>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
2 kolejka - 16.10.2007r.
damianmularczyk vs TBM

16.10.2007r. 17:30 Tappara - HIFK mniej niż 5,5 bramek - 1,74 ⛔

Proszę o poprawienie na ✅ gdyż wynik meczu 1-2 tak więc mniej niż 5,5 bramek ;) Co prawda tak czy siak wygrałem z przeciwnikiem, ale później w razie takiej samej ilości punktów będzie się liczyło wyższe AKO więc proszę o poprawienie ;)

Grupa C ;)

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Co z tabelami? w zeszłym roku były...
P.S. Nie poganiam, pytam czy będą, bo się przydają;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Wiem wiem tabela nie wyglada imponujaco ale naprawde nie moge z tym nic zrobic ,nie wychodzi mi łądnie ale grunt ze jest ???? Postaram aby wyglad sie zmienił ale nie obiecuje.Jeszcze raz przepraszam za wygląd tabeli ????

pozdRawiam

edit:Osoby biorące udział w grupach C i D podziekujcie Benkowi za porawienie wygladu tabeli bo gdyby nie on to trudno było by cos odczytac z tabeli ????

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Ojjj sorry Grzeniu ???? tobie także bardzo bardzo dziękuje :spokodfhgfh:

pozdRo hokejowe chłopaki ????

wlochu8 0

wlochu8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gana
Witam! Z tego co widze to łaczny moj kurs mi tutaj nie pasuje. Chyba zamiast 28.2 powinienem miec 38.2 (Grupa F) Pozdrawiam

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
W grupie D na pierwszy miesjcu w tabeli macie miejsce.Zebyście sie nie martwili pierwsze jest miejsce pozniej user i itd.

mega 0

mega

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W grupie G do mojego kupon prosze dopisać następujący mecz
22-10-07 15:30 Lada Togliati - Salavat Ulaev Ufa 1|2.95
Wydawało mi się, że go napisałem, ale jakoś się pomyliłem.

marcin225 0

marcin225

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczom nie mogłem wczoraj uwierzyc... Dominic czy naprawdę aż tak bardzo zależy Ci na tych pieniądzach z konkursu że musisz zapożyczac typy od moderatora z innej grupy? Ja rozumiem 2-3 spotkania mogą się zdarzyc ale perfidnie przepisane 5 zdarzeń od kogoś to już jest kompletny brak szacunku do własnych możliwości. Po co startujesz w konkursie hokejowym skoro bierzesz typy od kogos? Bo dla mnie to jest zabawa i chce się sprawdzic.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Masz coś ?? Dominic to moj brat i niekiedy razem ukladamy typy na dany dzien. Nieraz niemoze z wielu przyczyn to daje za niego. To samo jak ja niemoge to da za mnie. Ty jak niemozesz to wyslij PW i mod zamiesci.

marcin225 0

marcin225

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Masz cos??&quot; --- hehe hmm sadząc po infantylności tej odzywki widze że bezsensu wdawac się w jakiekolwiek dyskusje. Czy jeszcze ktoś z Twojej rodziny ( rodziny moda czyli jednego z organizatorow konkursu) bierze udział w tej &quot;zabawie&quot;? Powoli zaczyna byc jasny dobór tzw. lucky loosers ???? ( czyżby Dominic nie dostał się do grupy w ten właśnie sposób?) Naprawdę ludzie nie wstyd Wam tak przechodzic do kolejnych etapów? a może od razu obsadzimy te kilka pierwszych miejsc wiadomymi osobami i nie będzie przynajmniej niejasności. Nie chciałem się wypowiadac wcześniej gdy wynikł, tak szeroko komentowany, przez niejako pokrzywdzonych, problem wyboru lucky loosers ale teraz widzę że było w tym sporo racji. Szkoda pisac... Bawi Was to? Spoko:] Mam nadzieję że któryś z &quot;pchniętych&quot; dalej zdobędzie 1 miejsce pieniądze i &quot;sławę&quot; heh na pewno się ucieszy z tego jakim jest dobrym typerem ???? Ja na szczęście pieniądze mam, poklask mi niepotrzebny i niezależnie od tego które miejsce zajmę będę mógł spojrzec w lustro, z pewnością, że nikomu oprócz siebie samego tego nie zawdzięczam ???? Pozdrawiam

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
&quot;Masz cos??&quot; --- hehe hmm sadząc po infantylności tej odzywki widze że bezsensu wdawac się w jakiekolwiek dyskusje. Czy jeszcze ktoś z Twojej rodziny ( rodziny moda czyli jednego z organizatorow konkursu) bierze udział w tej &quot;zabawie&quot;? Powoli zaczyna byc jasny dobór tzw. lucky loosers ???? ( czyżby Dominic nie dostał się do grupy w ten właśnie sposób?) Naprawdę ludzie nie wstyd Wam tak przechodzic do kolejnych etapów? a może od razu obsadzimy te kilka pierwszych miejsc wiadomymi osobami i nie będzie przynajmniej niejasności. Nie chciałem się wypowiadac wcześniej gdy wynikł, tak szeroko komentowany, przez niejako pokrzywdzonych, problem wyboru lucky loosers ale teraz widzę że było w tym sporo racji. Szkoda pisac... Bawi Was to? Spoko:] Mam nadzieję że któryś z &quot;pchniętych&quot; dalej zdobędzie 1 miejsce pieniądze i &quot;sławę&quot; heh na pewno się ucieszy z tego jakim jest dobrym typerem ???? Ja na szczęście pieniądze mam, poklask mi niepotrzebny i niezależnie od tego które miejsce zajmę będę mógł spojrzec w lustro, z pewnością, że nikomu oprócz siebie samego tego nie zawdzięczam ???? Pozdrawiam

perfekcyjnie napisane :-D

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Witam Wszystkich Zgromadzonych,

Mam prośbę jeśli chodzi o oskarżeniu tego typu, że coś jest ustawione to nie tutaj. Nie ma też takiego punktu w regulaminie, żeby niezapożyczać typów od innych użytkowników, choć jednak to nie jest zbyt profesjonalne. Prosiłbym też, aby niekontynuować tego tutaj, proszę o rozwiązanie sytuacji na PW bądź gg.

pzDr :]

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Witam!
Ta dyskusja o faworyzowaniu modów i niektórych typerów ciągnie sie już od poprzedniej edycji konkursu. Powiem szczerze że w zeszłym roku sam w takiej polemice zabierałem głos, o ile dobrze pamiętam. Wtedy też była masa pretensji i oskarżeń [sam podejżewałem organizatorów o przekręty].
Ale wiecie co?
Wyszedłem wtedy z grupy i odpadłem w 1/8 chyba [z zawodnikiem którego chwalić nie trzeba bo każdy wie że na hokeju się zna doskonale]. Pamiętam tamten pojedynek bo to była prawdziwa walka na typy i wygrał lepszy.
Teraz polecam zajżeć do regulaminu i zastanowić się co to zmienia jeśli sa przekręty? Lepszy i tak wygra! Tak jest skonstruowany, że osoba dobrze typująca wysoko zajdzie. Mecze po wyjściu z grupy toczą się do paru wygranych. Wyników nikt nie oszuka.
A to że ktoś dostał szansę to jego sprawa. Prawdziwi typerzy nie oglądają się na innych tylko grają swoje.
Polecam więcej wiary w swoje umiejętności lub godzenie się z porażkami.
Niezasłużone awanse innych nie wpływają na waszą grą [nie mówię że takie były;) ]
Moja wypowiedź nie tyczy się tego czy przekrety są czy ich nie ma [bo to nie jest ważne!].
Proszę o nie komentowanie mojego postu/apelu. Do ewentualnej polemiki zapraszam na prv.
Przypraszam również Benka za nieusłuchanie jego prośby ale uwazam że te dyskusje nie miałyby końca i zalezało mi aby ta wypowiedź trafiła do wszystkich graczy. Liczę się z ewentualnym ostrzeżeniem, trudno.
Pozdrawiam