>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Witam jestem nowy i mam pytanie

jesli ktos postawil over/under a ja chce postawic ze obydwie druzyny strzela bramke w meczu to bedzie to typ powtorzony czy nie?

Możesz podać taki typ. Powtórzony byłby tylko wtedy gdy i Ty byś posawił under/over tylko że z inna linią

jojek 4

jojek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ta agresja zolnierzu?
Pomyliłem się i gdy jeszcze nie miałem napisanej analizy zdarzenia wcisnąłem przez pomyłkę enter pod spodem napisałem analizę do zdarzenia.Nie wiem co mam zrobić proszę o pomoc a nie chce dostać -100 w typach dnia tylko dlatego bo przez przypadek nacisnąłem enter.Bardzo proszę kolegów Moderatorów o Pomoc. Oto linki suchy typ :http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-04-12-2012-wtorek-85147.html#post3229210 Analiza do zdarzenia http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-04-12-2012-wtorek-85147.html#post3229266

magpiee 18

magpiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Prosiłbym o dopisanie typu 1 na HC GKS Katowice do mojej analizy w dzisiejszych typach dnia bo jakimś cudem mi to umknęło.
\\link do analizy podaj ...

kleryk 146

kleryk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
W jakim terminie nastepuje wyplata nagrod za Typy Dnia? Pierwszy raz cos tutaj wygralem dlatego pytam profilaktycznie zeby wiedziec w jaka cierpliwosc mam sie uzbroic ^^ dane wyslalem do Marcin-Odra ????

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin

Przepraszam za błąd ale wydawało mi się, że tam pisało powyżej więc jakieś zaćmienie musiałem mieć jak podliczałem Twoje typy. Już zmieniłem na prawidłowe rozliczenie.

siekov 9

siekov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
witam, ja mam pytanie co znaczy ten typ? pierwszy raz sie z nim spotykam

Shakhtar Donetsk - Juventus Turin
TYP: 2 DNB

matesarninho 74

matesarninho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podkarpacie
Oznacza to ze ze jezeli wygra juvenstus to wygrywasz kupon a jesli bedzie remis to jest zwrot kasy baz ten mecz jest liczony po kursie 1.00 gdy masz na kuponie kilka spotkań. Kiedy wygra Shakhtar to przegrywasz;)

siekov 9

siekov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
a czyli 2 - zwrot ???? wiem wiem, ocb tylko nie wiedziałem, że tak się to oznacza, dzieki ;D

A 15

andrreto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poniższą analizę kapszti uznał za słabą:
Dyscyplina - Floorball - Międzynarodowe - Mistrzostwa Świata 19:30
Szwajcaria - Estonia +5,5 gola
Typ: Szwajcaria
Kurs - 1,9
Buk - bet365
Analiza :

Szwajcarzy sa gospodarzem turnieju, wczoraj z przeciętnym Singapurem pokazali, prawdziwą moc w ataku. Estończycy totaj grają bardzo przeciętnie, zwłaszcza w obronie. Pełna hala kibiców, skuteczni napastnicy oraz korzystne h2h to czynniki przemawiające za tym handicapem. Szwajcaria wygrywając przypieczętuje pierwsze miejsce w grupie więc jest o co grac.&quot;
Wg mnie zawiera ona wszystkie główne argumenty dla których ów typ był warty gry. Więcej o zespole Estonii napisałem 2 dni wcześniej. Tutaj brak czasu oraz brak sensu w powtarzaniu tego samego sprawił, że ograniczyłem sie do najistotniejszych spraw. Podejrzewam że modertor kapszti niezna specyfiki tej dyscypliny i stąd jego decyzja o zaliczeniu tej analizy do kiepskich. Prosze więc o cofnięcie tej decyzji i normalne rozliczenie typu bądź uzasadnienie dlaczego ów analizę uznaje za słabą!

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Tabela pojawi się jutro/w sobotę.
Osobiście będę się starał umieszczać tabelę bliżej weekendów , ew. jeśli czasu starczy to wcześniej.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Dyscyplina - Floorball - Międzynarodowe - Mistrzostwa Świata 19:30
Szwajcaria - Estonia +5,5 gola
Typ: Szwajcaria
Kurs - 1,9
Buk - Bet365
Analiza :
Szwajcarzy sa gospodarzem turnieju, wczoraj z przeciętnym Singapurem pokazali, prawdziwą moc w ataku. Estończycy totaj grają bardzo przeciętnie, zwłaszcza w obronie. Pełna hala kibiców, skuteczni napastnicy oraz korzystne h2h to czynniki przemawiające za tym handicapem. Szwajcaria wygrywając przypieczętuje pierwsze miejsce w grupie więc jest o co grac.&quot;
Powiem za kolegę. Od analizy w TD z uwagi, że to konkurs oczekujemy nie tylko jakości merytorycznej, ale głębszego przeanalizowania tematu, nawet ilościowego - cztery zdanie to trochę mało. Gdybyś poświęcił więcej czasu, bo pewnie poświeciłeś góra 3 minuty, to nie mielibyśmy zastrzeżeń.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Tabela dodana.
User slander jest dwa razy , ponieważ tabele jest pocięta na 3 części żeby była bardziej widoczna i przypadkowo jeszcze raz objąłem miejsce nr #100.
Wszelkie niezgodności pisać tutaj
Osoby z miejsc 37-43 mają kiepską analizę/zwrot.
Dopiero jak podadzą kolejny typ , będą w tabeli na + lub -

K 53

kinkyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam.
Czy mozna zrobić mała podmiankę? forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-08-12-2012-sobota-85290-2.html#post3238139 Pisałem w nocy analize, &quot;okazało się&quot;, że mecz w niedzielę. Chciałbym podmienić na:
Dyscyplina: Koszykówka, 1 liga szwajcarska
Spotkanie: Geneve Lions(-18) - Massagno Basket
Typ: 1
Kurs: 1,917
Buk: Pinnacle
W poszukiwaniu małego value dzisiaj udajemy się na egzotyczną wycieczkę do Szwajcarii na tamtejsze parkiety. Wicelider koszykarskich rozgrywek Geneve Lions spotka się z czerwoną latarnia ligi Sam Massagno. To jedno z tych spotkań, gdzie jedyną zagadką sa rozmiary zwycięstwa faworyta. Gospodarze jak do tej pory wygrali wszystkie mecze u siebie, natomiast w całym sezonie przegrali tylko 2. Ostatni mecz u siebie wygrali z BBC Nyon 86:66. Niewątpliwie sa jednym z faworytów całych rozgrywek. Ich bardzo dobrą formę obrazuje bilans małych punktów 733:614 po 9 spotkaniach, co oznacza, że ich średnia ze wszystkich meczów to ponad 13 na plus. Z kim mają ją podbudować, jeśli nie ze zdecydowanym outsiderem rozgrywek?
Goście wyraźnie nie radzą sobą ostatnio, notują fatalną serię wysokich porażek. Ostatnio przegrali u siebie z ligowym średniakiem 78:95, wcześniej na wyjeździe 64:90 z trzecia druzyną Vacallo, oraz 77:100 z przedostanią(!) ekipa ligi Regio Basel u siebie. Kiepska obrona i słaby atak gości, to zdecydowanie przemawia za wysoką wygraną faworyta.
Tamta analizę wykasowac lub przenieśc na niedzielę, jesli jest taka opcja. Jeśli nie to usunąc bezpowrotnie analizę i mnie z klasyfikacji za zamieszanie.

Status
Zamknięty.