>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
G 35

grabektyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
prosze o usuniecie 1 posta z analiz z soboty strona mi sie zawiesiła i zrobiły mi sie 2 posty

D 3

dusiaaak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Sprawdzałem analizy, ale nie zauważyłem, że ktoś podał już taką wcześniej więc proszę o zmianę typu na Under 2.5, z góry bardzo dziękuję ( jest to post dodany o godzinie 00:47 #28)

KURS: 1.72 na Unibet

A 238

atr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Witam
Mam pytanko, jeśli mój typ dnia który napisałem zostaje przełożony to mam prawo do drugiego typu na ten sam dzień co mój przełożone zdarzenie?
Szukałem tego w regulaminie ale nie mogę znaleźć.
Proszę o odpowiedź.

Nie masz.
Jeśli został przełożony to po prostu czekamy na wynik i wtedy zostanie rozliczony.
A jeśli będzie odwołany, to zwrot.
/psotnick

rastaman391 27

rastaman391

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-08-01-2014-sroda-101978.html#post4149043
Przepraszam głupi błąd. Powinno tam być, że Sacramento 8 razy pokryło under, a nie 7 razy, proszę o poprawienie. Z góry dziękuje i przepraszam za kłopot, nieuwaga spowodowana pisaniem drugi raz postu po lagach.. Pozdrawiam
Poprawione, ale też bez przesady..
za taką minimalną pomyłeczkę nikt ci przecież uwagi nie zwróci, głównie z tego powodu, że nikt jej nie zauważy..
/psotnick

szelech 120

szelech

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przed chwila podalem typ dnia AIK Lulea z handi -2 na gosci, a ze mi nie chcialo przyjac to musialem powtorzyc i oczywisce zrobic blad:

spotkanie rozpoczyna sie o 19, nie 17:30 ofkoz,
do tego literowka zamiast (-2) wyszlo 9-2) bo shift widac nie zaskoczyl.

BTW zanim mi przyjelo post minelo dobrze pare minut, nie wiem czy wyrobilem sie w czasie. Zaraz potem mi powiedzialo ze wyslalem dwa razy niby. Taki sobie widze mam debiut.

Pozdrawiam

szelech 120

szelech

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdyby wkradly sie watpliwosci co do czasu posta (1min przed) to na dowod tego ze nie zawieralem live, na forum hokeja europejskiego o 18:55 pojawil sie ten sam typ. Swoja droga, przegapilem tam rejestracje wiec sie nie pobawie. Pzdr.

joopiter 21

joopiter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
W tabeli za grudzien zwyciezca nie powinien miec 80% skutecznosci? Skoro trafil 8/10 typow?
Racja, zwykła literówka, ale na szczęście nic nie zmienia, bo 80% też jest w tych górnych widełkach skuteczności.
Dzięki za czujność.
/psotnick

szelech 120

szelech

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiejszy mecz, Karlskrona vs Almtuna, zaczyna sie zwyczajowo o 19.

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Boston Maseczjusets
Nie wiem czy tak można ale podałem w typie dnia buka Marathonbet którego nie ma w regulaminie. Istnieje możliwość zmiany buka na Bwin i kursu na niższy czyli 1,75? Typ pograłem w maratonie w efekcie tak wkleiłem do działu a później bezmyślnie do strzału dnia.

http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-11-01-2014-sobota-102120-2.html#post4156811
Chyba ci się cos pomyliło, bo w bwin nie ma takiego zakładu, jest tylko over 4.5 i over 5.5, dałem ci over 4.5 @1.50 i poczytuj to sobie jako wybitny wyjątek od reguły, bo to ty masz zadbać o swój typ. Następnym razem od razu będzie ⛔100
/psotnick

stanley-63 16,4K

stanley-63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Nie rozumiem tego co napisałeś , sory ale od sprawdzania czy dany typ jest trafny to nie jesteśmy my uczestnicy tylko odpowiednie osoby z tego forum , ale osobiście przeszukałem i oprócz wyniku to innych statystyk z tego spotkania nie udało mi się odnaleść no bo wiadomo to mecz towarzyski i nawet na stronach tych klubów nie można odnaleść ale taki kurs na taki typ przez buka został wystawiony i postanowiłem to wykorzystać i wykorzystałem , ale jeszcze raz wspomnę że osobiście oglądałem to spotkanie na kompie i mówię że wynik rzutów rożnych to 7:4 dla Wolfsburga , zresztą dostałem parę &quot;dzięki&quot; za ten typ i to chyba też coś może oznaczać , a tu mam minusa za niesprawdzony typ i w/g mnie to nie feer
Teraz to ja nie rozumiem co napisałeś...
Najpierw piszesz, że to my jesteśmy odpowiedzialni za sprawdzenie wyniku, a potem, że nie można było ich potwierdzić, bo nikt nie prowadził statystyk tego meczu, bo to był towarzyski.. Więc jakim cudem możemy potwierdzić ten wynik?? Przecież nikt z nas nie oglądał tego meczu, bo nie ma jeszcze ustawowego obowiązku oglądania meczów sparingowych kiepskich ekip... Więc jeśli znalazłeś dobry typ, to fajnie, ale na twoim miejscu sam zadbałbym o jakiś dowód tego wyniku, np jakiś screen z livescora w buku w którym grałeś ten typ.
Z drugiej strony, jest coś takiego jak domniemanie prawdomówności i jeśli mówisz, że był over, to ja ci wierzę, że był. Dlatego w drodze wyjątku rozliczymy ci ten typ na plus. A na przyszłość polecam wybierać bardziej weryfikowalne typy, bo następnym razem nie będzie się dało zweryfikować wyniku to będzie rozliczony jako zwrot.
/psotnick

Status
Zamknięty.