>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
W tym temacie proszę wpisywać wszystkie pytania, propozycje, niezgodności na temat konkursu.

Moderatorzy postarają się jak najszybciej rozwiać wasze wątpliwości.

Zanim jednak zgłosisz problem, przeczytaj regulamin :!:

==============

Aby wziąć udział w konkursie trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem forum.bukmacherskie.com oraz posiadać konto gracza w William Hill
Jeżeli nie masz konta w William Hill, a chcesz wziąć udział w konkursie załóż je teraz jak najszybciej z tego linku

S 37

spec19883

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lubin
5. Liczba drużyn jest nie ograniczona. Jednak zapisy trwają do 26 lutego do 19:59, późniejsze zgłoszenia nie będą przyjmowane (potrzebujemy czasu na rozlosowanie grup i ustalenie terminarza konkursu, który zależny
jest od liczby zgłoszeń).

Powinno być 26 lipca

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Ja mam również pytanie, mam nadzieje że przyda się na przyszłosć, żeby wszystko było jasne.

12. W każdym dniu rozgrywek drużyna podaje jeden kupon, na który składa się pięć typów, przynajmniej jeden musi dotyczyć sportów indywidualnych. Z uwagi na mnogość zdarzeń na IO, na danym kuponie może być tylko jeden typ z danej dyscypliny/konkurencji (czasem są 2 konkurencje z danej dyscypliny jednego dnia, wtedy jest ok).

Chodzi o sporty indywidualne czy &quot;niedrużynowe&quot;? Takie konkurencje jak kajakarstwo K2, K4, wioślarstwo też tu nie wchodzą? Jeśli tu w domyśle jest jako niedrużynowe to może lepiej byłoby poprawić regulamin, bo teraz nie jest to zbyt jasno napisane wg mnie.

A 26

arka-gdynia-82724

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie chciał bym wystartować w konkursie razem z moim sąsiadem z bloku mam taki sam internet i ten sam numer ip (jak to w blokach bywa) czy możemy wystartować razem w konkursie czy jest to zabronione?

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozumiem że brat też musi mieć konto w william hill? czy wystaczy jedna osoba z drużyny?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
@sumada90
Zrobimy przed startem rozpiskę jakie sporty zaliczamy do sportów drużynowych, a jakie do sportów indywidualnych.
@Arka Gdynia
Musicie obaj podać loginy z WH przed startem w celu weryfikacji
@MrZoob
Obaj musicie mieć konto. Jeśli korzystacie z jednego IP to obaj musicie podać loginy w celu weryfikacji.

paint12 130

paint12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
login z william hill podaje się po rozwiązaniu konkursu w razie czego ? bo ja mam inny niż login na forum

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
login z William Hill podaje się po rozwiązaniu konkursu w razie czego ?
tak, przy zapisach podajesz tylko login forumowy, a dopiero w przypadku zajęcia nagradzanego miejsca podajesz odpowiedniej osobie swój login z WH...

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chciałbym sie wypisać z konkursu, gdyż czas mi na to nie pozwala. Zapisywałem sie jako osoba bez pary
// Done. B.

K 1,5K

kulu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgłosiłem team - Somgorsi po upływie zapisów. Musiałem ustalić szczegóły z kolega z drużyny i trochę za nam to zajęło. Zapisaliśmy się jako 40 drużyna (łatwiej grupy zrobić ???? ) więc liczymy na przyjęcie do konkursu. Mam nadzieję, że nasza prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona.

pawelek78 1,1K

pawelek78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Jak zrozumiałem można podac minimum jeden typ ze sportów indywidualnych czyli mogę podać same typy z tych że sportów. Bez drużynowych ?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Możesz, nie ma przymusu podawania typów drużynowych. Pamiętaj jednak o całym punkcie regulaminu ;)
Grupy gotowe, terminarz pojawi się do godziny 12ej.

W 7

wamosss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KATOWICE
Czy jeżeli jest np. 2 kolejka - 29.07 to można podać typ wcześniej czy trzyeba w tym samym dniu? Rozumiem że ostatni typ z podanych w tym przypadku ma się skończyć tego 29?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Tak ma się skończyć 29.07.
No w sumie typy można podawać wcześniej, ale co najwyżej dzień wcześniej.
Wszystkie terminarze zrobione ;)

W 7

wamosss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KATOWICE
A jeśli spotkanie np tenisowe zostanie przeniesione na następny dzień, to wtedy typ będzie liczony jako przegrany? A można typ podać do 2 kolejki który ma odbyć się dzień wcześniej? że np. do 2 kolejki podam jeden z typów na 28.07, chociaż kolejka jest na 29.07? ;)

jasmin_bogow 1,2K

jasmin_bogow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jedno pytanie z mojej strony. Podajemy te kilka typow, jesli jeden nie wejdzie to caly kupon pada i jest rozliczany jako przegrany, czy liczy sie ako pozostalych?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
wamossss jak będzie przełożony zostanie rozliczony jak u bukmachera.
jasmin - liczy się ako pozostałych.

kartonik 85

kartonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
Witam w regulaminie nie ma mowy o kursach na typowane zdarzenia czy są jakieś kursy minimalne na dane zdarzenie , oraz czy są kursy maksymalne które ew.są redukowane do kursu np.5,00

drugie pytanie może się tak stać ze kogos nie będzie caly dzien i nie bedzie miał dostępu do neta a wróci na wieczór i pozostaną do rozegrania np tylko 2 konkurencje indywidualne plus ew .jakiś mecz ze sportów drużynowych , bo te jak wiadomo są do póżna to czy można podać wtedy podac kupon składający się np z trzech zdarzeń mając oczywiście mniejszą szansę na trafienie wyższego ako.

paint12 130

paint12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nysa
kartonik od tego masz kolegę żeby dal w czas chyba kuponik ... wcześniej możecie sie umówić ze Ciebie nie będzie i żeby zrobił albo zróbcie sobie kupon dzień wcześniej na następny dzień i on go wystawi.
A jesli nie pisze o redukcjach kursów to chyba go nie ma ^^ w końcu to regulamin