>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Odnośnie regulaminu:
15. Zgodnie z nowym trendem na forum, my również będziemy nagradzać aktywność na forum. Do postu linkujemy po prostu link do naszej analizy odnośnie meczu MŚ w najlepszym dziale na forum, do którego można przenieść się klikając w sygnaturę. Jeżeli analiza będzie w miarę rzeczowa, nie będzie dwoma zdaniami &quot;Arabia Saudyjska wygra, bo wysoki kurs, poza tym to bogate państwo i przyjechali dobrym PKSem&quot;, otrzymacie 30 punktów do bilansu dnia. Jeśli uda Wam się trafić typ, otrzymacie kolejne 20 punktów! Łącznie jest więc 50 punktów do zgarnięcia, co może okazać się dużym plusem. W przypadku napisania 2 analiz, nie przewidujemy dodatkowych punktów.
Z tematu mistrzostw w dziale może zrobić się śmietnik, bo uczestnicy mogą opisywać typy z kursami ok 1.05 aby tylko zdobyć dodatkowe punkty w konkursie. Może warto pomyśleć nad takim sformułowaniem tego punktu, by takie rzeczy od razu wykluczyć? Np. że liczą się analizy od kursu 1.40. Z doświadczenia wiem, że lepiej takie rzeczy doprecyzowywać w regulaminie, wtedy nie ma problemów.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Odnośnie regulaminu:

Z tematu mistrzostw w dziale może zrobić się śmietnik, bo uczestnicy mogą opisywać typy z kursami ok 1.05 aby tylko zdobyć dodatkowe punkty w konkursie. Może warto pomyśleć nad takim sformułowaniem tego punktu, by takie rzeczy od razu wykluczyć? Np. że liczą się analizy od kursu 1.40. Z doświadczenia wiem, że lepiej takie rzeczy doprecyzowywać w regulaminie, wtedy nie ma problemów.

Zauważyłbym, iż taki punkt był już obecny w regulaminie w czasie konkursu organizowanego na MŚ w Katarze rok temu i nie było żadnych problemów, jednak mogę obiecać, że przemyślę tę kwestię. Poza tym analiza zawsze podlega ocenie moderatora konkursu i to on decyduje o przyznaniu dodatkowych punktów, co zresztą jest wspomniane w regulaminie.

alves94 560

alves94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Prosze mnie nie uwzgledniac w turnieju, nie bede mial jednak czasu. Przepraszam za klopot.
Zrobione.

kamillo0103 183

kamillo0103

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
8. Typujemy spotkania z oferty bukmachera Betsafe na ME w piłce ręcznej mężczyzn. Do konkursu dopuszczone są następujące rodzaje zakładów: rezultat po 60 minutach (1 lub remis lub 2), rezultat po pierwszej połowie spotkania (1 lub remis lub 2), under/over na końcowy rezultat ogólnie i drużyn, under/over na rezultat po pierwszej połowie, handicap na końcowe zwycięstwo, handicap na rezultat po pierwszej połowie. Dopuszczalna jest też możliwość grania under/over na bramki zawodników. Podajemy 2, 3 lub 4 zdarzenia dziennie, w zależności od własnych chęci.
kurczę, troszkę słaba ofertę ma betsafe, przynamniej na chwilę obecną

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Czy dzisiaj już trzeba podawać typy na 16.01? Czy można w jednym poście np. 2 typy na dziś i 2 na jutro? Pytam, bo jeszcze bardzo słaba oferta na te mecze w Betsafe, a czytam już któryś raz regulamin i wolę się upewnić.
Czytamy regulamin, a tam jest napisane, że na dany okres dodajemy tylko jeden post.

chamberlain 11,8K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Biala Podlaska
Można prosić o zmianę w Typach Długoterminowych najlepszego środkowego rozgrywającego z Michała Jurkiewicza na Mikkela Hansena? Jak wiadomo Michał nie zagra, o ile możliwa jest zmiana to poproszę ;)
MARIUSZ!

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
@Macko18 zachęcałbym też do czytania postów. Napisałem, że CZYTAM REGULAMIN KTÓRYŚ RAZ. Dziękuję za odpowiedź i mniej uszczypliwości na przyszłość.

kamillo0103 183

kamillo0103

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
jacio 356

jacio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Hiszpania
Francja
Chorwacja
Dania
Gonzalo Perez de Vargas
Nikola Karabatic
Jérôme Fernandez
Joan Canellas
Marko Kopljar
Ivan Cupić
Julen Aguinagalde
Joan Canellas
Joan Canellas
Proszę o edycję moich typów długoterminowych. Pisałem bez nagłówków, tak jak we wzorze, i trochę się zakręciłem. Poprawny zapis:
- Mistrz Europy - Hiszpania
- Wicemistrz Europy - Francja
- Brązowy medalista - Chorwacja
- Półfinalista turnieju - Dania
- Najlepszy bramkarz - Gonzalo Perez de Vargas
- Najlepszy lewoskrzydłowy - Anders Eggert
- Najlepszy lewy rozgrywający - Nikola Karabatic
- Najlepszy środkowy rozgrywający - Joan Canellas
- Najlepszy prawy rozgrywający - Marko Kopljar
- Najlepszy prawoskrzydłowy - Ivan Cupić
- Najlepszy obrotowy - Julen Aguinagalde
- MVP Turnieju - Joan Canellas
- Król strzelców Turnieju - Joan Canellas
Zrobione.

macieksokol 92

macieksokol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeżeli jest to możliwe, to bardzo bym prosił o dodanie do moich typów(post nr 11 w odpowiednim temacie) następujące pozycje :
3. 16/01/2016 18:30 Hiszpania-Niemcy Bramki zdobyte z kontry ( 0 : 3.5 ) 2 @1.91
4. 16.01.2016 20:30 Dania - Rosja Bramki zdobyte z kontry (2.5 : 0 ) 1 @1.83
z góry dziękuję za pomoc ????
Zrobione.

pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
uwazam ze powina byc mozliwosc podawania typow na kazdy dzien w osobnym poscie.
tak trzeba z wyprzedzeniem i to wrozenie nie typowanie.
w razie nie uwzledniania mojej sugesti. prosze uprzejmie o poloczenie moich postow w temacie typow 15/16.
dziekiuje. pozdrawiam.
Jak zauważyłeś istnieje opcja prośby o dopisanie jakiegoś typu.