>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
gutek84 0

gutek84

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Czy mógłby ktoś podliczyć wczorajszą kolejkę?? Nie mogę sie doszukać nigdzie wyniku meczu: Hoek Dragons Utrecht - Ruijters Eaters Geleen, który dał Fox i nie wiem kto wygrał tą kolejkę ????

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Bo te wyniki tak szybko są &quot;tylko dla orłów&quot; ????
Fox sam sobie nie podliczy to ja pozostaje ;)

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Napisałem do Ciebie PW. Przeczytaj.
Domyślałem się, że to są kobiety. Bo żadnego takiego meczu U18, U20 itp. mężczyzn nie mogło być. Ale problem w tym, że to jest chyba towarzyski mecz przed MŚ kobiet U18 w Niemczech. Poczekamy jeszcze trochę i wynik powinien się pojawić ;)

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&lt;table class=&quot;listing&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;4&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;topbar&quot;&gt;&lt;td colspan=&quot;6&quot;&gt; MLP Nations Cup - kobiety, Świat
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr class=&quot;normal&quot;&gt; &lt;td class=&quot;leftcell minwidth&quot;&gt; 20:00 &lt;/td&gt; &lt;td colspan=&quot;1&quot; onmouseout=&quot;highlight(this, false);&quot; onmouseover=&quot;highlight(this, true);&quot; onclick=&quot;void AddBetSlipInfo(&#39;6.80&#39;, 11904201, 44339956, &#39;True&#39;)&quot; class=&quot;unselected&quot; style=&quot;&quot;&gt; &lt;table class=&quot;item&quot; border=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;label&quot; style=&quot;&quot;&gt;Niemcy&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot; style=&quot;&quot;&gt;6.80&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;/td&gt; &lt;td colspan=&quot;1&quot; onmouseout=&quot;highlight(this, false);&quot; onmouseover=&quot;highlight(this, true);&quot; onclick=&quot;void AddBetSlipInfo(&#39;7.50&#39;, 11904201, 44339957, &#39;True&#39;)&quot; class=&quot;unselected&quot; style=&quot;&quot;&gt; &lt;table class=&quot;item&quot; border=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;label&quot; style=&quot;&quot;&gt;X&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot; style=&quot;&quot;&gt;7.50&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;/td&gt; &lt;td colspan=&quot;2&quot; onmouseout=&quot;highlight(this, false);&quot; onmouseover=&quot;highlight(this, true);&quot; onclick=&quot;void AddBetSlipInfo(&#39;1.20&#39;, 11904201, 44339958, &#39;True&#39;)&quot; class=&quot;unselected&quot;&gt; &lt;table class=&quot;item&quot; border=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;label&quot;&gt;Szwecja&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.20&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;rightcell minwidth&quot;&gt;2

&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
co do mojego typu to jest MLP Nations Cup, bo dzis tez w ofercie jest mecz kobiet :p ale wyniku dalej nie ma ????

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Problem jest z 2 kolejką. Nie ma wyniku który może zadecydować o wygranej w meczu. Poczekamy na ten wynik.
3 kolejka podliczona. W temacie
&gt;&gt;&gt; PARY &lt;&lt;&lt; jest wynik rywalizacji Finału i o 3 miejsce.
W razie pomyłek, wątpliwości pisać wyłącznie na PW
juz jest wynik , na www.bwin.com
MLP Nations Cup - kobiety, Świat

20:00 Szwajcaria - Niemcy 3:4pozdrawiam ????
&lt;table style=&quot;width: 582px; height: 33px;&quot; class=&quot;listing ResultView&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;topbar2r&quot;&gt;&lt;th colspan=&quot;4&quot; class=&quot;leftcell2r&quot; align=&quot;left&quot;&gt;
&lt;/th&gt; &lt;th class=&quot;rightcell2r&quot;&gt;
&lt;/th&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;leftcell2r&quot; colspan=&quot;4&quot; style=&quot;width: 100%;&quot; align=&quot;left&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
No to wygrałeś mecz w kolejce #2. Trochę zajęło im czasu zanim wpisali wynik.
I niech ktoś mi pokaże mi buka który ma większą ofertę od bwina... tam można zagrać jakiś podrzędny mecz hokeja kobiet...
Następnym razem jak grasz takie dziwactwo to zagraj to za 2 zł żeby znać wcześniej wynik.

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
05/01/2009 12:00 Salavat Ufa - Amur @@ typ x @@ 4.20
niestety zdarzyła się pomyłka z mojej strony... miał byc wpisany mecz Omsk-cska :p (szkoda bo bym trafil :p ale coż ???? ) godzina i kurs jest do tamtego meczu, wiem ze typ zostanie juz nie zaliczony :p ale pisze to zeby potem nie bylo ze zanizylem lub zawyzylem kurs na mecz ufa-amur :p bo moglbyc calkeim inny
Vader // No tak pomyliłeś mecze. Były takie przypadki i jest to liczone jako bład i 0 za dany typ. Niestety.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Zauważyłem błąd w godz mojego typu.

06-12-09 19:00 Tijgers Amsterdam - Eindhoven Kemphanen typ 1 kurs 1.35

Powinna być 19 30.Proszę o poprawienie.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Hehehehee a Fox już wie że będzie 7 kolejka :mrgreen:
Nie ma się co śmiać. Przecież to była galanta peffa, że Fox wyciągnie z 0-3 na 3-3. To nawet ja bardziej wiedziałem niż Fox. Bo dla mnie to była galanta peffa. Jestem spokojny :spokodfhgfh:
Na moje Fox trochę zlekceważył trochę rywala... Potrzebował więcej motywacji. Czuję, że gdybym był w finale tej motywacji by mu nie brakło ;)
Temat założył Fox, tak ja bym założył ale dziś cały dzień byłem w &quot;terenie&quot;.
Zauważyłem błąd w godz mojego typu.

06-12-09 19:00 Tijgers Amsterdam - Eindhoven Kemphanen typ 1 kurs 1.35

Powinna być 19 30.Proszę o poprawienie.
Twój rywal popełnił 2 razy błąd godziny o wiele większy niż 30 min. i nie robiłem problemów. Błąd możliwy do przyjęcia.

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałbym bardzo podziękować wszystkim za rywalizacje w konkursie, dziękuje za zabawę i pozdrawiam wszystkich, szkoda że tylko 3.miejsce :p ale cóż ;p są lepsi :p :jezora::jezora:

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Nadszedł ten czas... znamy już zwycięzce długiego i trudnego konkursu hokejowego Hockey Cup. Zwyciężył w III edycji @Fox71 :spokodfhgfh:
Moje gratulacje!!!
Tutaj to tak oficjalnie bo to, że wygra Fox wiedziałem już dawno (w momencie jak ja odpadłem hehe).
Jak można scharakteryzować zwycięzce? Bardzo dobre typy i żelazna taktyka. To w połączeniu mogło dać tylko jeden wynik ;)
Nie jest to przypadkowe zwycięstwo. W I edycji konkursu Fox zajął 2 miejsce. W tej edycji jest jedynym laureatem, który dotrwał do top4.
2 miejsce zajął @Gutek84.
Gratulacje!!!
Człowiek który w drodze do finału gromił rywali wygrywając do 0 w każdej rundzie. Wygrał nawet do 0 z jednym z moich faworytów...
Typy bardzo przemyślane i dobre. To jednak okazało się za mało i prowadząc 3-0 musiał uznać wyższość Foxa.
3 miejsce zajął @damianek632
Gratulacje!!!
Trzeba zacząć, mój pogromca ;)
Typy po mocnym kursie i na dużym ryzyku. Co pozwoliło na zajęcie 3 miejsca.
4 miejsce zajął @michał1090
Gratulacje!!!
Bardzo dobre typy. Ale nie pozwoliło to na zajęcie wyższego miejsca niż i tak bardzo dobre czwarte.

Gratulacje dla wszystkich.
Nie tylko dla tych którzy zajęli czołowe lokaty. Bo duch rywalizacji fair play mówi, że nieważna jest lokata ale sam udział w konkursie :spokodfhgfh:
Od siebie dziękuję za długi i bardzo ciekawy konkurs.
Kolejna edycja już... za rok.
Jeśli chodzi o sprawy nagród to dziś lub jutro pojawi się tutaj informacja co i jak trzeba zrobić.
Pozdrawiam
Vader

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legia Warszawa
Ja również chciałbym bardzo podziękować wszystkim za rywalizacje w konkursie, dziękuje za dobrą zabawę i fajną rywalizację.
Pozdrawiam ????

gutek84 0

gutek84

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Więc chyba wypada żebym to ja zaczął gratulacje dla zwycięzcy.
No cóż stara prawda mówi, jak się nie wygrywa 4-0 to się przegrywa 3-4 ????
Fox przede wszystkim wielkie brawa za to potrafiłeś się podnieść z wyniku 0-3 down ;) i w wielkim stylu dogonić mnie i pokonać w ostatnim meczu czym potwierdziłeś swoją wielką klasę jako hokejowy typer. Właśnie dlatego uważam, że w pełni zasłużyłeś na ten tytuł. Ja właściwie dopiero od niedawna interesuję się hokejem na poważnie (tzn. gram za grubszy hajs ;) ) i jestem niesamowicie zadowolony, że udało mi się dotrzeć aż do Finału, dla mnie to również wielki sukces.
Gratulacje również dla damianka ,a także michała, którzy stoczyli równie zacięty bój o 3 miejsce. To były naprawdę 2 miesiące fantastycznej rywalizacji i powiem szczerze, że aż czuję się zmęczony takim maratonem typowania niemal każdego dnia 5 typów. Czekam już z niecierpliwością na następną edycję.
Pozdrawiam
Gutek

krygav 0

krygav

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
P-sl
Obserwowałem zmagania po tym jak odpadłem i mogę powiedzieć tylko jedno - jestem pod wrażeniem Waszej wiedzy na temat hokeja i przeczucia co do meczy. Gratuluję zwycięzcy, gratuluję tym, którzy zajęli niższe miejsca, ale również bardzo dobre, bo nawet 4 lokata pokazuje, że ma się nosa do tej dyscypliny sportu. Każdy z nas, kto grał fair play jest wygranym... gratuluję i tym! Dziękuję za dobrą zabawę.
Pozdrawiam serdecznie! ;)

Krygav

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zary
Witam a ja mam taki pytanie jezeli jeszcze nigdy nic nie wpłacałem do gamebokers to nie dostane nagrody czy tylko jej nie wypłace . Czy np mozna zrobic tak ze jak doistane siano i cos z tego ugram i wtedy dokonam wpłaty to bede mógł wypłacic czy jak to jest .

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
@Krycha18
To już nie od nas zależy, czy nagrodę otrzymasz czy nie. Ja przekażę listę nagrodzonych firmie Gamebookers i wówczas oni mogą Wasze konta zweryfikować.
Rozmawiają przed rozpoczęciem konkursu przedstawiciel firmy Gamebookers dużą wagę stawiał na ten punkt regulaminu i myślę, że będą to sprawdzać.
Co do nagród.
Dane Wasze zbieram na PW. Temat takiego PW ma mieć w tytule &quot;KONKURS GB - NAGRODA&quot;
W treści mają znaleść się takie informacje jak
miejsce w konkursie/przedział miejscowy
wysokość nagrody
login z Gamebookers
login z forum
Dziękuję za wspólną zabawę.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
jaki termin dostarczania danych??
kilka osob pewnie zapomniała lub nawet nie wie ze wygrała po 5 euro (znam taki przypadek)??

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Jak najszybciej.
Ale masz rację. Pewnie niektórzy nie wiedzą, że dostaną nagrody.
Zaraz wyślę do wszystkich PW z wiadomością. Coś może przyśpieszyć.

Status
Zamknięty.