>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ziemia
Minęło 5 dni. Takie pytanie mam. Kiedy można spodziewać się nagród ?
Pewnie każdy chciałby wiedzieć.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Minęło 5 dnia, ale ludzie wszystkich loginów i tak nie dostarczyli. To co miałem puściłem dziś Marcinowi, teraz dobijajcie się do niego jeżeli ktoś zapomniał. ;)
Pewnie kilka dni potrwa weryfikacja kont itp po czym bonusy zostaną dopisane. Przed MŚ powinno być już wszystko ok. Z mojej strony tyle

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ziemia
Minęło 5 dnia, ale ludzie wszystkich loginów i tak nie dostarczyli. To co miałem puściłem dziś Marcinowi, teraz dobijajcie się do niego jeżeli ktoś zapomniał. ;)
Pewnie kilka dni potrwa weryfikacja kont itp po czym bonusy zostaną dopisane. Przed MŚ powinno być już wszystko ok. Z mojej strony tyle
Dzięki za wyjaśnienie. Mógłby jeszcze wyjaśnić admin ;) Pewnie wie więcej.
Pozdrawiam

intelowiec 860

intelowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proponuję od kolejnych edycji ustanowić termin dostarczenia loginów we wszystkich konkursach. Kto nie wyśle, temu przepada ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Proponuję od kolejnych edycji ustanowić termin dostarczenia loginów we wszystkich konkursach. Kto nie wyśle, temu przepada
Sprawa jest banalnie prosta - nie wysłali loginów nie chcą nagród i tyle. A wszyscy którzy wysłali muszą cierpliwie czekać, aż się obudzą.

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ziemia
Trzeba swoją kasę na MŚ szykować ;) Zresztą to co wygrałem pewnie bym dał na 1 zakład ;p

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadzam się z &quot;przedmówcą&quot; ,że trzeba się skupić na Mistrzostwach Swiata, Bonus pewnie się pojawi w Sportingbet, ale najważniejsze jest odpowiednie zaopatrzenie w prasę, tygodniki , miesięczniki i okazjonalne wydania. Bukmacherzy tez nie ogarniają tematu jak w Ligach, tak więc trzeba się przygotować merytorycznie do obstawiania. Sprawdzić telewizor, kable, jakieś zabezpieczenie, bo u mnie wali piorun raz a dobrze (peryferie miesta). W ogóle sie zastanawiam nad wywleczeniem LED do innego pokoju. Jest tego trochę do ogarnięcia. Mały odpoczynek od bukamcherki też jest niezbędny. Zaczynam np czytać szachowe wydawnictwa, aby otworzyć inne zastygłe komórki w mózgu. Do stu piorunów,........... nie wiedziałem ,że aż tego tyle jest. bo przypadkiem to można wygrać , ale loda na odpuście .......... Pozdrawiam uczestników Uczty ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Mam złą informacje. Musicie dosłać swoje ID konta, ponieważ po loginach nie można zaksięgować bonusów.
ID wysyłacie do mnie
Wzór:
login z Sportingbet - ID

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie wszystko OK !! To co miałem dostać dostałem. dzięki za super konkurs,choć pracowity i uczący cierpliwości . ???? ))

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
U mnie też, wielkie dzięki !
Pytanie jeszcze co do obrotu. Ma być 1,50 , ale AKO czy może być np 1,3*1,3.
Dzięki za przeprowadzenie konkursu ! Pozdro

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
U mnie też wszystko okej, wielkie dzięki !

Pytanie jeszcze co do obrotu. Ma być 1,50 , ale AKO czy może być np 1,3*1,3.

Dzięki za przeprowadzenie konkursu ! Pozdro

Tego wyrazu zabrakło i wpis może być mylący, soory ; )