- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Opiekun grupy nbd rozliczył mi 4 spotkania na minus bo nie uwzględniłem godziny spotkań , w regulaminie nie ma takiego zapisu
Proszę moda o poprawienie
Napiszę to na wszelki wypadek co by nie było niedomówień. Przy skokach WilliamHill podawał wczorajsza date tj. 08.02 i wpisałem właśnie taką. Chodziło chyba o to, ze 08.02 były kwalifikacje - tego nie wiem, ale data wpisana taka jaka podawał WilliamHill.
Przeciez AKO się liczy wiec jak mozesz miec same remisy ?U mnie w grupie po 1. kolejce beda same remisy, kazdy po 1 pkt.
A co zrobić jeżeli konkurencja rozgrywana jest przez dwa dni (np saneczkarstwo)? Nie można wtedy tej dyscypliny podawać?
Myślałem ze biathlon tez sie wlicza do obowiazkowego typu...II kolejka
Złoci medaliści - Chłopy z pola
Moge wymienic typ;
5. 10 Lut 16:00 CET 12.5 km Pursuit Pojedynki / H2H
Ole Einar Bjoerndalen (NOR) ₋ Anton Shipulin (RUS) 1 @ 1.85
Na:
10 Lut 08:00 CET Kombinacja alepejska Pojedynki / H2H
Tina Maze (SLO) ₋ Nicole Hosp (AUT) 2 @ 1.80
I co za tym idzie AKO: 14.75
Sorry za problem
Że tak zapytam: po kiego pod każdym kuponem pisać nazwę bukmachera skoro i tak możemy brać tylko z jednego? ????
Proszę o uwzględnienie tego przy podliczaniu, dziękuję.
Ale to już jest Twoja interpretacja do której teraz możemy się dostosować co nie zmienia tego, że jest post factum. W regulaminie jest napisane, że nie można grać tego samego typu i my go nie zagraliśmy. To jak są rozliczane zakłady w typach dnia jest bez znaczenia.
Skoro opiekunowie konkursu dokładnie sprecyzowali to nie wiem w czym masz problem :?:Ale to już jest Twoja interpretacja do której teraz możemy się dostosować co nie zmienia tego, że jest post factum. W regulaminie jest napisane, że nie można grać tego samego typu i my go nie zagraliśmy. To jak są rozliczane zakłady w typach dnia jest bez znaczenia.
To już jest raczej Wasz problem bo się patrzy na terminarz zawodów a nie do kiedy buk ma wystawioną ofertę. My również mamy taką śliwkę bo łyżwiarstwo szybkie mężczyzn jest jutro ale to jest nasz błąd i nie płaczemy opiekunowi grupy na PW.Na marginesie, co pisałem na priv opiekunowi naszej grupy przez błędną datę na WH daliśmy typ na zły dzień (Takanashi top3) więc poprosiliśmy o zmianę na Fourcade top3.
4. Typów po podaniu nie można już zmieniać.
Nie wiem gdzie Ty widzisz remis skoro my mamy trafione ako: 2,45 a Wy możliwe do trafienia Ako macie niższe bo tylko @1,45.W związku z tym i tak mamy remis.