>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Proponuję zmienić regulamin, bo z takim sponsorem i nagrodami nie widzę szans na jakiekolwiek eliminacje w 1.rundach... Zrobić tabelę od początku i sukcesywnie eliminować iluś tam najsłabszych i ew.dodać jakiegoś innego sensownego/alternatywnego buka np.bet365.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Proponuję zmienić regulamin, bo z takim sponsorem i nagrodami nie widzę szans na jakiekolwiek eliminacje w 1.rundach... Zrobić tabelę od początku i sukcesywnie eliminować iluś tam najsłabszych i ew.dodać jakiegoś innego sensownego/alternatywnego buka np.bet365.

Na razie czekam dalej na zgłoszenia. Jednak jeśli będzie niewielu uczestników, tzn. 20-40 osób, to zrobimy najprawdopodobniej tabelę od początku do końca. Co do buka, jako, że w regulaminie podane są typy zakładów, to myślę, że spokojnie wystarczy ten jeden.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
duzyesz +4 Punkty (poprawka Ziomeczku , bardzo dziekuje :))
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli chodzi o alternatywnych bukmacherów to może być problem. Wiele sponsorów sypiąc nagrodami zastrzega sobie prawo do tego, że można korzystać tylko z ich oferty.
Ale tu niech lepiej wypowie się Marcin.

duzyesz 366

duzyesz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
TM
jest zakaz edytowania postów a pomylilem sie i zamiast mvp dac Lazarova dalem Canellas Mozna to zmienic jeszcze ? czy pies pogrzebany ? ;-D
Poprawione ????

S 72

siargiej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz
Ja w zwiazku z kontuzja Abalo, w miejsce prawo skrzydlowego, stawiam Ivana Cupicua(Chorwacja)

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Do osób podających typy długoterminowe.
Warto zajrzeć w drabinkę, jeśli chodzi o ustawienie czwórki. Dodatkowo sprawdzić pozycję, na jakiej gra dany zawodnik. Duvnjak nigdy nie dostanie się do najlepszej siódemki turnieju na pozycji prawej połówki.

S 72

siargiej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz
Haha, no fakt, 2 razy na srodek rozegrania.
Jesli mozna, to prosze zmienic:
Abalo na Cupic (prawe skrzydlo)
Duvnjak na Lazarov (prawe rozegranie)
Dzieki
Zmienione

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Czy Totolotek bedzie mial tylko taka uboga oferte na MŚ?? Bo poki co nawet handi nie maja wystawione i z czego tu wybierac..Coś wiadomo w tym temacie?

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Napisz do biura obsługi klienta ????
pomoc@totolotek.pl
Oferta zapewne szersza pojawi się jutro, na dzień przed mistrzostwami. Poruszę u administracji temat czy można dodać buków alternatywnych (bo musi być zgoda organizatora - Totolotka)

S 72

siargiej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz
W kazdym ziemniaku najpierw pojawia sie okrojona oferta, a dopiero w dniu meczu, znajdziemy w niej pozostale opcje. Jestem w 100% o tym przekonany

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Poprosze u mnie zmiane na pozycji lewy rozgrywajacy z Karabaticia na Hansena, z gory dzieki.
Zmienione

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Napisz do biura obsługi klienta ????
pomoc@totolotek.pl

Oferta zapewne szersza pojawi się jutro, na dzień przed mistrzostwami. Poruszę u administracji temat czy można dodać buków alternatywnych (bo musi być zgoda organizatora - Totolotka)

Dostałem informacje, iż możemy korzystać tylko z oferty totolotka. ;) Oferta poszerzona więc jest w czym wybierać. ????

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrawa/Praga
Na razie czekam dalej na zgłoszenia. Jednak jeśli będzie niewielu uczestników, tzn. 20-40 osób, to zrobimy najprawdopodobniej tabelę od początku do końca. Co do buka, jako, że w regulaminie podane są typy zakładów, to myślę, że spokojnie wystarczy ten jeden.
Rozumiem, że bawimy się z powodu małej ilości osób w wyżej wymieniony sposób? Czyli normalnie podajemy typy i wygrywa ten, który uzyka najlepszy bilans z typów codziennych i długoterminowych?

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Rozumiem, że bawimy się z powodu małej ilości osób w wyżej wymieniony sposób? Czyli normalnie podajemy typy i wygrywa ten, który uzyka najlepszy bilans z typów codziennych i długoterminowych?

Polecam zajrzeć do regulaminu, bo odpowiedni dopisek jest tam już od dwóch dni.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pietaszek89 +9 Punkty (:))
hiro 2,7K

hiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam zajrzeć do regulaminu, bo odpowiedni dopisek jest tam już od dwóch dni.

Dopisek jest, gdzieś tam na samym dole, gdzie nikt go nie przeczyta. No i oczywiście regulamin jest niespójny. U góry informacje o parach, rywalach, pilnowaniu, minusach i tak dalej, a na dole gdzieś tam informacja o tabeli.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dopisek jest, gdzieś tam na samym dole, gdzie nikt go nie przeczyta. No i oczywiście regulamin jest niespójny. U góry informacje o parach, rywalach, pilnowaniu, minusach i tak dalej, a na dole gdzieś tam informacja o tabeli.

Jeśli ktoś przeczyta całość, to będzie wiedział o co chodzi.

hiro 2,7K

hiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To ja jeszcze zapytam. W regulaminie mamy treść:
15.Jeśli dany uczestnik konkursu nie poda żadnego typu danego dnia, a:
Rywal podał 2 typy - to gracz dostaje -200
Rywal podał 3 typy - to gracz dostaje -300
Rywal podał 4 typy - to gracz dostaje -400
Jest to spowodowane faktem, żeby było sprawiedliwiej. Przykładowo user x typuje 3 spotkania i żadnego nie trafia, to ma -300pkt, a user y nie typuje żadnego i miałby 0 więc dzięki temu miałby ogromną przewagę nad rywalem i tak mógłby teoretycznie awansować do TOP16. Czy oto chodzi by nie typując zdobyć nagrodę? Raczej nie, gdyż ten konkurs ma inny cel.
Nie typowałem wczoraj, czyli dostanę -100?
I dalej, dzisiaj jest 11 meczów. Jeśli nic nie podam to dostanę -1100, jeśli znajdzie się ktoś, kto będzie typował wszystkie mecze?

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
To ja jeszcze zapytam. W regulaminie mamy treść:

Nie typowałem wczoraj, czyli dostanę -100?
I dalej, dzisiaj jest 11 meczów. Jeśli nic nie podam to dostanę -1100, jeśli znajdzie się ktoś, kto będzie typował wszystkie mecze?

Wczorajszy dzień i dzisiejszy są połączone, jak można zauważyć w tytule tematu. Max można otrzymać -400, ponieważ można podać na jedną kolejkę maksymalnie 4 typy.

weszlosuper 28

weszlosuper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macko18 czyli na kolejke moge podac jeden typ ??? I jak trafie to bede mial plus ??? Troche bez sensu... Powinno byc tak ze trzeba podac 4 typy na kolejke. A jak ktos nie poda nic w kolejce to ma 0 ????
Kurde kto to wymyslal to nie wiem... Jak mialo byc h2h to kazdy mial podac 4 typy.?? A teraz nie ???