>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
misiek_84 149

misiek_84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek/okolice
Nie wiele to zmienia ale w ramach uczciwości wg. mojej prywatnej statystyki w tabeli nie jest ujęty jeden mój nie trafiony typ przez co powinienem mieć -200 pkt niestety i spaść o 2 miejsca, może kolejny miesiąc będzie lepszy. ????

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O kurcze ............. znowu mi chyba wyszła grubsza trzcionka a mam już zółtą kartkę nie wiem co mam zrobić ale wcale ją nie pogrubiam może mi ktos podpowie jak zrobic aby było dobrze . Sory !
poprawiłem // Konrad ;)

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Google.pl
Panowie czy dalej jest tak że zwycięzca z danego miesiaca otrzymuje status Typera? Bo wiem ze kiedyś tak było ale teraz nie widzę tego w regulaminie :p
rangi typer już nie ma // Konrad

C 3

czarnytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Otrzymałem -100 pkt za powtórzony typ aczkolwiek gdy robiłem analize nikt wczesniej nie podał tego typu i stało się to podczas mojego pisania , więc myśle że niesłusznie otrzymałem kare.
nie umieściłem linku gdyż nei przekroczyłem 10 postów.
niby miałeś 15 minut na to żeby zaznaczyć analizę , kliknąć kopiuj , odświeżyć stronę i sprawdzić jeszcze raz , albo pisać analizy w notatniku i później wkleić. zgłosiłeś się sam więc napisz na PW czy chcesz zmiany typu czy aby ten podliczony był na 0 pkt. // Konrad

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
zaliczacie takiego buka 12bet??
w regulaminie masz listę akceptowalnych bukmacherów// Konrad

grzes_inter 38

grzes_inter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
prosze o zmiane buka na bet365 i kurs na 1,90
//Adi: Pamiętaj o linku do posta. Poprawione.

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Mam pytanie odnośnie 1.04 podałem jako typ na Schalke, u mnie w Expekt normalnie zaliczyli kurs i policzyli mi tak jak wygrałem bo taka rzekomo padła decyzja,że mają wypłacać, wynik 0-2 został podtrzymany. więc pytanie, czemu mój post odnośnie typów dnia został usunięty z tego z dnia i nie mam przyznanych punktów... pozdro

J 5

janik85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Groven co to za ekstreamlny typ, opowiedz nam tu w tym dziale ????

J 5

janik85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyrecze Cie ????
Po przejeciu prowadzenia a nie po objeciu, to jest znaczna roznica. Typ tez zle podpisales. Ma byc : Wygra po przejęciu prowadzenia
Chodzi o to ze najpierw musi prowadzic Totenham a pozniej Real ma wyrownac, nastepnie wyjsc na prowadzenie (przejecie) i wygrac. A nie strzelic bramke na 1-0 i trzymac do konca wynik. Po kursach widac, ze to nielogiczne. Na zwyciestwo jest 1.4 a na to zdarzenie 6.5.
Pozdro

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nie mam jak wkleić linka do posta bo mi wklej nie działa.
Moj post na temat Angels at Ray na środowe mecze. Tam jest kurs &quot;@ 1.50&quot;.... ma być oczywiście @ 2.50 ????
Zmieńcie...
A napisać &quot;PROSZĘ&quot; to nie łaska? Zmienione. / miki9971

Status
Zamknięty.