>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
the 25

the

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
Typy dnia 22.08.2013 CZWARTEK, post nr 19, napisałem w dokumencie i wkleiłem na forum i coś się przestawiło z czcionką, więc prosiłbym o usunięcie kursywy,a także żeby w drugim akapicie żeby po &quot;zajmuje dopiero 9.&quot; od razu było &quot;lokatę.&quot; i dalsza część tekstu, bez skoku. Przepraszam i pozdrawiam.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sint-Jans Molenbeek, BE
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-22-08-2013-czwartek-95637-2.html#post3820787
Analiza Grzesiaczek300:

Napisał Grzesiaczek300 -&gt;
Dyscyplina: Piłka Nożna -kwalifikacje ligi europejskiej
Spotkanie:SV Zulte Waregem - Apoel Nicosia
Typver 2.5
Kurs:2.1
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:jak dla mnie jeden z wielu typów które dzisiaj warto zagrac,wiec zagrywam to bo juz inni pobrali ciekawe typy i ich nie moge zagrac,wiec teraz szybka analiza,wiec zulte jak dla mnie jest klase wyzej od Apoela, to takie mocny beligijski sredniak a aopel to tez sredniak ale ligi cypryjskiej,lepsi klasowo pilkarze belgijscy sa lepsi od Nicosii,wiec tutaj nie powinno być ze strzeleniem bramek gospodarzy a apoel tez powinien cos strzelic,teraz troszke statysyk,Zulte dobrze rozpoczelo sezon od remisu i wygranej odpowiednio 2:0 i 1:1,natomiast goscie cos slabo w okresie przygotowawczym i myśle ze tutaj jest roznica klas,ale podkreslam apoel nie stoi na przegranej sytuacji i powinien strzelic brameczke a zulte jest klasa sama dla siebie na tle rywala i te 2 bramki no moze 3 powinien strzelic,pozdrawiam
--------------------
Zulte mocny średniak ? Człowieku udał im się poprzedni sezon, do tego sędziowie BARDZO pomagali! Nie wiem czy widziałeś jakiekolwiek ich mecze ale proszę nie pisz takich bzdur ! To że grają w pucharach w tym roku to wielki fart !
APOEL średniak ligi cypryjskiej ? Skoro średniak ligi cypryjskiej dochodzi do 1/4 finału LM to polska piłka jest 20 lat za Rwandą i Madagaskarem.

I na koniec, proszę przeczytaj to jeszcze raz:
wiec teraz szybka analiza,wiec zulte jak dla mnie jest klase wyzej od Apoela - więc, więc, idź na lekcje polskiego
to takie mocny beligijski sredniak a aopel to tez sredniak ale ligi cypryjskiej - średniak, średniak
lepsi klasowo pilkarze belgijscy sa lepsi od Nicosii - lepsi, lepsi, są od Ciebie w jęz. polskim lepsi
Do moderatorów: Panie władzo, co tu robią takie brednie ?! Przepraszam bardzo że wogule tutaj to piszę ale krew mnie zalewa jak widzę takie coś. Na lidze belgijskiej jednak się znam i oglądam ją regularnie, a to co napisał kolega jest jakąś farsą. Typu nie neguje ale analiza z d**y wzięta. Dodatkowo te zacytowane przeze mnie wyżej &quot;zdania&quot;...
Cieszy zaangażowanie w rozwój Forum (bo tak odczytuję Twojego posta), ale chyba zbyt wiele wymagasz od moderatorów. Na przejrzenie wczorajszego dnia przyjdzie dopiero pora i wtedy będzie rozliczony i odpowiednio potraktowany. Na bieżąco reagujemy głównie na ewidentny spam itd..
Analiza oczywiście nie jest wzorcowa, ale osobiście to widziałem w TD gorsze. Poza tym chyba się trochę zapędziłeś w argumentacji... Serio chcesz powiedzieć, że Zulte puchary sprezentowali sędziowie wspólnie z wróżkami szczęśliwości?! Come on...
APOEL w ćwierćfinale LM? Prawda, tylko że to był ten rok kiedy Wisła z nimi rywalizowała o LM i zabrakło jej paru minut.. Od tego czasu minęło 2 lata i obie ekipy są mniej więcej w tym samym punkcie pod nazwą oszczędności. Cypr już się nie kojarzy z rajską wyspą na schyłek kariery, tylko z exodusem piłkarzy, którym kluby nie płacą po kilkanaście miesięcy. Skorzystała z tego choćby Ekstraklasa zgarniając kilku wartościowych graczy.
Typ i tak nie wszedł, więc nie będzie problemu z jego rozliczeniem, a jak zostanie potraktowany, to już zależy od danego Moda który będzie go rozliczał. I tyle w temacie.
//psotnick

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Zarys tabeli wrzucony. Proszę o zrozumienie. Userów jest coraz więcej, chętnych do brania udziału w TD również. Jutro jeszcze dorzucę kolejne dni i jakoś to podgonię.

M 24

miloszf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, popełniłem błąd w analizie w temacie &#39;Typy Dnia - 29.08.2013&#39;. Mianowicie, chodzi mi o ten fragment postu:
Brage notuje przerażającą passę 16 meczów bez zwycięstwa (3 remisy i aż 13 porażek), ostatnie zwycięstwo notując 7 kwietnia.
Powinno być:
Brage notuje przerażającą passę 19 meczów bez zwycięstwa (3 remisy i aż 16 porażek), ostatnie zwycięstwo notując 7 kwietnia.
Przepraszam za zamieszanie.
Tutaj link do postu:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-29-08-2013-czwartek-95937.html#post3836470

sober219 338

sober219

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prosilbym o pogrubienie Philip Kohlschreiber +7,5g bo oczywiscie taki typ tu gram

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czeski błąd popełniłem wszędzie pisząc Austria Vienna a chodzi o First Vienna proszę poprawić
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-30-08-2013-piatek-95982.html#post3840043
Zrobione.
Ale na przyszłość polecam przed zatwierdzeniem posta dokładniej czytać co się pisze, bo nikt tu nie ma etatu korektora...

/psotnick
Dzięki obiecuj się poprawić. Co do &quot;korektora&quot; to widzę ze właśnie do tego służy ten dział, aby korektować o co zresztą wszyscy chyba proszą w tym dziale

C 511

chemiczny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawody: Tenis - US Open 03.09.2013 godz. 00:15
Wydarzenie: R. Gasquet - M. Raonic
typ: Powyżej 3,5 seta
Kurs: 1.42
Bukmacher: Unibet

W związku z dzisiejszymi opadami deszczu jedno spotkanie, które miało być zaplanowane na poniedziałek, przeciągnęło się na wtorkowy pojedynek i rozpocznie się niedługo po północy. W związku z tym mogę oddać swój typ dnia właśnie na ten mecz, a będzie on dotyczył spotkania Francuza Richarda Gasqueta z Kanadyjczykiem Milosem Raonicem. To spotkanie powinno byc prawdziwym rodzynkiem dla fanów tenisa, zawodnicy jeśli chodzi o umiejętności bardzo wyrównani, choć Gasquet jest moim zdaniem zawodnikiem bardziej wszechstronnym, a Raonic bardziej opiera swoją grę na serwisie. Te atuty jednego i drugiego mogą stworzyć doskonałe widowisko, może nawet pięciosetowe. Gasquet jest aktualnie 9 zawodnikiem rankingu ATP, natomiast Raonić 11 więc jak widać w rankingu też są blisko siebie. Jak dotychczas obydwoje w pierwszych trzech rundach nie mieli zbytnich problemów z zawodnikami &quot;niższych&quot; lotów, Francuz po kolei pokonał Russel-a 3-0, Robert-a 3-0 i w trzeciej rundzie Tursunowa przy prowadzenia w 4 secie który miał zakończyć mecz jego przeciwnik poddał spotkanie. Raonic natomiast też stracił do tej pory juednego seta, pokonując przeciwników kolejno Fabbiano 3-0,Andujar-Alba 3-0 i w 3 rundzie Lopez-a 3-1. Do tej pory zawodnicy spotkali się ze sobą tylko raz i było to niedawno bo nie cały miesiąc temu, w Cinncinati Raonic któremu wyraźnie szło w tym turnieju wygrał w dwóch setach 7-6,6-3. Zachęcam do swojego typu, bo to raczej pewne że spotkanie takich zawdników nie zakończy się w trzech setach. Pozdrawiam.

Proszę o wklejenie mojego typu jak pojawi się temat, bo sam nie mogę założyć tematu :/

Przecież temat na ten dzień był założony już od 4 godzin w momencie pisania Twojego postu, http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-03-09-2013-wtorek-96146.html#post3849047 więc nie bardzo rozumiem o co prosiłeś.. Poza tym 15 minut przed meczem to trochę późno na takie akcje.. Sam typ jak widać był bardzo dobry i aż szkoda, że tak nieuważnie przeglądałeś dział. Będzie nauczka na przyszłość ????
/psotnick

funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
Takie pytanie może troszkę banalne, ale od niedawna bawię się w Typy Dnia. W regulaminie jest, że kurs zostaje pomnożony przez 100. Czyli trafiając typ po kursie np. 1,50 wygrywam 150 punktów czy 50?

szyma2 22

szyma2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie związane z moim typem z dnia 3.09 (wtorek). Podałem taki oto typ Spotkanie: S. Wawrinka - T. Berdych Typ: Wawrinka (+2,5 sets) zakład wszedł i teraz pytanie jak zostanie on rozliczony bo w momencie kiedy go wpisywałem podana godzina rozpoczęcia spotkania była 23:00 natomiast mecz ostatecznie zaczął się jakoś po północy i dziś wchodząc w temat z typami z dnia 4.09 zobaczyłem że taki sam typ podał user Chemiczny. Jak w takim wypadku zostanie to rozwiązane ?
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-03-09-2013-wtorek-96146-2.html - link do tematu z postem z dnia 03.09
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-04-09-2013-sroda-96179.html - tu link z typem Chemicznego z dziś
Co do typów i przesunięcia godziny rozpoczęcia meczów to pewnie oba będą rozliczone na plus.
/psotnick

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
sorry, ze post pod postem ale nieprawidlowo rozliczono moj typ, zamiast +150 powinno byc + 200pkt.

forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-27-08-2013-wtorek-95863-2.html#post3834314

Status
Zamknięty.