>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
L 23

luczyk10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Czy jeżeli ktoś dał typ 2 a ja dam po przerwy/na koniec x/2 to traktowane jest jako powtórzony typ czy może tak być ??

Jasne, że może być.
/psotnick

defect 65

defect

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
Mam pewną wątpliwość. Mianowicie czy jeżeli ktoś dał typ &quot;goście nie strzelą bramki&quot; bez jakiegokolwiek podawania zwycięzcy tego meczu, to czy ja mogę podać &quot;wygrana gospodarzy do 0&quot;?
Możesz.
/psotnick

L 23

luczyk10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
No właśnie przypadek kolegi wyżej nasuną mi pytanie. Cytując regulamin
&quot;Użytkownik otrzymuje karne 100 punktów za:
- zawyżenie/zaniżenie kursu&quot;

Co jeżeli po podaniu przeze mnie typu kurs się zmieni ?? Przecież nikt nie siedzi cały dzień i nie śledzi wahań kursów ??

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
No właśnie przypadek kolegi wyżej nasuną mi pytanie. Cytując regulamin
&quot;Użytkownik otrzymuje karne 100 punktów za:
- zawyżenie/zaniżenie kursu&quot;

Co jeżeli po podaniu przeze mnie typu kurs się zmieni ?? Przecież nikt nie siedzi cały dzień i nie śledzi wahań kursów ??
podajesz kurs aktualny w momencie jak wysyłasz posta.
U buka jak zagrales po 1.55 , a wzrósł do 1,70 to wysyłasz do nich majla z prośbą o korektę ?

M 69

maxxx1906

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proszę o dodanie do Niedzieli nie wiem czemu temat jest zamknięty skodo dzień trwa.
Dyscyplina: Piłka nożna ,Liga Hiszpańska
Spotkanie: Ath. Bilba-Real Madrid
Typ: Żółta kartka - Luka Modrić ( musi wystąpić od początku)
Kurs: 4
Bukmacher: Betsson
Analiza: Dziś bardzo ciężkie zadanie przed drużyną Królewskich , świetnie prezentujące się w tym sezonie Bilbao na pewno łatwo meczu nie odda i powalczy o korzystny wynik. Meczę tych drużyn zawsze pełne są pełne emocji zwłaszcza te w kraju basków , nie zawsze są to emocje typowo sportowe .Kibice na pewno zgotują piekło , trzeba dodać że baskowie nie cierpią drużyn z madrytu. Mecz bardzo ważny dla ułożenia tabeli , spotkanie poprowadzi Miguel Ángel Ayza Gámez nie jest to jakiś sędzia pokazujący mega dużo kartek przynajmniej jak na warunki hiszpańskiej piłki. Jednak dziś mecz z kategori nie ma odpuszczania. Jestem pod ogromym wrażeniem , tego jak gra atletic w tym sezonie u siebie , w pucharze króla nie miłosiernie cisneli atletico i wynik 1-2 nie oddaje przebiegu spotkania, jest kilku dobrych techników między innymi Rico ,Muniain, Susaeta defensywni królewskich będą mieć co robić.
Ktoś z środkowych przy tak usposobionym Bilbao na pewno kartkę wyłapie. Stawiam na Chorwata gdyż ma na to największe szanse.
Modrić jest w kapitalnej formie , śmiem twierdzić ,że to jest Top 3 na świecie obecnie na swojej pozycji. Gra agresywnie, świetny odbiór piłki ale kila kartek już złapał w tym sezonie PD , kolejna oznacza pauze za tydzień w meczu z Villareal . Teoretycznie więc powinien grać trochę mniej agresywnie , jednak idę pod prąd po super kursie.

D 27

dexxx89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziac hajs?:D
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Spotkanie: Hannes Dotzler vs Tim Tscharnke
Typ: Hannes Dotzler

Ten typ z dnia 01.02 został mi policzony jak przegrany. Typ na luzie został wygrany. Proszę o poprawe. Sprawdzajcie te wyniki,a nie rozliczajcie od razu typu na minus,bo wyniki z biegów są dostępne i można je sprawdzić bez problemu. To już 3 typ z biegów,który został mi źle rozliczony.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Ktoś jeszcze ma coś żle rozliczone ?
Po za tym panowie na przyszłość link do posta podawajcie - rogefede93 i El_NINO_Bets

ziarnoo 734

ziarnoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
to podeślij jakiś link z danymi dotyczacymi meczu [konkretnie rożne] to zmienię na ✅

to mi proszę przesłać link do stronki na której jest podane inaczej niż mówię, ja nie znam stronek gdzie są dane z takimi statystykami; widziałem to na żywo i to mi wystarcza, nie wiem skąd wzięliście inny wynik..

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
to mi proszę przesłać link do stronki na której jest podane inaczej niż mówię, ja nie znam stronek gdzie są dane z takimi statystykami; widziałem to na żywo i to mi wystarcza, nie wiem skąd wzięliście inny wynik..
Według naszych informacji nie padło tyle rzutów rożnych, teraz w Twoim interesie jest pokazać że było inaczej.
A na przyszłość polecam rzuty z autu z 7 ligi Etiopii.

Status
Zamknięty.