>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
L 44

lewy261

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Sól
o 0,2 miałem pajacować. Pisz do BOKu Williamhilla i spytaj się jaki był kurs o godzinie 13:09 na ten typ, Sherlocku Holmsie, a nie wysyłasz stronę z wynikami z jednym kursem. Wspomnę bo może nie wiesz że kursy się zmieniają. I tego dnia, o tej godzinie był taki kurs.

matfat 8

matfat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A tak w ogóle, to czemu robisz zdjęcia kursów o 13:08, a obstawiasz o 20:41?
To szmat czasu a kursy się zmieniają ^^ Ponad 7 godzin czasu, a to był niezły value więc tendencja była spadkowa i spadła do 4.00 na co są dowody prosto z William Hill na poprzedniej stronie. Ty nie obstawiłeś o 13:09, tylko o 20:41

L 44

lewy261

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Sól
To jest kurs z danego dnia. Czekałem z typem do tej godziny bo nie wiedziałem czy to wrzucić czy wyższy kurs na kartki x rogi. Czekałem aż wszyscy wrzucą więc sorki, no ale co ja Ci poradzę?

matfat 8

matfat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra, może trochę mnie poniosło. Nie wiemy, kto ma rację, Czyli niech zostanie tak jak jest. Przepraszam za spam i za drobiazgowość, lewy,ale taki już jestem ????

L 44

lewy261

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Sól
A jak to możesz sprawdzić ? Zmieniłem format na JPEG mam też orginalny w BMP, mogę Ci podesłać, sciągasz, dajesz na właściwości i masz tam coś takiego jak : &quot;utworzony&quot;. A jest on utworzony o godzinie 30 kwietnia 2013, 13:09:51. I co powiesz mi że godzine w komputerze przestawiałem żeby zrobić screena, zmienić go i wrócić do odpowiedniej ?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zakladowa +5 Punkty (;))
_ray_ 13

_ray_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ANZELMO powtórzył mój typ (2, remis - zwrot). To chyba podpada pod regulamin, ale na 100% pewny nie jestem, dlatego proszę jednego z moderatorów aby rozpatrzył tę sprawę.
Wiem, że typ nie jest identyczny, ale polega na tym samym (bierze pod uwagę remis i zwycięstwo 2).

Napisał ANZELMO -&gt;

POLSKA: Puchar Polski Śląsk Wrocław-Legia Warszawa 02.05.2013 18:30
typ x2
kurs 1,44 Bet365

Pierwsze spotkanie finałowe- jak dla mnie faworytem tego spotkania jest Legunia, mimo spekulacji prasowych dotyczących osłabień zagramy bez Ludojada Bereszynskiego i Wawrzyniaka-Urban posiada lepszy zespól.Bardzo prestiżowe spotkanie dla obu zespołów(kibiców), myślę kluczowe będzie to 1 spotkanie - obie ekipy forma nie grzeszą ale to podopieczni Urbana maja lepsze wyniki i większe możliwości. Śląsk bardzo fajnie zagrał w półfinałowym dwumeczu z Wisla ,ale w lidze gra momentami żałośnie, praktycznie bez napastnika- bardzo słabo w obronie. Jak dla mnie prosto do rozszyfrowania Mila i Sobota to kluczowe postacie zespołu Levego.Bardzo niepewnie po prostu słabo broni ostatnio Kelemen,legia AZ TAKICH PROBLEMÓW I WĄCHAŃ FORMY NIE MA- Cel Legii jasny mistrzostwo, ale w pucharze stołeczni podtrawia grac i go zdobywać. Bijać rekordy,Oba zespoły maja sobie cos do udowodnienia za poprzedni sezon na Lini Wrocław-Warszawa za dobrych stosunków nie ma. Mobilizacja po obu stronach dla mnie wygra lepszy zespól, mający większy potencjał grający ciekawsza ładniejsza piłkę, ale ze sa to pucharu i dwu mecz zabezpieczam sie dnb. Zapowiada dobre widowisko.

Podbijam, bo utonęło w kłótni o zawyżony kurs. Proszę o wyjaśnienie sprawy.

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
No to może ja sie wypowiem kolega chyba przesadza sam chciałem grac dnb jak zakład bezpieczniejszy ale pograłem x2 bo wyżej wymieniony użytkownik podał juz taki typ w twoim przypadku przy remisie masz zwrot ja mam zakład wygrany bo tez kurs jest stosunkowo mniejszy zakład pewniejszy ciebie tylko ratuje zwycięstwo tak jak w przypadku hendi jedna osoba gra -1,5 inna -2,5 na Legie to sa inne zakłady i z tego co wiem tak można grac i bawić sie na forum

T 3

typ_er

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
East
Czy jeśli się już podało spotkanie z kursem np. 1.64, a w międzyczasie wzrosło ono do 2.05, to jest możliwość edytowania postu i zmiany kursu na ten wyższy?
Nie znalazłem tego w regulaminie dlatego pytam.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
prosze o umieszczenie mojego typu w temacie na 4.05 gdy tylko taki powstanie
Tenis Challenger Tallahasee 1:30, 4.05
Harisson - Kudla
typ: -1.5 seta Harisson
2.25
Tobet
Analiza
Dzis w nocy polskiego czasu kolejne spotkanie amerykanskie podczas amerykanskiego challengera, Ryan Harisson spotka sie z Denisem Kudla. Zdecydowanym faworytem wydaje sie byc Ryan. Harisson to ewidentnie poziom ATP, juz namieszal kilkakrotnie wsrod najlepszych. Wydaje mi sie jednak ze czyni slusznie wystepujac przed wlasna publicznoscia w challengerach, bo na europejskiej ziemi moglby sobie niepograc, to nie jest jego nawierzchni. A tu? Ma za przeciwnikow zdecydowanie slabszych, zgarnia punkty, buduje forme i wygrywa... turnieje, ma juz jeden na swoim koncie w ubieglym tygodniu podczas ktorego stracil zaledwie seta. Tu ma na rozkladzie Daniela, Bogdanovica i Younga. Widac, ze odpowiada mu ta szybsza amerykanska maczka, bo Ryan dobrze serwuje i gra ofensywnie. Kudla to zawodnik bardzo himeryczny w moim odczuciu. Ewidentnie umiejetnosciami nie dorasta do piet Ryanowi. Denis wystepuje tylko i wylacznie w challengerach, no chyba ze dostanie jakas dzika karte do turnieju w USA. Tutaj ogral Klahna, Devvarmana oraz Arguello. No ale co z tego? Serwis po stronie Ryana, regularnosc rowniez, ogranie, doswiadczenie i umiejetnosci tez. Co wiec po stronie Kudli? Nie widze takich aspektow tenisowego rzemiosla, stawiam wiec zdecydowanie na Harissona.

_ray_ 13

_ray_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli to możliwe to ja także o to samo proszę co kolega wyżej:

Dyscyplina: Niemcy /// Bundesliga I
Spotkanie: Borussia D. - Bayern M.
Typ: 2 (remis - zwrot)
Kurs: 1.61
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Faworytami tego spotkania jest Bayern Monachium, którego zawodnicy już chyba zapomnieli kiedy ostatnim razem ponieśli porażkę. Pokonali oni do tej pory najlepszą drużynę świata w półfinałach Ligii Mistrzów (wynik dwumeczu 0:7 dla klubu z bawarii). na temat tej drużyny i ich zwyciestw w tym sezonie nie ma sensu się rozpisywać - idą przed siebie i niszczą każdy zepół, który staje im na drodze.
Ale Borussia także nie zalicza się do jakiś amatorów - w pólfinałach LM wygrali z Realem Madryt, lecz w drugim meczu już nie poszło im tak dobrze (mimo to udało im się awansować przewagą jednego gola). Niestety jednak ich forma jest znacznie gorsza od gości - gdzie Bayern strzela po 4-6 bramek, tam Borussia ledwie 2-3 (mówię o meczach ligowych).
Bayern o swoje pierwsze miejsce w tabeli nie musi się obawiać i gdyby nawet dał wygrać gospodarzom, to za wiele by im to nie dało. Wg mnie jednak bayern pokaże kto tu rządzi i da nam przedsmak finału ligii mistrzów dając zaspakajając lud niczym gladiator w koloseum.
Ze statystyk dodam tylko tyle, że Bayern ostatni raz przegrał z Borussią rok temu.

mad3rs 2,5K

mad3rs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla jasności nie ma jeszcze tematu z jutrzejszymi typami ale chciałbym zarezerwować ten typ:
???? Haas Tommy v Dodig Ivan,
4.00 Sportingbet
v
Półfinał turnieju w Monachium, gdzie mamy wiele niespodzianek. Ivan Dodig jest jedną z nich. Zaznaczam od razu, że nie widziałem dzisiejszego meczu Haasa, jednak po wyniku można stwierdzić, że grał bardzo dobrze. Oglądałem dziś mecz Dodiga z Dolgopolovem, gdzie Chorwat grał fantastycznie. Serwis pomagał w wielu momentach, był kluczowym argumentem w grze Ivana. Bez bicia przyznaję, że Dolgopolov pomógł dużą ilością błędów, jednak zasługi Dodiga są duże. Statystyki były przeze mnie przytaczane przy okazji wcześniejszego meczu z Aleksandrem. Tenisiści spotkali się raz w całej karierze, dokładnie w tym roku w Delray Beach. Był to ćwierćfinał tego turnieju. Po trzy setowym meczu wygrał Tommy, jednak tamtejsza forma Ivana była zdecydowanie słabsza niż ta, którą osiągnął w tym tygodniu. Tommy ten sezon ma bardzo dobry, bilans 17/9 - w tym roku finał w San Jose, półfinały w Delray Beach, Miami i Monachium. Można powiedzieć, że Niemiec na stałe mieszkający w Stanach Zjednoczonych przechodzi drugi renesans. Sam gram jutro bardziej bezpieczniejszy typ na +1.5 sets dla Dodiga, za pewnę sytuacja się powtórzy i jutro rano znów kursy będą niższe tak więc polecam już dziś skorzystać!

H 0

hannspree

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja proponuje,aby przy dodawaniu typow bylo jeszcze wymagane podanie godziny spotkania ,aby jakby ktos chcial zagrac taki sam typ,wiedzial czy na niego zdążył.

Status
Zamknięty.