>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania/ Propozycje/ Niezgodności

Status
Zamknięty.
M 0

m12rowka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dla mnie może tak pozostać, tylko czy punkty będą liczone jak w turniejach Free czy BI?

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Mariusz, hasła nie dostaniesz.
Nie byłeś aktywny na forum przez prawie 3 miesiące, teraz przychodzisz, zapisujesz się do ligi i to jeszcze kopiujesz listę z pierwszego tematu i pytasz czy będziesz mógł zagrać.
Poza tym masz na 1,5-ra roku stażu na forum, napisane jedynie 24 posty! to mniej więcej jeden na miesiąc.

M 0

mariusz116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda eh liczylem ze dostane ale coz mowi sie trudno.A jak chodzi o forum owszem zadko pisze na nim ale co nie oznacza ze je nie przegladam.Wrecz przeciwnie zawsze jak maam czas to wchodze i se czytam tematy??

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Szkoda eh liczylem ze dostane ale coz mowi sie trudno.A jak chodzi o forum owszem zadko pisze na nim ale co nie oznacza ze je nie przegladam.Wrecz przeciwnie zawsze jak maam czas to wchodze i se czytam tematy??

to czytaj dalej ...

Banan - czyli za tydzień BI ? a dziś hasełko naturalnie 1 min przed w temacie i pkt jak za free ... ?

M 0

mariusz116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mozesz mi wytlumaczyc bo nie rozumie a z przyjemnoscia chialbym zagrac w turku ale widzisz nie chca dac hasla.

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Mozesz mi wytlumaczyc bo nie rozumie a z przyjemnoscia chialbym zagrac w turku ale widzisz nie chca dac hasla.
jeśli będziesz wykazywał aktywnosc na forum w postaci pisania postów np to wtedy bedziesz brany pod uwage i za pewne haslo dostaniesz !
wiesz, nie mozna przyjsc na forum dostac haslo do ligi i tyle !

pozd(R)awiam i gl dzisiaj

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Z przyjemnościa by pewnie duzo osob zagrało.
Czytać może każdy, nagradzani są Ci, co dali coś do rozwoju forum.
Dzisiaj liczone punkty jak za freeroll.

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Osoba o nicku Amelkamelka_ gra na dwóch kontach. Uważam, że za takie cos powinien być ban.

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gracz MALKo_PL_LDZ Nie zapisany a wlasnie gra w turnieju i jest liderem :|
Wlasnie mnie wyeliminowal. Przykre ten gracz nie powinien brac udzialu w tym turnieju.

R 0

rbiess

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Wiem, ze nie mam duzego stazu na forum ale spodziewalem sie, ze dostane haslo. Chyba, ze nie potrafie szukac. Moje pytanie wiec: Jak i gdzie osoby uprawnione dostają hasło?

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, ze nie mam duzego stazu na forum ale spodziewalem sie, ze dostane haslo. Chyba, ze nie potrafie szukac. Moje pytanie wiec: Jak i gdzie osoby uprawnione dostają hasło?

W temacie który widzą tylko uprawnione osoby.

Status
Zamknięty.