>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Tabela została zaktualizowana. Jako, iż do końca roku odbędą się jeszcze 3 kolejki, w tabeli zostały uwzględnione tylko osoby, które są w stanie w sumie osiągnąć 10 wytypowanych kolejek!
Proszę się nie pytać dlaczego nie ma Was w tabeli. W regulaminie jasno pisze iż w klasyfikacji generalnej będą liczone osoby, które typowały przez min. 10 kolejek.
Proszę także, by osoby których już nie ma w tabeli nie oddawały typów. Typy te nie będą liczone!

Y 32

yavor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jesli tak, to od poczatku na jasnych, nie zmianianych podczas trwania zabawy, zasadach ????

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
a ja mam takie pytanko, troszeczkę uciekające w przyszłość !
Jak wiemy do końca Ekstraklasy granej w 2008 roku pozostały 2 spotkania.
Teraz ...
Wiemy jaka jest pogoda w Polsce i jakie TERAZ panują warunki.
Boiska są tragiczne, panuje niesamowity cyrk -&gt; &quot;mecze&quot; na &quot;trawie&quot; !
I teraz ... jeśli pogoda będzie jeszcze gorsza i okaże sie ze owe 2 kolejki nie zostaną zagrane, to co z użytkownikami, którzy nie zdołali wytypowac min 10 kolejek ?
Teraz trochę &quot;psychologi&quot; ... Czyli
wg mnie powinni być brani pod uwagę, ponieważ to nie z ich powodu nie zdołali rozegrać tych kolejek.
Dodam, że komentarze mówiące, ze było XX kolejek na typowanie nie mają sensu ????

liczę na konkretną i pozytywną wiadomość, nie tylko dla mnie ale i dla kilkunastu innych userów !

pozd(R)awiam

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zary
Heh ... kolega sie boi utraty pierwszego miejsca ! Niestety jak tak bedzie to chyba je utracisz bo jest 15 kolejek wiec jakbyś typował wszystkie , a nie trafiłeś 1 mecz po kusie 20 pare i teraz nie typowałeś zeby nie stracić pk . Regualmin jest tak i raczej bedzie tak jak pisze .

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Heh ... kolega sie boi utraty pierwszego miejsca ! Niestety jak tak bedzie to chyba je utracisz bo jest 15 kolejek wiec jakbyś typował wszystkie , a nie trafiłeś 1 mecz po kusie 20 pare i teraz nie typowałeś zeby nie stracić pk . Regualmin jest tak i raczej bedzie tak jak pisze .
Po pierwsze nie pytałem Ciebie o zdanie, tylko osoby odpowiedzialnej za konkurs.
Po drugie to czy się boje, czy nie to moja spr, a Twoje zdanie nie ma nic do gadania.
Odpowiem:
Tak, boję sie utraty 1 miejsca, bo przez caly konkurs walcze o zwyciestwo, a nie chcialbym przegrać tylko dlatego, ze SPADŁ SNIEG !
To ze trafilem kurs &quot;20 pare&quot; swiadczy o tym, ze mam nosa do typowania ? ????
Swoja droga sam podobny trafiles .. Pewnie to jakis podtekst ze gdyby nie to, pewnie bym nie liczyl sie w walce o zwyciestwo.
Rozczarujesz sie, bo gdybym nawet nie trafil tego kursu (Ty rowniez) nadal liczyl bym sie w walce o zwyciestwo (bylbym 3 z nieduza strata) ...
co do samego problemu, to tak jak mowie.
Obmyslilem sobie taka &quot;taktyke&quot;, aby spelnic minimum i wygrac xD
To juz nie moja wina ze PADA SNIEG !
Z drugiej str skoro nie bedzie 2 kolejek to i minimum sie zmienia ?
to byla moja odpowiedź w sprawie postu krychy i osobiste przemyslenia !

oczywiscie ciagle czekam na odp na moj 1 post !

pozd(R)awiam

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Po pierwsze nie pytałem Ciebie o zdanie, tylko osoby odpowiedzialnej za konkurs.
Po drugie to czy się boje, czy nie to moja spr, a Twoje zdanie nie ma nic do gadania.
Odpowiem:
Tak, boję sie utraty 1 miejsca, bo przez caly konkurs walcze o zwyciestwo, a nie chcialbym przegrać tylko dlatego, ze SPADŁ SNIEG !
To ze trafilem kurs &quot;20 pare&quot; swiadczy o tym, ze mam nosa do typowania ? ????
Swoja droga sam podobny trafiles .. Pewnie to jakis podtekst ze gdyby nie to, pewnie bym nie liczyl sie w walce o zwyciestwo.
Rozczarujesz sie, bo gdybym nawet nie trafil tego kursu (Ty rowniez) nadal liczyl bym sie w walce o zwyciestwo (bylbym 3 z nieduza strata) ...
co do samego problemu, to tak jak mowie.
Obmyslilem sobie taka &quot;taktyke&quot;, aby spelnic minimum i wygrac xD
To juz nie moja wina ze PADA SNIEG !
Z drugiej str skoro nie bedzie 2 kolejek to i minimum sie zmienia ?
to byla moja odpowiedź w sprawie postu krychy i osobiste przemyslenia !

oczywiscie ciagle czekam na odp na moj 1 post !

pozd(R)awiam
zważ na to, że runda jesienna skończyła się dzisiaj, więc jeśli chcielibyśmy być dokładni, to właśnie dziś skończyłby się konkurs, a następne dwie kolejki było liczone na rundę wiosenną.
a tak btw to jeśli na tyle asekurancko graleś, że nie byłes w stanie przewidzieć wyników &quot;trudnych&quot; (do typowania) kolejek, to nie pusz się teraz i nie udawaj jaki to jesteś wielki, bo gdyby nie ten kurs trafiony na początku, a później zmiana regulaminu, Twoja taktyka też uległaby zmianie :]
pozdrawiam :spokodfhgfh:

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
zważ na to, że runda jesienna skończyła się dzisiaj, więc jeśli chcielibyśmy być dokładni, to właśnie dziś skończyłby się konkurs, a następne dwie kolejki było liczone na rundę wiosenną.
a tak btw to jeśli na tyle asekurancko graleś, że nie byłes w stanie przewidzieć wyników &quot;trudnych&quot; (do typowania) kolejek, to nie pusz się teraz i nie udawaj jaki to jesteś wielki, bo gdyby nie ten kurs trafiony na początku, a później zmiana regulaminu, Twoja taktyka też uległaby zmianie :]
pozdrawiam :spokodfhgfh:

nie udaje, ze jestem wielki, wiec nie trafiona uwaga :spokodfhgfh:
z roznych wzgledow nie typowalem x kolejek !
powtarzam po raz kolejny ... gdyby nie ten kurs nadal liczylbym sie w walce o mistrza, poza tym byl to jedyny typ ktory poźniej bylby &quot;inaczej&quot; liczony.
skoro jak sam mówisz teraz by sie &quot;skonczyla liga&quot;, typowalibysmy 13 kolejek ... Bam14, czyli ja wytypowalbym 9 kolejek, wiec prawie 70% z całosci. Wiec nie ejst to maly wynik i przy takiej liczbie kolejek za pewne bylbym brany pod uwage :p

pozd(R)awiam
ps prosta matematyka:
10/15*100%= 66%
9/13*100%=69%
????
ps2 ja nie mam zamiaru z nikim wchdozic na wojenna sciezke, wiec radzio, krycha nie myslcie ze ja jestem przeciwko WAM. Jestem przeciwko waszym tokiem myslenia i komentarzom ? ;)

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
@bam zobaczymy. Z tego co wiem, to większość boisk ma podgrzewaną płytę więc nie widzę problemu aby rozegrać jeszcze 2 kolejki.
@radzio w regulaminie jest jasno napisane że konkurs trwa do końca roku kalendarzowego, a nie do końca rundy jesiennej. ;)

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
@radzio w regulaminie jest jasno napisane że konkurs trwa do końca roku kalendarzowego, a nie do końca rundy jesiennej. ;)
ok, ok - tak w ogóle peace and love :spokodfhgfh:
kłócić się będziemy jak odwołają mecze, teraz nie ma sensu :jezora:

dark_1910 0

dark_1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli suma sumarum nic się nie zmieniło i dzisiejsza kolejka była ostatnią w tej edycji ?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Ani słychu ani widu tej tabeli ??
Zauważ, iż jest weekend. Każdy ma też swoje życie prywatne, ważne sprawy które nagle wypadną. Nie mniej tabela została już zaktualizowana.
W tabeli zostały uwzględnione tylko osoby, które są w stanie w sumie osiągnąć 10 wytypowanych kolejek!
Proszę się nie pytać dlaczego nie ma Was w tabeli. W regulaminie jasno pisze iż w klasyfikacji generalnej będą liczone osoby, które typowały przez min. 10 kolejek.
Proszę także, by osoby których już nie ma w tabeli nie oddawały typów. Typy te nie będą liczone!

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=759180&amp;amp;postcount=13
Dobrze wiem, że w tym zestawie nie było typu w meczu Śląsk - ŁKS. Ale dosłownie minutę później dałem poprawnie sformułowane typy. I ten post mi usunięto. Mam nadzieję, że da się to wyjaśnić, bo typ bardzo ważny w całym moim zestawieniu.

Chce tylko powiedzieć, że na początku jak najbardziej widniały dwa posty tego użytkownika ????
... to tylko w celu potwierdzenia (w razie &quot;coo&quot;) :spokodfhgfh:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrawa/Praga
@Pietraszek rzeczywiście napisałeś za chwilę drugi post, który usunąłem. Wiadomo czemu. Nie mniej typ zostanie zaliczony. ;)
Dzięki wielkie :spokodfhgfh:
A tak poza tym to Pietaszek, a nie Pietraszek :p
nikifor// Rzeczywiście. Mała pomyłka. Sorry ;)