>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

K 162

kuraso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy po obrocie wygranej obowiązuje ten dziwny wymysł 1xbetu, że jak więcej się ugra to i tak dopisywana jest kwota początkowa bonusu do konta głównego?

saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W regulaminie konkursu nic takiego nie ma,ale pewnie tak bedzie jak w przypadku konkursu z Liga mistrzów..
Najlepiej niech 1xbet się wypowie.

1xbet 0

1xbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiat
Czy po obrocie wygranej obowiązuje ten dziwny wymysł 1xbetu, że jak więcej się ugra to i tak dopisywana jest kwota początkowa bonusu do konta głównego?
Tak, ale nic nie stoi Ci na przeszkodzie, żeby obrócić minimum i grać dalej z konta głównego...

saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak tylko np. ja za swego rodzaju bonusy gram trochę bardziej ryzykownie i w przypadku trafienia większej kwoty i tak dopisana zostanie tylko ta o wartości bonusu.W regulaminie powinna się znalezc ta informacja a nie ze obrót tylko 6x po kursie 2.00

1xbet 0

1xbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiat
No tak tylko np. ja za swego rodzaju bonusy gram trochę bardziej ryzykownie i w przypadku trafienia większej kwoty i tak dopisana zostanie tylko ta o wartości bonusu.W regulaminie powinna się znalezc ta informacja a nie ze obrót tylko 6x po kursie 2.00
Zgadzam się, przyjąłem to, jako pewne założenie, za dezinformację przepraszam.

zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Przyjąłeś informację ale i tak nic z tym nie zrobisz więc... ????
A taka informacja powinna być już w regulaminie bo pewnie mniej osób by się zapisało, bo taka &quot;nagroda&quot; jest po prostu słaba bardzo... ale po co pisać o czymś skoro można powiedzieć to po konkursie ????

1xbet 0

1xbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiat
Przyjąłeś informację ale i tak nic z tym nie zrobisz więc... ????
A taka informacja powinna być już w regulaminie bo pewnie mniej osób by się zapisało, bo taka &quot;nagroda&quot; jest po prostu słaba bardzo... ale po co pisać o czymś skoro można powiedzieć to po konkursie ????
Wszelkie bonusy, nagrody tak u nas działają.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Podliczyłem wszystkie dni i stworzyłem tabelę. Jeśli coś jest nie tak proszę zgłaszać. Od poniedziałkowego wieczoru zaczniemy zbierać dane by wypłacać nagrody.
Sam zająłem w konkursie 6. miejsce. Zrzekam się nagrody na rzecz osoby kolejnej w tabeli. A więc anzelmo , zajmujesz miejsce premiowane.

xsebax 781

xsebax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
ciamot jak tylko skompletujemy pelna liste loginow, wysylamy do 1xbet i spodziewam sie, ze od razu kwoty zostana dopisane. Nie powinno to trwac dlugo.

1xbet 0

1xbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiat
Wypłata długo nam nie zajmie, ale dla uproszczenia procesu, wolimy zebrać wszystkie loginy, żebym Paniom z księgowości głowy co chwilę nie zawracać ;-)

ciamot 78

ciamot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
s kontowni
Rodzaj zakładu nie odpowiada warunkom bonusu...
Taki mam komunikat, kiedy chce obstawić singla po kursie ponad 2
Czemu??
Myślałem że warunkiem jest obrót 6 x po kursie min 2, jakie jeszcze są warunki bonusu??

urbaneq 958

urbaneq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo tak było napisane... A przyznali na takich warunkach jak ten bonus od depozytu pierwszego -,-

1xbet 0

1xbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiat
Warunki obrotu zostały skorygowane na zgodne z zasadami konkursu.
Powodzenia życzę ;-)

saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1xbet Teraz zostały skorygowane? A ja musialem obracać i grać minimum 3 zdarzenia z kursem co najmniej 1.4 i niestety się nie udało obrotu zrobić a tak grałbym sobie single..

1xbet 0

1xbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiat
1xbet Teraz zostały skorygowane? A ja musialem obracać i grać minimum 3 zdarzenia z kursem co najmniej 1.4 i niestety się nie udało obrotu zrobić a tak grałbym sobie single..
Dokonaliśmy korekty zaraz po mojej wiadomości na forum, zmieniamy zasady przyznawania bonusów za konkursy stąd to całe zamieszanie.