>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

hayto 631

hayto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Na jakiej podstawie drużyna &#39;&#39;Złoci medaliści&#39;&#39; znajduje się w 2 rundzie konkursu ?

nbd 485

nbd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Na jakiej podstawie drużyna &#39;&#39;Złoci medaliści&#39;&#39; znajduje się w 2 rundzie konkursu ?

2 drużyny z trzecich miejsc z najlepszym AKO się łapią do drugiej rundy - pewnie o to chodzi.

e: A to sorry, mogłem nie zauważyć - nie zaglądałem w tabelę, tylko tak z głowy przytoczyłem regułkę :razz:

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
dokładnie, są 2 lepsze drużyny od nich, Włodczany mają najlepszy bilans z 3 miejsc, potem team w którym jestem - Hajger Team i jeszcze jedna co miała 6 pkt, ale najgorszy bilans.
e/ przyznam, że trochę dziwne... w końcu zawsze najważniejsza jest ilość pkt, potem AKO. Jak ktoś awansuje z 3 miejsca np. w ME to liczą się pkt, a nie kto ma lepszy bilans bramkowy.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dodatkowo do 2 fazy przechodzą dwie najlepsze z drużyny z 3 miejsc, które ugrały najwyższe AKO.
Nie ilość pkt a AKO. Taka była zasada. Włodczany i Złoci Medaliści mieli najwyższe AKO więc awansowali dalej.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tym sposobem Hajduk Team przechodzi dalej kosztem Niesfornych bliźniaków.

K 40

kris_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
William Hill cos kombinuje - najpierw wywalili z zakladki IO 2014 Hokej na lodzie, ale po wpisaniu w Google, mozna to odnalezc, jednak jest tylko pod zakladka Hokej na lodzie. Teraz wywalili w ogole skoki narciarskie, nie ma zadnej oferty na jutrzejszy konkurs, 15 min temu byly jeszcze typy na podium i zloto.
Mam takie pytanie: Czy jezeli obstawie np. ze Stoch bedzie na podium a ponizej kolejny typ, ze Prevc bedzie na podium, to bedzie OK?

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Tylko WilliamHill. Specjalnie na ZIO jest załatwiona szeroka oferta właśnie od nich

Wydawało mi się, że ta &quot;szeroka oferta&quot; będzie przebijać innych bukmacherów albo przynajmniej im dorównywać. Tymczasem konkurs odbywa się na zasadzie: kto pierwszy ten lepszy. Z takich dziedzin jak biathlon czy skoki narciarskie pojawia się tylko po 5 par H2H. Do tego zawodnicy się powtarzają, a przecież w takich zawodach startuje więcej niż 8 osób. A już nie mówię gdy przeciwnik wyprzedzi nas w podawaniu typów.
Czy nie byłoby możliwości aby dodać jeszcze jednego bukmachera i zastosować obowiązek podawania przykładowo dwóch typów z oferty WH, a reszta wedle uznania?

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
William Hill cos kombinuje - najpierw wywalili z zakladki IO 2014 Hokej na lodzie, ale po wpisaniu w Google, mozna to odnalezc, jednak jest tylko pod zakladka Hokej na lodzie. Teraz wywalili w ogole skoki narciarskie, nie ma zadnej oferty na jutrzejszy konkurs, 15 min temu byly jeszcze typy na podium i zloto.
Nic nie kombinuje. Zakładki zniknęły bowiem zarówno w hokeju jak i skokach rozpoczeły się mecze / treningi. Oferta zostanie ponownie wystawiona prawdopodobnie dziś wieczorem po zakończeniu spotkań w hokeju jak i treningach w skokach.

Mam takie pytanie: Czy jezeli obstawie np. ze Stoch bedzie na podium a ponizej kolejny typ, ze Prevc bedzie na podium, to bedzie OK?
Będzie OK

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wydawało mi się, że ta &quot;szeroka oferta&quot; będzie przebijać innych bukmacherów albo przynajmniej im dorównywać. Tymczasem konkurs odbywa się na zasadzie: kto pierwszy ten lepszy. Z takich dziedzin jak biathlon czy skoki narciarskie pojawia się tylko po 5 par H2H. Do tego zawodnicy się powtarzają, a przecież w takich zawodach startuje więcej niż 8 osób. A już nie mówię gdy przeciwnik wyprzedzi nas w podawaniu typów.
Dostaliśmy informacje z WilliamHill, że oferta będzie szeroka, a jaka jest to chyba każdy widzi. Niestety nie mamy na to wpływu i trzeba z tego wybierać co dają.
Poza tym piszcie do ich supportu z prośbami np wystawienia dodatkowych par. U innych bukmacherów taki zabieg jest często stosowany i zazwyczaj zakłady &quot;dodatkowe&quot; są wystawione. Nie wiem jak jest w WH, ale w sprawie skoków będę na pewno do nich pisał.
Czy nie byłoby możliwości aby dodać jeszcze jednego bukmachera i zastosować obowiązek podawania przykładowo dwóch typów z oferty WH, a reszta wedle uznania?
Niestety WilliamHill zastrzegł sobie prawo, że można korzystać tylko z ich oferty w tym konkursie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sumada90 +8 Punkty (Dzięki chociaż za sensowną odpowiedź :))
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
http://forum.bukmacherskie.com/f441/faza-2-grupa-5-a-103602.html#post4245778
Zaszło lekkie nie porozumienie w podanych przeze mnie typach. Startują 2 siostry Seremenko - chodzi o Vitę. No, ale to raczej nie problem, bo do sprawdzenia kursy u bukmachera i para.
2ga sprawa...WilliamHill podawał datę spotkania Rosja USA na dzisiaj...I tym się kierowałem, a dziś zmienili datę...Prosze o zmianę typu:
5. 14.02.2014 13:30 hokej na lodzie mężczyzn: USA - Rosja --&gt; 2 - 1,90
na
5. 14.02.2014 17:30 skoki narciarskie mężczyzn: K.Stoch --&gt; 1 miejsce - 2,20
AKO zmieni się na: 51,54
Dodam tylko, że przeciwnicy swoje typy podali w czwartek i wszystkie spotkania sie odbyły. Kurs podany przeze mnie nic nie zmieni. Jest praktycznie taki sam. I czy by weszła Rosja jeśli by dzis była czy Stoch to nic to nie zmieni. Kursy podałem z wlodek02 tak, żeby weszły 2 i wtedy juz wygrywamy, wiec ta zmiana nie ma na celu nic kombinowania tylko po prostu WilliamHill wprowadził w błąd podaną datą 14.02...

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dawczan, ale skoki są jutro... Data dzisiejsza, bo kursy są do kwalifikacji, potem zostaną zablokowane.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
@ dawczan
1 sprawa - ok, tu nie ma problemu.
2 sprawa - tu jest tylko i wyłącznie Wasza wina i typ będzie rozliczony na ⛔. Już był jeden taki przypadek KLIK i daliśmy minus. Tu będzie tak samo. Zresztą jak byśmy zamienili Ci ten typ to i tak dostałbyś minus. Powód? Zawody w skokach są rozgrywane jutro, nie dzisiaj.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
2 sprawa - tu jest tylko i wyłącznie Wasza wina i typ będzie rozliczony na . Już był jeden taki przypadek KLIK i daliśmy minus. Tu będzie tak samo. Zresztą jak byśmy zamienili Ci ten typ to i tak dostałbyś minus. Powód? Zawody w skokach są rozgrywane jutro, nie dzisiaj.
No nie bardzo to podobny przypadek, bo ja poprosilem o zmianę, a kolega pyta czemu ⛔ więc nie był świadomy problemu, a ja byłem. Nie raz spotkałem się z sytuacja, że typy były zmieniane, więc nie rozumiem tego, ale z racji tego, że podałem kolejny &quot;świetny&quot; typ na jutro to trudno. Niech będzie, że moja wina tyle tylko, że 1wszy raz spotykam się z sytuacją, ze w konkursie nie można zmienić typu.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Składam oficjalny protest. W grupie 5 w pojedynku Milifiarze vs Kulawie bociany. Rywale początkowo nie podali kolejki i z kim rywalizują,a to według regulaminu stawia cały kupon jak przegrany. Potem kolega po 13 edytował swój post bo ma taka możliwość i dodal te informacje. Uczynił to jednak gdy konkurencja już trwała,bo start był o 7. Bawimy się fair. Proszę o reakcje.

K 40

kris_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zrobcie cos z tym, to jest ponizej krytyki. Czesc uzytkownikow sie mylila i kupony byly przegrane, nikt nie poprawial pomimo prosb.