peja
Użytkownik
No Admin napisał że wprowadzi aneks do regulaminu, że aby być uwzględnonym w tabeli trzeba rozegrać minimum 4 pojedynki w miesiącu...
Ja powiem szczeże, ten konkurs mnie rozwala, wchodząc poszczególne tematy i widząc jak sporo graczy wali typy z kursami juz nawet około 40-50... licząc na szczęście, 2 //100 sie uda trafić... i dzięki takiemu typowi zapewne wygra konkurs... chyba najdziwniejszy konkurs jaki jest, był na forum... :-? zaraz pewnie zwali się na mnie krytyka modów i adminów... ale takie jest moje zdanie i moge je jakoś wyrazić, chyba.
I masz całkowitą rację ???? . Większość osób (w tym ja) tak gra, bo przy takich regułach klasyfikacji zapisanych w regulaminie, to dobre rozwiązanie.Ja powiem szczeże, ten konkurs mnie rozwala, wchodząc poszczególne tematy i widząc jak sporo graczy wali typy z kursami juz nawet około 40-50... licząc na szczęście, 2 //100 sie uda trafić... i dzięki takiemu typowi zapewne wygra konkurs... chyba najdziwniejszy konkurs jaki jest, był na forum... :-? zaraz pewnie zwali się na mnie krytyka modów i adminów... ale takie jesr moje zdanie i moge je jakoś wyrazić, chyba.
No i zobaczyliśmy - pretensje osób, które miały na koncie dużo zwycięstw, ale niską średnią, a potem za wprowadzenie dodatkowych podpunktów do regulaminu na chwilę przed końcem...Zobaczymy jak to będzie dalej.
No jasne że nie, tylko czy właśnie taka miała byc idea konkursu? Tylko po co formuła pojedynków?Sorry, ale nic nie stoi na przeszkodzie abyś Ty trafił taki kurs...
A czy ja wspominałem, że zmiany powinny się odnosić do trwającego miesiąca? (czas na zmiany był na początku miesiąca, gdy zwracałem na to uwagę)...jednakże to juz ostatnie dni konkursu i zmienianie czegokolwiek teraz byłby tzw USTAWKĄ zrobiła by sie ogromna burza...
Wszystko fajnie, tylko że konkurs trwa do kończ października. Jeżeli w następnym miesiącu miałby trwać nadal, to Regulamin powinien być ułożony juz wcześniej (no chyba, że konkurs zostaje "zdjęty"..mam rozwiązanie które przedstawie Adminowi po ukończeniu tego konkursu( i jeśli nowy sie rozpocznie) to owe rozwiązanie kwestii regulaminu bedzie w 100% pewne, ze będą sie liczyły pojedynki i jednostki, ze jak ktoś bedzie specjalnie odpuszczał pojedynki to bedzie to dla niego nieopłacalne.
A czytałeś chociaż co napisałem?Moim zdaniem formuła pojedynku zawsze będzie zła nie ważne czy liczyć sie będą ilości wygranych pojedynków, dlaczego to nie? Bo wezme sobie kolegów z podwórka poprosze ich o załozenie tematu oni nie bedą dawac typów i wygram wszystko co sie da...
Cóz ja się opieram na tym co jest:Jeżeli jednak decydowałaby ilośc wygranych, wówczas o tym kto z kim bedzie grał w pojedynku, powinno decydowac jakieś losowanie lub wcześniej przyjęty klucz, a nie sami uczestnicy.
i jedynie staram się znaleźć jakieś inne (może lepsze) rozwiązania. Mówisz coś o zupełnie nowej formule - czemu nie. Tylko gdzie propozycje?Konkurs Challenge Bwin jest turniejem, który polega na rywalizacji dwóch użytkowników - typerów. Challenge to z angielskiego pojedynek, a więc wirtualny pojedynek użytkowników forum.
OK widze że uważasz się za "lidera" protestu bo pierwszy to zrobiłeś... ale nie musisz wszystkiego komentować i wywyższać się bo pierwszy zauważyłeś coś itp. Czytałeś końcówkę mojego postu? Chyba tam są zawarte wskazówki na temat CB albo na temat innego konkursu :/A czytałeś chociaż co napisałem?Cóz ja się opieram na tym co jest: i jedynie staram się znaleźć jakieś inne (może lepsze) rozwiązania. Mówisz coś o zupełnie nowej formule - czemu nie. Tylko gdzie propozycje?
Przede wszystkim nie uważam się za "lidera" ani tym bardziej "wywyższam" (nie mam ku temu ani powodów, ani przesłanek - nie czuję się ani lepszy, ani gorszy, szczególnie w sytuacji, gdy kogoś nie znam).OK widze że uważasz się za "lidera" protestu bo pierwszy to zrobiłeś... ale nie musisz wszystkiego komentować i wywyższać się bo pierwszy zauważyłeś coś itp. Czytałeś końcówkę mojego postu? Chyba tam są zawarte wskazówki na temat CB albo na temat innego konkursu :/