>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Google.pl
Mecz miał się rozpocząć po meczu Djokovica jak ja dawałem to w ofercie jeszcze było możesz się spytać supportu o której usuneli ;/

cbq1985 133

cbq1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Medalik
Dlaczego nie są dodane moje typy do tabeli?Zdobyłem ponad 200 pkt.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
&quot;TABELA MARZEC 1-13 (BRAK 2,3,4,5,6,8,9)&quot;
Chyba dlatego. ????

bula 2

bula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
http://typybybula.bloog.pl
witam
Będę brany pod uwagę do końcowej klasyfikacji jeżeli od dzisiaj do końca miesiąca będę podawał codziennie po jednym typie????
podstawą do klasyfikacji jest uzyskanie min 10 typów. Policz sobie i zobacz ;) // Konrad

bula 2

bula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
http://typybybula.bloog.pl
logiczne jeżeli do konca miesiaca mamy 11 dni
1 typ dzinnie to na koniec bede miał 11 typow
no to sobie sam odpowiedziałeś ;) brawo // Konrad

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Google.pl
Konrad z dnia wczorajszego dałeś przy moim typie ZŁA DATA a jak wczoraj zapytałem się wieczorem w tym temacie o ten typ i napisałem jaka jest sytuacja to Kanonier odpisał że OK ZALICZYMY możesz zobaczyć 1 stronę wcześniej to jak to jest?
spoko , nie widziałem , już poprawiam ;) // Konrad

bartilandi 26

bartilandi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Właśnie zauważyłem błąd u siebie w analizie z poniedziałku (na szczęście są jeszcze nie podliczone). Napisałem tam kurs 3,60 a oczywiście powinien być 2,60 bo to są najwyższe kursy na tego typu zdarzenia. więc się przyznaję i proszę o poprawienie jeśli można ????
ok//Konrad

ziarnoo 734

ziarnoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
wczoraj wieczorem kolega mnie ubiegł z typem, dlatego prosiłem o poprawe na over 2,5 po kursie 2.2 za co dostałem ostrzeżenie:/ mam nadzieję jednak, że poprawiony typ będzie uwzględniony pozytywnie?
Kanonier0392 / dostałeś ostrzeżenie, bowiem zgłosiłeś problem w złym temacie, temacie konkursowym, powinieneś w tym - jak mówi regulamin.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Byłby to typ powtórzony za co dostałbyś -100... Ja ze swojej strony przepraszam za błąd we wczorajszej analizie. To oczywiście Brighton ma rozegrane mniej meczy i tylko może powiększyć przewagę, a nie musi gonić lidera. Co oczywiście nie rzuca najmniejszego cienia na słuszność mojego typu. ;)

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Google.pl
Proszę usunąć mój typ z dzisiaj dodany o 22.44 a wiec przed chwilką bo nie wiadomo czy się odbędzie dzisiaj więc napisze analize na inny typ z góry dzięki
ok // Konrad

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Dzisiejsi goście prezentują się beznadziejnie w meczach wyjazdowych. Ostatni mecz jaki wygrali na wyjeździe był 17 kwietnia 2010 roku. W lidze po meczu z LDU potrafili już przegrać 3:0 i zremisować 1:1 z aktualnie najsłabszym zespołem w lidze Quilmes AC który ma na swoim koncie jak na razie tylko jeden zdobyty punkt. Independiente ostatnio potrafiło na własnym terenie wygrać 4:0 z aktualnie przedostatnim Newell s Old Boys.Oba zespoły już się spotkały dość niedawno ze sobą i to na terenie Independiente w rozgrywkach Copa Libertadores, wygrali goście i to aż 1:3. Dzięki tej wygranej Godoy Cruz zrobiło ogromny krok w stronę awansu.
W grupie 8 w copa libertadores okropnie ciasno. Bo o ile jutro wygrają goście to 4 zespoły będą miały po 6 punktów, w co bardzo nie chce mi się wierzyć. Godoy Cruz o ile dzisiaj wygra wskoczą w tabeli na pozycję lidera mając na koncie 9 punktów. Pod nimi będzie LDU Quito z 6 punktami i urugwajski Penarol który też ma 6 punktów, ale gorszy bilans bramkowy. Independiente ma tylko 3 punkty, a z ich formą wyjazdową jakoś nie chce mi się wierzyć, że dzisiaj ugrają kolejne 3 punkty.
Do tego kurs fajny więc myślę, że warto spróbować.Dodam jeszcze że Godoy w bezpośrednich spotkaniach wygrało 3 razy z Independiente i raz zremisowało.Pozdrawiam.
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-23-03-2011-sroda-57083.html#post2172475
A teraz:
... W skrócie to dzisiejsi goście prezentują się beznadziejnie w meczach wyjazdowych. Ostatni mecz jaki wygrali na wyjeździe był 17 kwietnia 2010 roku. W lidze po meczu z LDU potrafili już przegrać 3:0 i zremisować 1:1 z aktualnie najsłabszym zespołem w lidze Quilmes AC który ma na swoim koncie jak na razie tylko jeden zdobyty punkt. Independiente ostatnio potrafiło na własnym terenie wygrać 4:0 z aktualnie przedostatnim Newell s Old Boys. Oba zespoły już się spotkały dość niedawno ze sobą i to na terenie Independiente w rozgrywkach Copa Libertadores, wygrali goście i to aż 1:3. Dzięki tej wygranej Godoy Cruz zrobiło ogromny krok w stronę awansu. W grupie 8 w copa libertadores okropnie ciasno. Bo o ile jutro wygrają goście to 4 zespoły będą miały po 6 punktów, w co bardzo nie chce mi się wierzyć. Godoy Cruz o ile dzisiaj wygra wskoczą w tabeli na pozycję lidera mając na koncie 9 punktów. Pod nimi będzie LDU Quito z 6 punktami i urugwajski Penarol który też ma 6 punktów, ale gorszy bilans bramkowy. Independiente ma tylko 3 punkty, a z ich formą wyjazdową jakoś nie chce mi się wierzyć, że dzisiaj ugrają kolejne 3 punkty. Do tego kurs fajny więc myślę, że warto spróbować.
http://forum.bukmacherskie.com/f167/copa-libertadores-2011-a-53702-4.html#post2172441
http://sportowe-analizy.blogspot.com/2011/03/godoy-cruz-at-ca-independiente.html

haua 3

haua

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zamosc
W niedziele postawilem na UDINESE handicapa i TRAFIŁEM. Dlaczego więc mam minus 100???
Kanonier0392 / ok, poprawiłem już.

antos1992 1

antos1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
Witam, jako że zacząłem dopiero zabawę z Wami, wyleciało mi z głowy iż kurs minimalny musi być 1,40. Po za tym źle porachowałem dni i do końca miesiąca będę w stanie podać.. 9 typów. Prosiłbym o usunięcie posta w temacie &#39;Typy dnia 24-03&#39;. Niestety nie mogę podać linka z powodu zbyt niskiej ilości postów. Mogę jedynie powiedzieć iż jest to pierwszy post na drugiej stronie.
Kanonier0392 / ok.

Status
Zamknięty.