>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
dobi 1,7K

dobi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
W Typy dnia (24.10.2013) zapomniałem podać bukmachera - Bet365.
Zapomniałeś też dodać linku do posta...
To tak na przyszłość, bo to naprawdę bardzo ułatwia i przyspiesza sprawę.
Buk dodany.
/psotnick

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Może by tak dało radę jakoś tabelę uaktualnić przed finiszem? Ot taka luxna propozycja ????

Miała być zaktualizowana do 20 października, ale podliczę jeszcze dni do 25 października i wstawię całość.

gorszcz 141

gorszcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Chciałem oprotestować odebranie mi punktów za poniższy post:
forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-24-10-2013-czwartek-98070-post3967207.html#post3967207
Nie jest to powtórka wcześniejszego postu użytkownika mariobros.
Postawiłem jak widać handicap azjatycki -1. Kolega postawił zwykły hadicap poniewż azjatyckich na bwin nie ma. Pozdrawiam i liczę na skorygowanie decyzji.

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie.
Naprawdę chciałem zaktualizować wam tabelkę jeszcze raz przed ostatecznym rozstrzygnięciem, ale mam obecnie strasznie mało czasu.
Była aktualizacja do 10 października i miała być do 20 albo do 25. Tylko, że teraz większego sensu to i tak nie ma.
Nie chcę nikomu oddawać teraz tabeli, więc sam dociągnę to do końca. Nie chcę teraz obiecywać, ale do końca weekendu będzie wersja ostateczna.
Przepraszam, że tak wyszło, ale nie do końca jest to moja wina.

V 5

vipdavid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Użytkownikiem forum jestem od kilku miesięcy.Dzięki wam wygrałem już raz pieniądze. Niewykluczone,że za jakiś czas zechcę dołączyć do zabawy w tym dziale.W związku z tym mam pytanie,co oznaczają żółte i czerwone kartki.

Żółta to ostrzeżenie,czerwona to ban na miesiąc tak???
Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem skąd to pytanie..
Zapewniam Cię, że jeśli będziesz trzymał się Regulaminu konkursu, to żadne kartki Ci nie grożą.
http://forum.bukmacherskie.com/f43/regulamin-typow-dnia-przeczytaj-zanim-cos-napiszesz-5123.html#post64697
Za to jeśli z góry masz zamiar nie być fair wobec innych konkursowiczów, to szybko dowiesz się za co dostaje się ostrzeżenia.
Generalnie kartki są ostrzeżeniami, a bany są za poważne i notoryczne łamanie Regulaminu.
/psotnick

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy będzie dostępna tabela z całego października?

Na 100% będzie dzisiaj.

Na razie staram się podliczyć dwa ostatnie dni, które zostały (tylko Forum coś mi zamula), a potem wklepię to do tabelki.

Status
Zamknięty.