>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
dobrze że rozumiesz. Otóż. Fakt są to inne typy , bo w końcu typujemy inne zdarzenie , ale zamiarem tej zmiany było ograniczenie do minimum analiz bliźniaczo podobnych. Bo jak wyglądały by analizy na over 1.5 , 2.5 , 3,5 czy 4,5 ? praktycznie do każdej z nich można wkleić inną analizę. Oferta dzienna na spotkanie jest tak duża , że bez problemu można wybrać cos innego , a jak nie ma takiej opcji to nie jest wymagane codzienne typowanie.

scotratez 3,8K

scotratez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Memphis
Nie zgadzam sie Konrad, ale uszanuje ta decyzje. Focha puszczać nie zamieżam. Cały czas uważam że tego typu wzmianka w regulaminie powinna zostać anulowana, ponieważ ogranicza wybór i wprowadza komplikacje. Oferta jest szeroka zgadza się, ale nikt z grających nie zna się na wszystykich pozostałych dysycplinach &quot;wolnych&quot;. Każdy typuje to co czuje i chce postawić, ponieważ sie akurat zna na tych drużynach. To mój ostatni post na ten temat, nie chce smiecic na forum. Żal jednak pozostaje, bo dostałem -100pkt nie za przekręty bo jestem uczciwy, ale za zwykłe niedoczytanie wzmianki do regulaminu której na pierwszy rzut oka wcale nie widać i nigdy się z taka nie spotkałem gdziekolwiek. Regulamn uważam powienien być prosty i jasny bez udzwiwnień.. Trudno. Pozdrawiam.

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przepraszam ! ale to już kolejna moja żółta kartka dlatego zwracam się z prosbą o podpowiedz jaką czcionkę mam wybrać i jaki rozmiar aby uniknąc tych błędów a co za tym idzie zółtych kartek !
Kanonier0392 / nic nie kombinuj z czcionkami, nie stosuj pogrubień, po prostu napisz i zatwierdź posta.

rrobcioo 31

rrobcioo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norway
@ scotratez

Nie mam pojęcia dlaczego bierzesz udział w konkursie, którego zasady Ci nie odpowiadają? Skoro uważasz, że gdzieś tam jest lepiej, to graj właśnie tam.
Przystąpiłeś do konkursu co jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu.

scotratez 3,8K

scotratez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Memphis
rrobcioo@

Jednak złamie słowo, ale tylko raz i po tym poście zamilknę na amen ????

Kolego nie żyjemy w czasach komuny i każdy ma prawo wyrazić swoja bezaprobote o ile są ku temu argumentu. Prawo nigdzie nie jest idealne, i należy kwstionować nieprawidłwości a nie siedzieć cicho i przytakiwać na wszystko. Dział się nazywa pytania, niezgodności, propozycje. Złożyłem protest z pytaniem dotyczący złamania regulaminu przeze mnie. Dowiedziałem się dlaczego, i wyraziłem swoją bezaprobate za punkt regulaminu który jest &quot;egzotyczny&quot; jak na fora bukmacherskie. I nie zauważyłem go ponieważ był dodany do regulaminu po jakimś czasie. Nie nie oznacza to, że regualmin sie zmieni ale możliwe że kiedyś bedzie więcej takich głosów jak mój i coś się z tym zrobi.. na co liczę.

A teraz cos specjalnie dla Ciebie.

Biegniesz z piłką ale zawodnik biegnący przy Tobie przewraca sie, sędzia bez chwili zwątpienia wyciaga żółty kartonik dla Ciebie, ale przecież Ty nic mu nie zrobiłeś. Sędzia Ci odpowiada: znasz zasady gry więc nie kwestionuj i siedz cicho albo graj w innej lidze.

Pozdrawiam

heros1920 68

heros1920

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Milanu
Mała korekta w analizie Heros1920 uciełem troche z notatnika bo spieszylem sie z czasem do typu ; )
O godz 13:30 rozpocznie sie spotkanie pomiedzy Hougang United-Balestier Khalsa fawaryzowani sa dzis gospodarze i typuje ze to oni wygraja ale zwyciestwo zapewnia sobie w 2 czesci spotkania przy podmeczony rywalu.
W ostatnim spotkaniu wygrali 2:0 a goscie przegrali 0:2 dzis moze byc podobnie.
Chodz nigdy niewiadomo jak to w takiej lidze czasami moze zdarzyc sie sensjacja lub niespodzianka patrzac na tabele sa to zredniaki ligowe ale czuje ze to gospodarze własnie wygraja i gola zdobeda w 2 połowie, dlamniej odwaznych mniej niz 3 gole.
Powodzenia !

Powodzenia !

T 10

tswks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Witam.Ja chciałbym zapytać jak jest liczony mecz który został przerwany,a do tego momentu typ podany przeze mnie był już typem trafionym.Chodzi mi o over w derbach Zurychu.

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jeśli można to prosiłbym o usuniecie mojej analizy meczu Tursunov Tipsarevic. Byłem pewien że mecz jest we wtorek, a jest w środę

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Właśnie dodałem typ dnia na dziś. Nie wiem czy mogłem ale niczego takiego w regulaminie nie znalazłem. Przepraszam z kłopot

E 5

escad12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam przepraszam ale nie wiem czemu zmieniła mi się czcionka, proszę o poprawienie. Post z typami na wtorek - trzecia strona

scotratez 3,8K

scotratez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Memphis
Proszę o szybką poprawkę w moim typie!!
Marion Bartoli - Andre Petkovic - 2
machnąłem się i napisałem - 1 Przepraszam z góry za problem i proszę o w miare szybką reakcje ????
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.