>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
:? Uważam, że typ powinien zostać policzony. Dlaczego?
W tym momencie jest luka w regulaminie - nigdzie nie jest napisane jak w sytuacji przełożenia meczu go rozliczacie. Chciałem się zatem dowiedzieć. Pytałem o 9 rano, ale odpowiedzi nie dostałem, mimo że do meczu było kilka dobrych godzin.
Mój typ jako jedyny z tego meczu okazał się trafny.
Poza tym mecz przełożony, który odbędzie sie w ciągu 48h jest zwykle normalnie liczony.
Sądzę, że mogłem pomóc kilku osobom, w końcu zamieściłem właściwy typ, a o to w tej zabawie chyba chodzi.
Gdybyście odpisali wcześniej, ze muszę poprosić o &quot;przeniesienie&quot; typu to bym to zrobił.
Oto link:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-16-10-2012-wtorek-82877.html#post3130476

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Uważam, że typ powinien zostać policzony. Dlaczego?
W tym momencie jest luka w regulaminie - nigdzie nie jest napisane jak w sytuacji przełożenia meczu go rozliczacie. Chciałem się zatem dowiedzieć. Pytałem o 9 rano, ale odpowiedzi nie dostałem, mimo że do meczu było kilka dobrych godzin.
Mój typ jako jedyny z tego meczu okazał się trafny.
Poza tym mecz przełożony, który odbędzie sie w ciągu 48h jest zwykle normalnie liczony.
Sądzę, że mogłem pomóc kilku osobom, w końcu zamieściłem właściwy typ, a o to w tej zabawie chyba chodzi.
Gdybyście odpisali wcześniej, ze muszę poprosić o &quot;przeniesienie&quot; typu to bym to zrobił.
Oto link: http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post3130476

Rozumiem twoją irytację, ale musimy być uczciwi w stosunku do innych. Może i nie ma tego w regulaminie, ale w tenisie robimy zwrot więc tu musimy tak samo się zachować.

alvaros 256

alvaros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Andromeda
M 22

martinmix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pewną propozycję co do konkursu &quot;Typy Dnia&quot;. Otóż można by wprowadzić skromną nagrodę dodatkową dla osoby która na półmetku miesiąca miałaby największą liczbę punktów (przy założeniu że oddała co najmniej 5 czy 6 typów) np. skromne 10 zł. Co Wy na to?

alvaros 256

alvaros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Andromeda
Mam pewną propozycję co do konkursu &quot;Typy Dnia&quot;. Otóż można by wprowadzić skromną nagrodę dodatkową dla osoby która na półmetku miesiąca miałaby największą liczbę punktów (przy założeniu że oddała co najmniej 5 czy 6 typów) np. skromne 10 zł. Co Wy na to?
To raczej kiepski pomysł, mało miarodajna byłaby ta nagroda i jeszcze niepotrzebne zamieszanie by wprowadziła dla fundatora. Jeśli już o jakichś dodatkowych benefitach mowa to ja np widziałbym jakiś specjalny bonus dla osoby, która zdobędzie w miesiącu najwięcej punktów, ale przy 100% skuteczności ???? Nagroda byłaby wypłacana po zakończeniu edycji łącznie z TOP3. Warto doceniać takich typerów. Ale to taki luźny pomysł podany przy okazji postu wyżej. Równie dobrze może wszystko zostać po staremu bo jest ok jak jest ????

dani222 144

dani222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
PROSZĘ O USUNIĘCIE MOICH 2 POSTÓW W TYPACH DNIA 20.10.2012 R. NASTĄPIŁA POMYŁKA, NIE CHCIAŁEM TEGO WYSYŁAĆ A SAM NIE MOGĘ USUNĄĆ I POPRAWIĆ, DOPIERO ZOBACZYŁEM. PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚĆ I USUNIĘCIE POSTÓW.

dani222 144

dani222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
DZIĘKUJE BARDZO MODERATOROM, TAKIEGO BŁĘDU JUŻ NIE POPEŁNIE.
nie popełniaj też błędu trzymając caps locka

wlodek02 1,9K

wlodek02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oddałem kilka typów w tym miesiącu a w tabeli ani śladu moich wyników.
Proszę o wpisanie mnie do tabeli!

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Rozumiem, że na 223. miejscu jestem ja?
*****, brak słów na taką postawę. Pozdrawiam

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oj w temacie Spotkanie dwa razy weszło Kyoto:Kyoto sory jeżeli można proszę o zlikwidowanie jednego Kyoto .

lisandro88 3

lisandro88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
W Typach Dnia na piątek (26.10) popełniłem malutki błąd w analizie. Proszę o poprawę. Zamiast &quot;Każda z tych drużyn wydaje się mocniejsza od Pogoni&quot; powinno być &quot;Każda z tych drużyn wydaje się mocniejsza od Podbeskidzia&quot;

zikos 489

zikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Cavani wcale widze nie gra,mam zwrot za niego czy jak? bo widze ze nie ma go nawet na ławce
kapszti // Dostałeś zwrot

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
przeczytaj regulamin. typy podajesz wg wzoru w odpowiednich tematch, tj przykładowo:
Typy Dnia - 29.10.2012 (poniedziałek)

tam piszesz swój typ, analizę, kurs. potem czekasz aż ktoś go podliczy i uaktualni tabelę. Popatrz jak to mniej wiecej wygląda

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
tabela do wczoraj jest zrobiona, rozjeżdża forum, ale trudno, tak zostanei.

w piątek końcowa

Status
Zamknięty.