A konkurs będzie kontynuowany w następnych miesiącach?bo można zauważyć coraz większe zainteresowanie i chyba warto byłoby go kontynuować - myślę że nawet w syczniu no ale jak się domyślam decyzja zależy nie tylko od Adminów forum ale również od sponsora.W styczniu przerwa zimowa.
Dostal juz ktos nagrode za Grudzien
Do końca tygodnia - tzn. do dziś (piątek) czy do niedzieli?Do końca tygodnia powinny zostać wypłacone. Spokojnie.
Do końca tygodnia - tzn. do dziś (piątek) czy do niedzieli?
U mnie nadal pusto czy ktoś dostał już wygraną na koncie Betsafe?
To był mój błąd informując, że nagrody będą do końca tygodnia.
W piątek z pracy zrezygnował manager w tej firmie. Do dnia dzisiejszego nie ma nowego, więc lista nie może zostać aktualnie zasilona.
Obiecuję, że sprawą się zajmę w poniedziałek.
Żeby dostać podwojoną nagrodę musisz zrobić obrót w serwisie Betsafe w TRAKCIE JEGO TRWANIA czyli jak chciałeś dostać podwojoną nagrodę za grudzień to w grudniu powinieneś zrobić u tego buka obrót 1000 zł i w konkursie oczywiście zająć jedno z nagradzanych miejsc. Tak więc nic ci nie daje to że zrobiłeś w styczniu obrót bo nie zrobiłeś go w trakcie trwania konkursu.Niewiem jak to jest w obliczu tego ze lista nie została przekazana bo nie ma komu lecz na początku stycznia wykonałem obrót l, czy mam szansę na x2 nagrodę?
No i jak dziś sytuacja wygląda? Otrzymałeś jakąś informację od Betsafe?Obiecuję, że sprawą się zajmę w poniedziałek.
Nie masz szans.Niewiem jak to jest w obliczu tego ze lista nie została przekazana bo nie ma komu lecz na początku stycznia wykonałem obrót l, czy mam szansę na x2 nagrodę?
Kiedy będą w końcu dopisane do kont te nagrody za grudzień? Czy ktoś w końcu może się tym rzetelnie zająć?
No tak tylko że ten poniedziałek o którym pisał Marcin-Odra ... już minął. A informacji nie ma żadnych. Poza tym nie dało się tego przed roszadą w Betsafe załatwić? I czy odejście menadżera z tej firmy powoduje że ta firma nagle staje? Z tego co widzę ten konkurs jest jednym z najgorzej rozliczanym na forum - ja rozumiem doskonale że od razu ciężko wszystko ogarnąć zwłaszcza że tak jak każdy pewnie macie wiele obowiązków nie związanych z bukmacherką no ale jak już się coś deklaruje i się nie dotrzymuje terminów to chociaż warto podać jakieś informacje - ja np. specjalnie nie dokonywałem ostatnio wpłat na konto bukmachera bo liczyłem że otrzymam nagrodę w najbliższym czasie i przez ten czas zrezygnowałem z obstawiania bo łudziłem się że będzie to szybko i sprawnie załatwione. No ale nie jest.Marcin-Odra napisał, iż zajmie się tym w poniedziałek. Zatem cierpliwości. Była roszada kadrowa w zespole Betsafe. Nie przeskoczymy takich sytuacji.
No tak tylko że ten poniedziałek o którym pisał Marcin-Odra ... już minął. A informacji nie ma żadnych. Poza tym nie dało się tego przed roszadą w Betsafe załatwić? I czy odejście menadżera z tej firmy powoduje że ta firma nagle staje? Z tego co widzę ten konkurs jest jednym z najgorzej rozliczanym na forum - ja rozumiem doskonale że od razu ciężko wszystko ogarnąć zwłaszcza że tak jak każdy pewnie macie wiele obowiązków nie związanych z bukmacherką no ale jak już się coś deklaruje i się nie dotrzymuje terminów to chociaż warto podać jakieś informacje - ja np. specjalnie nie dokonywałem ostatnio wpłat na konto bukmachera bo liczyłem że otrzymam nagrodę w najbliższym czasie i przez ten czas zrezygnowałem z obstawiania bo łudziłem się że będzie to szybko i sprawnie załatwione. No ale nie jest.
Proponuję więc zmianę w regulaminie konkursu (jeśli będzie on kontynuowany) - żeby nanieść terminy (deadline'y) podania wyników, przesłania loginów i tym podobne aby przyspieszyć przyznawanie nagród bo domyślam się że nie tylko ja ale również pozostali zwycięzcy chcieliby szybko otrzymać nagrodę.