32 zawodników daje 16 par czyli 1/16 tak jak pisał wyżej piotrek421. 11 listopad to niedzielaholla holla jeszcze 1/32moim skromnym zdaniem kolejka powinna odbyc sie 11.11.2007 (poniedziałek) jeżeli oczywiście uda się podliczyć wszystkie grupy i wylosować pary kolejnej rundy. Jutro jest prawie cała kolejka nhl + austriacy a wiec mozna sklecic jakis mozliwy kupon. Pozdrawiam
witam mam pytanie.... wczoraj pozno w nocy podawalem typy na 1 kolejke 1/16 finalu jednak pomylilem sie odnosnie dwoch meczy i dalem nie na 11.11.2007 lecz na 12.11.2007... czy moglbym je teraz jeszcze zmienic..... poprostu moje przeoczenie..... na bah dalem zeby wyswietlilo mi jutrzejsze typy....
kolega nie podał kursu10. Mefisto88 - midel -- mecz#2 [1-0]
13/11/2007 19:15 TWK Innsbruck - Liwest Linz --- 2 (łącznie z dogr. i karnymi)
kolega nie podał kursu
ale mnie to już w grupach drażniło.
Podaj przykład z grup.Mnie cały czas drażni Twoja postawa, cały czas masz pretensje i stwarzasz tylko problemy,jesteśmy po to ,aby userom pomagać ,nie kłaść kłody pod nogi!!!!!!
Te posty były przez modów kasowane, więc jak ci mam pokazać ? Teraz mój rywal przed swoimi meczami zrobił tą zamianę, więc nie żądam anulowania zakładu. A jeśli ktoś puściłby na noc dwa mecze i dopiero np. rano obstawił pozostałe i napisałby, ze zapomniał dodać te 3 mecze to też byście mu zatwierdzili ? Nie wpadajmy w paranoję. Moim zdaniem każdy powinien przed wysłaniem przejrzeć, czy ma to co jest potrzebne na "kuponie", jeżeli nie ma to jego strata - traci typ.