>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety tak postąpili i nie cofniecie tego ani wy ani my. Jednak spróbuję coś zrobić.
pozdrawiam

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Decyzja została podjęta i nie zostanie zmieniona. Każdy ma inne zdanie, jedni chcą wprowadzenia maksymalnych kursów, inni nie. Decyzja ta została podjęta, gdyż rzeczywiście większość osób na farta typowała bardzo wysokie kursy, a nie o to chodzi w tym konkursie.

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Tylke że poprzez swoją decyzję ukaraliście osoby które tak nie typowały [na farta] bo co tamci ugrali to ich a reszta już nie ma możliwości ich dogonienia z łatwością z jaką odskoczyli. Wniosek nasuwa się sam - osoby które trafiły te wysokie kursy najbardziej skożystały na waszej decyzji... a chyba nie o to chodziło?

borussia 12

borussia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Słuchajcie kazdy z uczestnikow ktorzy chca byc w tabeli musza typowac w conajmniej 10 kolejkach. Wg mnie Ci którzy są na pierwszych miejsach stracą swoje przewagi i każdy kto będzie dawał dobre typy ich dogoni. Takie jest moje zdanie ale moge sie mylic
jareks89// Myslę tak samo ;)

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Zakładacie że osoby które są na przedzie tabeli kompletnie nie znają się na polskiej lidze a moim zdaniem to błędne założenie. Mogli po prostu zagrać na farta i udało im się a teraz zaczną rozsądnie typować by utrzymać przewagę... nie mówiąc już o tym że jeżeli rzeczywiście o naszej piłce mają raczej mgliste pojęcie to najlepszym rozwiązaniem jest dla nich granie typów innych userów zajmujących wysokie [stosunkowo] pozycje... tak czy siak skorzystali ;)

borussia 12

borussia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
mozliwe ze tak. załóżmy ze oni bede grac pewne mecze po kursie 1.80 czyli beda mieli 80 pkt do przodu. a np Ty zagrasz mecz po kursie 2 z kawalkiem i zawsze bedziesz odrabial. Zreszta polska piłka jest nieprzewidywalna i nie raz bedą zdarzac sie cuda ???? Pożyjemy zobaczymy jak bedzie ???? liczy sie dobra zabawa ???? wiadomo kazdemu zalezy na wygranej ???? ale chyba nie do konca o to chodzi. Kazdy chce sie sprawdzic na ile go stac :p pozdroffka :p

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Mnie to tam wisi ta wygrana... i tak jestem na końcu ;) Raczej liczę na rywalizację i lubię polską piłkę. A wypowiedziałem się w tej dyskusji bo już się przyzwyczaiłem że jak jest konkurs/turniej na forum to jest awantura, zmieniają się w trakcie zasady, są podejżenia o oszustwa a niektórzy rzeczywiście oszukują, zapadają nierozsądne decyzje itd.
Tylko mi nie zarzucajcie że krytykuję i jestem niezadowolony, jestem bardzo zadowolony z konkursu i ogólnie jest fajnie ;)

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
przy podliczaniu typów - typ na dokładny wynik (który wytypowałem poprawnie) został mi podliczony na +100. Jeśli dobrze pamiętam miało byc +150. Post #52
nikifor// Poprawione ;)

gall 0

gall

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
STW
Przy moim typie na Wisle z handi, dano mi -100 a powinno byc na ✅ :]

gall 0

gall

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
STW
w takim razie to byl moj blad, bo myslalem ze postawilem co innego niz faktycznie postawilem , jednym slowem czeski blad, nie wazne moj blad :]

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Decyzja została podjęta i nie zostanie zmieniona. Każdy ma inne zdanie, jedni chcą wprowadzenia maksymalnych kursów, inni nie. Decyzja ta została podjęta, gdyż rzeczywiście większość osób na farta typowała bardzo wysokie kursy, a nie o to chodzi w tym konkursie.

Hm.. szkoda, że zdecydowaliście się podjąć tą decyzję w trakcie konkursu. Bo przecież jeden użytkownik (pewnie więcej) już to wykorzystało i jednym typem o kursie ponad 20 wspiął się na szczyt tabeli, więc jak to będzie rozliczone? Uznane będzie mu tyle tych punktów?

M 0

mejwon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy zrobicie nowy temat do kolejki bo wyjeżdzma i będę bez neta ????

G 138

geryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
poproszę o usunięcie nagłówka z moich typów ( z typami Mejwona), za dużo się wkleiło )))
Jareks89 // zrobione

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Po zapoznaniu się z Waszymi opiniami, postanowiliśmy podwyższyć maksymalny kurs jaki będzie liczony z 5,00 do 8,50.

Także za trafiony mecz możecie otrzymać maksymalnie 750 pkt.
Pozdrawiam

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak dla mnie to 500 było lepsze, ale po prostu ograniczenie nie powinno dotyczyć zakładów 1x2. No ale cóż, trzeba będzie się przystosować do nowego:&gt;

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Kmita Zabierzów - Motor Lublin @@ 3.35
tutaj zapomnialem dodac ze typ na motor ale kurs sie zgadza wiec chyba bede mial poprawnie rozliczone?

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zary
3. ŁKS Łódź - Lech Poznań (1-0) - 2 - 2.80 ✅ 80
Chyba nastąpiła pomyłka powinno być raczej ✅180