>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Nienacka
mam złą skuteczność w tabeli, na 86% bym nie narzekał ale w rzeczywistości to chyba 6/11 typów ;) a nie 6/7 ;)
ten błąd już wyłapałem dawno ???? , ale nie aktualizowałem tabeli i tak jest póki co , jutro będzie ta aktualna tabela ✅ za czujność i uczciwość ???? / Konrad

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
konrad140 +7 Punkty (czujność uczciwość i sprawiedliwość;))
S 5

sccentrum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
W mojej analizie na 16.06 w nazwie bukmachera wkradła się literówka, przepraszam i proszę o poprawienie ;)

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Pisze do tego tępaka:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-16-06-2011-czwartek-60485-3.html#post2268747

Po pierwsze czytaj regulamin ośle, bo po raz kolejny go łamiesz.
Po drugie gdybyś się orientował w temacie to dział &quot;Typy dnia&quot; to gra i zabawa, jeśli sobie poczytasz to zauważysz że wielu użytkowników pisze tam swoje typy w nadziei na niespodziankę i zdobycie 400 punktów. Jak chcesz typy do grania za pieniądze to sobie czytaj typy od Vipów i przestań się ośmieszać!

Adminowie, wybaczcie ale poniosło mnie.

damian671 151

damian671

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
woj. dolnoslaskie
Witam możecie dokonać u mnie w typie poprawki?
Mianowicie w typie pisze Serbia wygra 1 seta a proszę poprawić na Serbia wygra pierwszego seta, gdyż po napisaniu zorientowałem się, że typ można zrozumieć opacznie. Jest to typ na 17.06.2011 na siatkówkę. Dziękuję z góry
Kanonier0392 / ok.

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-17-06-2011-piatek-60518-2.html#post2269665 proszę zamienić analizę (napisałem, że grają w Barcelonie, a mecz jest na neutralnym) na:
Pierwszy mecz półfinałowy w Copa de la Reyna w kobiecej piłce nożnej. Dziś Katalonki będą chciały osiągnąć tu dobry rezultat przed spotkaniem rewanżowym. Ich rywalki to co prawda silna drużyna, najlepsza w swej grupie, jednak dziewczyny z Barcelony powinny sobie poradzić. W perspektywie mają bowiem finałowe spotkanie, gdzie niemal na pewno zagra Espanyol. Derby w finale krajowego pucharu z pewnością zmotywują Barcelonę, która postara się dziś o wypracowanie sobie jak najlepszej zaliczki przed rewanżem.

devillo 363

devillo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałbym na jutro podać taki sam typ jak na dziś, oraz najzwyczajniej przekopiować analizę, uaktualniając jedynie kurs. Moje pytanie brzmi czy mogę tak zrobić:cool:
Kanonier0392 / możesz, ale żeby nie wyglądało to jak czysta kopia - dodaj jakieś informacje dotyczące meczu, który odbył się dzisiaj - mocniej argumentując fakt, że wynik może się powtórzyć

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-20-06-2011-poniedzialek-60644.html#post2273993

Spotkanie odwołane, Fognini wycofał się z turnieju. Podaje typ zastępczy:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Finlandia: Ykkonen
Spotkanie: Espoo - PK-35
Typ: FC Espoo powyżej 1.5 gola
Kurs: 5.50 (5.00)
Bukmacher: Bet365
Analiza: Ciekawe spotkanie zapowiada się w drugiej lidze Finlandzkiej. Ostatnie Espoo, będzie podejmować trzecią siłę ligi czyli PK-35. Espoo gra na prawdę słabo, na 8 dotychczasowych spotkań udało im się zdobyć zaledwie 2 pkt. Seria 8 spotkań bez zwycięstwa trwa i wydawało by się, że dziś będzie kolejna porażka. Ja tak niestety nie uważam. Coś kiedyś się musi skończyć, a dzisiejsze spotkanie jest dobrą okazją do przełamania się ekipy Espoo. PK-35 grało narazie 7 spotkań w lidze, w tym aż 6 u siebie! Myślę, że dziś Espoo może powalczyć. Do tego dochodzi dość optymistyczna historia spotkań, w których to na 8 spotkań , 5 krotne wygrywali dzisiejsi gospodarze, raz padł remis i 2 razy wygrali piłkarze PK-35. Co więcej w 8 spotkaniach przeciwko PK , Espoo strzeliło 14 bramek co daje średnią 1.75. Szczerze powiedziawszy wierzę dziś w przełamanie ekipy gospodarzy. Wynik:?? 2:1 dla Espoo.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Danny, rzeczywiście, kogoś ⛔100 musiałem Tobie wpisać, teraz pewnie nikt się nie przyzna????

koczek11 524

koczek11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatni typ dnia w dniu Poniedziałek (20 czerwca). Niestety nie moge podać linku, ponieważ mam mniej niż 10 postów a nie widzę większej sensowności w bezsensownym ich nabijaniu.
Przechodząc do sedna sprawy czuje się skrzywdzony z powodu nie uznania mojego typu. Wydaje się to dość dziwne, nie chcąc używać słowa podejrzane gdyż kurs był &quot;niebywały&quot;. A w ramach wyjaśnień: wszystkie statystyki tłumaczyłem ze stron w języku angielskim gdzie wszędzie była mowa, że dziś odbywają się 2 mecze grupy E. W związku z tym nie pomyślałem, żeby mecz, który rozpoczyna się o 1 w nocy obstawić na kolejny dzień. Proszę o uznanie mojego typu a w ramach ostateczności przeniesienie go na dzień dzisiejszy.
Proszę o wyrozumiałość.
Pozdrawiam

rumak57 271

rumak57

Coach
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
prosto z Bostonu
Ja mam pytanie jesli podalem typ na 20.06 i on zdarzenie zostalo odwolane tego dnia i przesuniete na dzien nast jednak ja nie prosilem o jego przesuniecie to ten typ normalnie bedzie liczony jako z dnia poprzedniego tak?
Kanonier0392 / ok, uznałem w dniu poprzednim

Status
Zamknięty.