A dlaczego ma być nie zgodny ? Normalny typ z oferty.Witam. Użytkownicy w mojej grupie (nie wiem jak w innych) podają typy na over/under DANEJ DRUŻYNY. Typ ten jest zgodny z regulaminem? Udinese v Catania - Udinese over 1,5 @ 1.8 Pytam, bo jeśli typy prawidłowe, to sam chętnie pograłbym czasem coś takiego Pozdrawiam.
W ofercie typy są różne. "Dokładny wynik" czy "połowa/koniec spotkania", a jednak tego grać nie wolno. Więc to co proponuje oferta to małe ma znaczenie. Regulamin mówi - czy dany zespół strzeli/nie strzeli gola. Ale o under/over na dany zespół nie ma nic wyszczególnione. Ja chce się tylko upewnić co i jakA dlaczego ma być nie zgodny ? Normalny typ z oferty.
Niewiele wyjaśniłeś. Przykładowe over 1,5 na Udinese również jest typem na mecz, a nie do połowy więc czemu by tego zabronić?under/over na mecz, tak było w poprzednich edycjach. Pestka powinien potwierdzić // mp
Niewiele wyjaśniłeś. Przykładowe over 1,5 na Udinese również jest typem na mecz, a nie do połowy więc czemu by tego zabronić?
Czyli over/under na dana drużyne nie mozemy ? Przeciez jest to w ofercie i nie jest to jakis absurdalny bet...?Tak jak w poprzednich edycjach gramy tylko over/under na całe spotkanie
Osoby odpowiedzialne za grupy podliczają typ over na drużynę naTak jak w poprzednich edycjach gramy tylko over/under na całe spotkanie, nie na sume goli danego zespołu
Osoby odpowiedzialne za grupy podliczają typ over na drużynę naTrzeba to jakoś rozstrzygnąć. Regulamin co innego, a wyniki co innego...