>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Minimalny stawka to 10zł.
Dodatkowe punkty są dopisywane tylko wówczas, gdy typ jest poprawnie wytypowany.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Przypominam , że jest możliwość zdobycia dodatkowych punktów w klasyfikacji długoterminowej. Należy podesłać do prowadzących screen&#39;a zawartego kuponu , ew. numer kuponu.
O jakie dokładnie zakłady chodzi znajdziecie informację w regulaminie i temacie od typów długoterminowych

Kupon musi być zawarty przed pierwszym spotkaniem mistrzostw.

G 37

gruby_czarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie dodatkowych pkt w zakładach długoterminowych a konkretniej mówiąc w zakładach na wyjście z grupy i dotarcie do półfinału.Czy żeby dostać te dodatkowe punkty muszę obstawić dokładnie np. że Szwecja i Anglia wyjdą z grupy? Czy mogę obstawić że sama Szwecja wyjdzie? I identycznie z półfinałami,bo szczerze powiedziawszy nawet nie wiem czy jest taki zakład w Tobet żeby obstawić komplet półfinalistów.

silweck 0

silweck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy w tym konkursie wymagane jest stawianie kuponów w Tobet czy nie? Czy juest to opcja dodatkowa i obowiązuje tutaj &quot;dobrowolność&quot;.
Grzesio // dobrowolność , ale za poprawne kupony są extra punkty ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Mam pytanie odnośnie dodatkowych pkt w zakładach długoterminowych a konkretniej mówiąc w zakładach na wyjście z grupy i dotarcie do półfinału.Czy żeby dostać te dodatkowe punkty muszę obstawić dokładnie np. że Szwecja i Anglia wyjdą z grupy? Czy mogę obstawić że sama Szwecja wyjdzie? I identycznie z półfinałami,bo szczerze powiedziawszy nawet nie wiem czy jest taki zakład w Tobet żeby obstawić komplet półfinalistów.
Wystarczy jedno zdarzenie.
Faktycznie, Tobet nie ma takich zakładów w ofercie.
Jeśli chodzi o wyjście z grupy to będziemy brać pod uwagę zakłady: Winner group B (Zwycięzca)
Za półfinały dodatkowych punktów nie będzie ze względu na brak oferty.

mehow 57

mehow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wystarczy jedno zdarzenie.
Faktycznie, Tobet nie ma takich zakładów w ofercie.
Jeśli chodzi o wyjście z grupy to będziemy brać pod uwagę zakłady: Winner group B (Zwycięzca)
Za półfinały dodatkowych punktów nie będzie ze względu na brak oferty.
Jeżeli chodzi o drużyny które wyjdą z grupy to postawiłem już wcześniej 5 kuponów po 20PLN na TOP2 w poszczególnych grupach bo przecież wyjść z grupy można też na drugim miejscu.
Moim zdaniem pomysł z braniem pod uwagę tylko zakładów na zwycięzce grupy to trochę dziwna sprawa. Zwycięzców grup będzie czterech, a zespołów które awansują z każdej z grup osiem. Także czy zakłady na TOP2 w grupach również będą brane pod uwagę ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Także czy zakłady na TOP2 w grupach również będą brane pod uwagę ?
Dobra, pójdę Wam na rękę. Zakłady TOP2 też się zaliczają do bonusowych punktów.

mehow 57

mehow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;d) w przypadku zagrania kuponu w Tobet z danym spotkaniem otrzymujemy +100pkt (w przypadku trafionego typu). Minimalna stawka na kupon to 30zł&quot;
Czy zagrane zdarzenie musi być identyczne z tym podanym na forum ?
Czy może być inne byleby dotyczyło tego meczu i było z minimalną stawką 30pln ?
Powiedzmy że na forum obstawiam over 2.5 a kupon puszczam na over 1.5 , jak to wygląda ?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
d) w przypadku zagrania kuponu w Tobet z danym spotkaniem otrzymujemy +100pkt (w przypadku trafionego typu). Minimalna stawka na kupon to 30zł
Też mam pytania odnośnie tego punktu, ale trochę inne.
1) Czy mogę zagrać kupon jako dubel z typami, które podałem tu w konkursie ?? Przykładowo podaję, że wygra Polka i Rosja i puszczam taki też kupon, ale nie jako single tylko w dublu. Czy warunkiem otrzymania dodatkowych punktów jest tylko i wyłącznie zagrany singiel w Tobecie ?
2) Podobne pytanie do tego powyżej. Gram np Polskę - tak jak podałem w temacie z typem na dzień 8 czerwiec - a oprócz tego mam dołączony jakieś inne zdarzenie choćby tenis. Czy może być takie coś ?
3) I ostatnie pytanie, ale raczej znam na nie odpowiedź, że NIE, ale dla pewności spytam. Zagrałem w temacie konkursowym czysty win a kupon w Tobecie Polska DNB - rozumiem, że wtedy nie ma co liczyć na dodatkowe pkt za zagrany kupon, bo to inne zdarzenie ?

silweck 0

silweck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie widzę za bardzo w ofercie Tobet kursu na zdarzenie &quot;Obydwa zespoły strzelą Tak lub Nie&quot;, a konkretnie w meczu Polska - Grecja, chyba, że coś przeoczyłem...

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Czy zagrane zdarzenie musi być identyczne z tym podanym na forum ? Czy może być inne byleby dotyczyło tego meczu i było z minimalną stawką 30pln ? Powiedzmy że na forum obstawiam over 2.5 a kupon puszczam na over 1.5 , jak to wygląda ?
Musi to być konkretne spotkanie, typ może być różny (warunek to zakaz podawania typów przeciwstawny, np. grasz over 2.5 w Tobet, a w konkursie podajesz under 2.5)
Warunek to stawka min. 30zł i kurs min. 1.30
Musi to być potwierdzone screenem
1) Czy mogę zagrać kupon jako dubel z typami, które podałem tu w konkursie ?? Przykładowo podaję, że wygra Polka i Rosja i puszczam taki też kupon, ale nie jako single tylko w dublu. Czy warunkiem otrzymania dodatkowych punktów jest tylko i wyłącznie zagrany singiel w Tobecie ?
Tak, może być dubel z tym konkretnym spotkaniem. Min. stawka 30zł, min. AKO 1.50, potwierdzone screenem
Dzisiaj uzupełnię to w regulaminie.
2) Podobne pytanie do tego powyżej. Gram np Polskę - tak jak podałem w temacie z typem na dzień 8 czerwiec - a oprócz tego mam dołączony jakieś inne zdarzenie choćby tenis. Czy może być takie coś ?
jw.
I ostatnie pytanie, ale raczej znam na nie odpowiedź, że NIE, ale dla pewności spytam. Zagrałem w temacie konkursowym czysty win a kupon w Tobecie Polska DNB - rozumiem, że wtedy nie ma co liczyć na dodatkowe pkt za zagrany kupon, bo to inne zdarzenie ?
Zakłady przeciwstawne nie są zaliczane.
Np. w konkursie podasz remis, a na kuponie 1.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Mam jeszcze pytanie odnośnie kuponów zagranych w Tobecie. Jeśli zagrałem Rosję po kursie 2,10 a na kuponie realnym Rosję DNB lub Rosję 1X to mogę liczyć na dodatkowe pkt czy nie ? Nie wiem jak to rozpatrujecie ?

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa / Katowice
Chciałbym zapytać dlaczego moje typy zostały usunięte/zniknęły - dawałem do grup i długoterminowe dziś popołudniu. Prosze od odp