>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

jaca 0

jaca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też uważam, że pomysł z &quot;lucky loosers&quot; jest dobry, z tym, że ja zaproponowałbym, żeby taką metodę zastosować zarówno w 1, jak i 2 rundzie. Czyli przy 200 chętnych, do 2 rundy przeszło by 100 zwycięzców i powiedzmy 10 przegranych z najwyższym AKO. W 2 rundzie byłoby 110 osób, więc dalej przeszło by 55 zwycięzców i 9 &quot;lucky loosers&quot;. W końcu w 2 rundzie też mogą na siebie wpaść dobrzy typerzy ;).

S 37

szmeru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę,że jest to bardzo dobry pomysł z tym &#39;lucky loosers&#39;&#39; przecież na pewno będzie kilka silnych par, z których przegrany może mieć np. piąty kurs pod względem wysokości ze wszystkich graczy,szkoda żeby odpadał,od ponad 24h nie dołączyła do konkursu żadna nowa osoba,do soboty nawet 200-stu może nie być,więc wydaj się to najrozsądniejsze a i emocje większe bo nawet przy porażce z rywalem można awansować8)

7seven7 0

7seven7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cytuje jeden z pkt. regulaminu:
&quot; 8. NIE MOŻNA PODAWAĆ ANI JEDNEGO TEGO SAMEGO TYPU, CO RYWAL W DANEJ KOLEJCE! &quot;
Czyli, jezeli rywal poda typ 1 na spotkanie A, to moge podac kazdy inny typ na A (np. over, X itd.) lub wybrac inne zdarzenie. Slowem, kto pierwszy, ten lepszy...
Czy dobrze zrozumialem?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Cytuje jeden z pkt. regulaminu:
&quot; 8. NIE MOŻNA PODAWAĆ ANI JEDNEGO TEGO SAMEGO TYPU, CO RYWAL W DANEJ KOLEJCE! &quot;
Czyli, jezeli rywal poda typ 1 na spotkanie A, to moge podac kazdy inny typ na A (np. over, X itd.) lub wybrac inne zdarzenie. Slowem, kto pierwszy, ten lepszy...

Czy dobrze zrozumialem?

Tak dobrze zrozumiałeś.

panmv 10

panmv

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Nie rozumiem troszkę systemu punktacji:
1.Uczestnicy będą na samym początku rywalizować w pierwszej rundzie kwalifikacyjnej 1/256 (zwycięzca przechodzi do następnej rundy, w przypadku remisu dogrywka). Kolejną fazą jest 2 runda kwalifikacyjna 1/128. Zwycięzcy przechodzą do następnie rundy. 64 osób podzielimy na 8 grup po 8 osób. Gdyby okazało się, że są miejsca wolne, odbędzie się losowanie z pośród przegranych tzw. ‘lucky looser’.
2.Na 1 kuponie może się znaleźć max. 5 spotkań!
3.Na daną kolejkę podajemy tylko 1 kupon!!
4. Kupony umieszczamy w temacie grupy, w której rywalizujemy.
5. Zasady punktacji:
Punkty będą przyznawane następująco:
- Za wygranie z rywalem 3pkt
- Za zremisowanie z rywalem 1pkt
- za zwycięstwo podwójne z rywalem (pierwszy oraz drugie spotkanie) zwycięzca otrzymuje punkt bonusowy
- Opuszczenie kolejki (brak typów) -1 punkt
6.Jak będą podliczane punkty w grupach?
W grupie będzie brana pod uwagę taka oto kolejność:
- punkty
- ilość trafionych meczy
- iloczyn kursów
moze mi ktos wytłumaczyć zasade &quot;podwójne zwycięstwo z rywalem&quot;?
Aha i mam rozumiec, ze nie chodzi o zwycięstwo kuponu, tylko o trafione ako? Np. jesli ja z rywalem wygralismy kupony, ale ja z ako 8, a on z ako 6 to ja wygrywam kolejke?

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze mi ktos wytłumaczyć zasade &quot;podwójne zwycięstwo z rywalem&quot;?
z każdym rywalem będziesz grać 2 razy ???? bedziesz grać tak jak by u siebie i na wyjeździe :p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Aha i mam rozumiec, ze nie chodzi o zwycięstwo kuponu, tylko o trafione ako? Np. jesli ja z rywalem wygralismy kupony, ale ja z ako 8, a on z ako 6 to ja wygrywam kolejke?

Tak. W tym konkursie chodzi o lepsze AKo.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Witam!
Tak jakos patrze i nie widze siebie na liscie uczestników. Zapisałem się po userze Alocha ( numer 166 uczestnika konkursu) a userem OverS (numer 167). A na liscie mnie nie ma...Czy to tylko pomyłka?
Pozdrawiam!
Vader

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Witam!

Tak jakos patrze i nie widze siebie na liscie uczestników. Zapisałem się po userze Alocha ( numer 166 uczestnika konkursu) a userem OverS (numer 167). A na liscie mnie nie ma...Czy to tylko pomyłka?

Pozdrawiam!
Vader

Poprawione.

Jutro o 13ej odbędzie się losowanie par pierwszej rundy Konkursu Hokejowego!

jaca 0

jaca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na liście uczestników konkursu brakuje nr 178. Stąd tez mała rozbiezność - zgłosiło się 200 osób, a na liście jest 201 ;)

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak zapisałem sie do konkursu a nie chce brać w nim udziału moge sie wypisać ;pp ?? wole poświęcić czas na konkurs typy dnia niż tutaj ????

Edit: Ok ;)

sparta 309

sparta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Augustów
dzisiaj ma być losowanie ok 14 to czy dzis odbedzie sie pierwsza kolejka tak jak mowi regulamin czy nie?
i czy w eliminacjach kazda para zaklada oddzielny temat? (sporo tego troche bedzie)

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
dzisiaj ma być losowanie ok 14 to czy dzis odbedzie sie pierwsza kolejka tak jak mowi regulamin czy nie?
i czy w eliminacjach kazda para zaklada oddzielny temat? (sporo tego troche bedzie)
6. Turniej rozpoczynamy 01.10.2007. Będzie trwał około 2-3 miesięcy

R 0

rafael86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ile trwa jedna kolejka ? i czy w tej samej kolejce od razu jest rewanż ?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czy któryś z modów może usunąć jeden post w pierwszej rundzie turnieju? Napisałem typy, ale zapomniałem o AKO i buku... z pośpiechu wybrałem opcję cytuj i dopisałem... i z tego wyszły 2 posty, niech ktoś usunie jeden ???? Dziękuję za uwagę.