>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

slawgo 388

slawgo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorlice
Serio są nie wypłacalni? 7 października wypłaciłem 6 stów i nie było jakiś większych problemów. Wiadomo że weryfikacja konta zawsze chwile trwa, ale nawet sprawnie to poszło.

K 100

kksmisiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serio są nie wypłacalni? 7 października wypłaciłem 6 stów i nie było jakiś większych problemów. Wiadomo że weryfikacja konta zawsze chwile trwa, ale nawet sprawnie to poszło.

ja w pazdzierniku tez wyplacalem i bylo ok skusilem sie na bonus poczatkiem listopada zlecilem wyplate ponad 1k i do teraz nie ma .zachecam lektore w dziale bukamcherzy opinie -otobet.szkoda sie bawic w symulacje na wirtualnycj srodkach.no i kto ma nam dopisac te srodki jak nikt nie odpisuje jesli w wiadomosci jest slowo pieniadze ????

Z 4,3K
Reaction score
0
Punkty
0
Wyslane zostaly loginy czy nie.Prosze odpowiedziuec.Bo niewiadomo czy buk niedopisał i niema się co ludzić,czy po prostu ktoś olał sprawe i niewysłal

K 100

kksmisiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeszcze nie..kiedy mozna sie spodziewac wygranych na kontach skriil?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Większość właśnie otrzymało kasę na skrill. Jutro otrzymają pozostałe osoby, ale muszę sprawdzić dokładnie ich wkład merytoryczny w ostatnich miesiącach.

K 100

kksmisiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u mnie nie ma wiec pewnie jestem w tej drugiej grupie..albo mialem za maly wklad merytoryczny :-(

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
U mnie też brak, więc pytanie poszły już te przelewy czy reszta ich nie dostanie ?

K 100

kksmisiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dostal ktos wogole wygrane w drugiej turze?czy poprostu wszyscy zostalismy zdyskwalifikowanii...?

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
U mnie też brak, więc pytanie poszły już te przelewy czy reszta ich nie dostanie ?

Podbijam pytanie, Temat wisi od kilu dni , miała być dopłata dla reszty użytkowników, więc?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Podbijam pytanie, Temat wisi od kilu dni , miała być dopłata dla reszty użytkowników, więc?
Mam problem ze skrillem, dlatego są opóźnienia. Ty nagrodę otrzymasz.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
kksmisiek - słaba aktywność w trakcie konkursu
maer - wysłane
zwyciestwo1960 - słaba aktywność w trakcie konkursu, artykuły typu kopiuj/wklej z portali sportowych to nie jest merytoryczna aktywność typu analizy sportowe.
zakucyk - wysłane
baku193 - wysłane