- BetGun
- Betfair
- Betsson

Nawiązując do tego punktu. Czy z oprócz wymienionych powyżej zakładów bukmacherskich można korzystać z innych takich jak np. http://www.iprofesjonal.pl ?

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli można dodać Unibet do tej listy. Buk ten ma jedne z lepszych oferet na NHL z firm posiadających polskojęzyczną stronę

K 0

kubson18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bo ja zostalem zapisany do konkursu a jak sie konkurs zacznie to co bo ja 1 raz uczestnicze w takim turnieju to sie wogule za kase puzcza czy jak bo regulamin juz przeczytalem a tam nic o tym niema prosze o odpisanie

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
bo ja zostalem zapisany do konkursu a jak sie konkurs zacznie to co bo ja 1 raz uczestnicze w takim turnieju to sie wogule za kase puzcza czy jak bo regulamin juz przeczytalem a tam nic o tym niema prosze o odpisanie
Ahh...Zapisałes się i teraz czekasz na losowanie :] Nie stawiasz za zadną kasę ! poprostu podajesz typy...Prosciej Ci tego nie wytlumaczę..

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
musze miec jakies pienidze na koncie czy za darmo to jest
Za darmo :!: Na Tym forum , nie musisz mieć nic KASY !! Konkursu są za friko..a jesli wygrasz , to dostaniesz kasę.

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A co z Unibetem :?:
[ Komentarz dodany przez: Marcin-Odra: 2006-12-21, 22:10 ]
Lista bukmacherów nie ulegnie zmianie

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Fenway Park, Boston
TO dklaczego sa na liscie tak smieszne buki jak BAH czy czy GB?

[ Komentarz dodany przez: Marcin-Odra: 2006-12-22, 13:31 ]
Bo gramy u polskojęzycznych bukmacherów, prócz Unibetu, Zadowala Cię taka odp.?

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
A jak to z tymi kolejkami bedzie np ze Mod poda jakies tam mecze np od poniedzialu do srody i to bedzie 1 kolejka na ktora trzeba bedzie cos zatypowac czy jak??Czy moze 1 kolejka bedzie trwala caly tydzien??A z co do tego rozpoczecia to jestem jak najbardziej za przelozeniem na nowy rok.

A co do tego obrazania to pewnie chodzilo o &quot;dziecko&quot; ;-)

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A czy można typować np 1X jeśli przeciwnik da typ 1 :?:
Można...Jeśli Przeciwnik da 1 , to ty mozesz dać X , X2 ; 1X...no under/over...etc. Tylko nie mozesz dać 1 [/b]

P 0

pepe171977

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja mam takie proste pytanie nie wiem może juz było zadane. chodzi mi o to czy jest jakaś oddzielna strona przeznaczona dla konkursu czy poprostu podaję swój kuponik z typami w ,,typach dnia,, bo tak troszke chyba przespałem start bo czekałem na jakiegos meila bo miało być losowanie par. nie doczekałem się i dlatego teraz pytam. no i oczywiście prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź dzięki.