>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
G 4

gregor81070

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda \slaska
witam jak ktoś dał na jakiś zakład 1 to czy ja mogę w tym samym meczu dać handicap że wygra 2 bramkami ?
Kanonier0392 / Tak.

kosa248 399

kosa248

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przed chwilą napisałem analizę na mecz rozpoczynający się o godzinie 17:00. Cały czas sprawdzałem, która jest godzina, aby się wyrobić. Była 16:59, więc zdecydowałem się zakończyć analizę i napisałem zdanie podsumowujące, po czym kliknąłem na &quot;Zatwierdź odpowiedź&quot;. Jednak kilka sekund zadecydowało o tym, że w tym momencia była już 17:00. Proszę zauważyć, że mógłbym wcale o tym nie pisać licząc na to, że nikt tego nie zauważy, ale przyznaję się do tego. Chciałbym zapytać, czy nie moglibyście przymknąć na to oko, a jeżeli nie, to czy w takiej sytuacji przysługuje mi prawo do podania typu zastępczego?

kosa248 399

kosa248

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Natomiast jeśli mamy przestrzegać regulamin bez żadnych, nawet najmniejszych wyjątków, a w tym konkretnym przypadku ten zapis:

Typ umieszczamy co najmniej 1 minutę przed rozpoczęciem spotkania

to proszę zwrócić uwagę na to, że faktyczne rozpoczęcie meczu miało miejsce o 17:01, co można sprawdzić w zakładach na żywo w Bet365 poprzez porównanie czasu, jaki minął od 17:00 do czasu, jaki minął od rozpoczęcia spotkania.

edyp 186

edyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
tak czy inaczej typ Ci nie wszedl ???? wiec sytuacja bez zadnego znaczenia ????

B 178

becks-59091

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sytuacja bez znaczenia dla tego jednego typu.
Lepiej dowiedzieć się na przyszłość jak to będzie rozważone ;)

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Regulamin mówi jasno, trzeba podać typ maksymalnie minutę przed rozpoczęciem (tak jak był planowany) przecież jasne, że nie każdy mecz zaczyna się dokładnie o danej godzinie. Może zdarzyć się minuta, dwie opóźnienia, norma.

kafi87 9

kafi87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dyscyplina:razz:pilka nozna
Spotkanie:Malaga-Almeria
Typ:mad: do przerwy
kurs:2,25
Bukmcher:Bet365
Analiza:
Dzisiaj o 21:00 zagrają Malaga-Almeria są to drużyny z dołu tabeli które będą walczyły w tym sezonie o utrzymanie się w lidze. Ten mecz będzie się zaliczał do meczy o 6 punkty. Wskazanie zwycięzcy w tym meczy może być nie takie proste jak się wydaję. Almeria lubi zremisować ma już na swoim koncie 9 remisów a dzisiaj sądzę że nie narzekali by na taki wynik bo jeśli przegrają to są w dupie, ale Malaga w tyj rundzie zanotowała 3 remisy i jedną przegraną( jeszcze nie zdołała wygrać więc będzie chciał się pokazać jak z najlepszej strony przed własnymi kibicami i wygrać mecz ale to nie jest takie proste) Wię w tym meczu sądzę że Almeria zagra ostrożnie w obronie i będzie chciała jak najdłużej utrzymywać remis i zagra bardziej z kontry bo sami nie będą chcieli się odsłaniać remis jest najlepszą opcją:wink:
w tam gdzie typ jest X do przerwy bo mimjuakąc bużka tam wskoczyła dziwna poprosiłbym o poprawienie
ok//Konrad

lighter 165

lighter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W dzisiejszym typie pomyliłem bukmachera.
Powinno być:
Jastrzębski Węgiel - Noliko Maaseik
Typ: Noliko Maaseik (-1,5 seta)
Kurs: 2,95
Buk: Sportingbet

grokreutz 7

grokreutz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przepraszam, Czy typ :
Spotkanie: Chelsea - Manchester United
Typ: MU (-0.5)
Kurs: 3.60
Jest typem powtórzonym do typu MU ? Mi się wydaje ze nie .
Kanonier0392 / jest powtórzonym.

Q 0

qwebar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Prosiłbym moderatora o zlikwidowanie kursywy w moim poście.
Dopiero zaczynam swoich sił w tym konkursie dlatego chciałem dobrze i skopiowałem wzór z oryginalnej, pierwszej wiadomości ;) Regulamin przeczytałem, ale czasem po prostu po przeczytaniu całości umyka nam coś, co było na samym początku. Niestety kursywa jest niedozwolona i był to mój błąd, którego więcej nie powtórzę. Sam typ wszedł więc fajnie by było, gdyby post wyglądał jak trzeba.
Link do posta:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-02-03-2011-sroda-55952.html#post2138608
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Qwebar.

ted // OK

bodzio9 247

bodzio9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie jest widoczna i czy wgl widoczna jest aktualna klasyfikacja ?
co jakiś czas wrzucana jest tabela w temat z odpowiednim miesiące. Tabelą zajmuje się jeden moderator który w miarę możliwości stara się ją aktualizować / Konrad

Status
Zamknięty.