>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Poproszę o zmienienie daty mojemu typowi z analiza z dnia 15.09 własnie na ta datę gdyż jest tam 14.
Oto ten typ
Servette FC - FC Lugano
Pozdrawiam

L 25

lexter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolejny raz nie widzę u siebie czy dodało mi bukmachera, niby ustawienia pozmieniałem w adblock ale dalej nie widze... jak cos to William Hill ... a chodzi o mecz kobiet Bułgaria - Węgry.Pozdrawiam
U mnie wszystko widać normalnie, więc to pewnie jednak coś z ustawieniami, może trzeba dodać jakieś wyjątki czy cos.
/psotnick

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Bedzie ta nagroda za ll miejsce czy nie ?
chodzi mi o nagrode za typy dnia sierpien , dzieki czesc
Nagrody zostały przelane wczoraj zanim pojawił się twój post.
Więc może warto najpierw sprawdzić konto, a potem pisać posty.
Jeśli nie masz, to znaczy, że podałeś złe dane do przelewu.
//psotnick

angelka 952

angelka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-21-09-2014-niedziela-112676.html#post4779016
jeśli można to prosiłabym o dodanie zdjęcia z analizą w poście...

bankroll 696

bankroll

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kiedy tabela ? jak sie ktos bierze i nie ma czasu niech da innym. Ani tabeli, ani podliczania o kant tylka rozbić konkurs, gdzie nikt sie nim konkretnie nie zajmuje.

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Ani tabeli, ani podliczania o kant tylka rozbić konkurs, gdzie nikt sie nim konkretnie nie zajmuje.
Sorry, że dopiero teraz, ale chyba sobie kpisz z tym, że nikt się konkursem nie zajmuje...
Z tabelą jest obsuwa, to fakt. Po prostu Hardison gdzieś wsiąkł, pewnie coś ma z netem, a to on zawiaduje tabelą i stąd to opóźnienie. Oczywiście to jest niewątpliwie jest uciążliwe, ale umówmy się, każdy kto walczy o wygraną wie ile ma punktów i ile mają rywale. Reszta spraw jest prowadzona na bieżąco, więc takie teksty są delikatnie mówiąc nie na miejscu.

stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie na miejscu raczej jest zakładanie tego, że ktoś coś wie. Moze i sam sobie liczy punkty, ale innym?
Jeśli chodzi o tabelę to widocznie trzeba poszukać kogoś kto nie ma tylu problemów z netem itp bo to nie pierwszy raz. Chociaż zastępce jakiegoś, nie wiem. 2 razy w miesiącu żeby chociaż była.

stanley-63 16,4K

stanley-63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-26-09-2014-piatek-112851.html#post4788543
Mam pytanie odnośnie mojego typu ..... okazało się że Okazaki nie wystąpi w tym spotkaniu ba nawet nie jest rezerwowym i jak będzie rozliczony typ bo na pewno nie strzeli goli !
Będzie rozliczony tak jak rozlicza buk z którego typ wziąłeś, czyli zwrot.
I to jest generalna zasada, że w takich sytuacjach stosujemy reguły danego buka.
//psotnick

challenger 8,8K

challenger

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neustadt (Hessen)/Germany
Sorki ale mam małe pytanie:
widzę że typy zostały rozliczone do 23 września włącznie i z moich obliczeń wynika że powinienem mieć nieco inny bilans a mianowicie:
6 typów trafionych, 2 typy nietrafione i bilans +413.
Bardzo proszę o sprawdzenie tego bo być może ja jestem w błędzie a być może wkradł się błąd w obliczeniach podliczającego tabelke ????
Hardi// 3 opcja - tabela jest zrobiona do dnia 15 ;)
Do 23 rzeczywiście masz +413

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Status
Zamknięty.