>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

slawgo 388

slawgo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorlice
Podałem link do strony na której jest moja analiza, zjedź na dół myszką i zobaczysz moją analizę. Jak mam podać link do tylko swojej analizy jak cała strona się wyświetla?

shakeyobody 1,4K

shakeyobody

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
W prawym górnym rogu masz hashtag z numerkiem swojego postu, jak go klikniesz to w przeglądarce wygeneruje się link bezpośrednio prowadzący do Twojej wypowiedzi

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tabela 2. kolejka

Nagrody otrzymują:

1. sensejjag - 50 PLN
2. pawros - 30 PLN
3. kksmisiek - 20 PLN​

Gratulacje! Loginy proszę przesyłać na PW do mnie.​

Tabela konkursowa

Jeszcze krótka informacja, bo widzę że niektórzy mają problemy z linkowaniem do swoich postów, nie wiem czy z lenistwa czy z braku takiej umiejętności. Jeśli prosicie o poprawienie czegoś w swoim poście to podawajcie link do tego posta. Nam to ułatwia pracę i powoduje, że nie musimy bawić się w szukanie. To samo tyczy się analiz. Link ma prowadzić do swojej analizy, a nie do analizy kogoś innego. Proszę się tego trzymać, żeby nie było później zdziwienia jak ostatnio. Pozdrawiam

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
intelowiec +10 Punkty (Jak zwykle dobra robota! :))
K 100

kksmisiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kiedy mozna sie spodziewac nagrod tygodniowych ?;-)i pytanie do moderatora czy doszledl moj pw z danymi bo nie mam zadnego komunikatu ze wiadomosc wyslana ani sie nie zapisuje w folderze

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kiedy mozna sie spodziewac nagrod tygodniowych ?

Tu musisz poczekać na bułeczkę, ale wydaje mi się, że dane do nagród będą wysyłane partiami, np. kolejki 1-3, 4-6, lub też tylko dwa razy podczas konkursu, tj. 1-5 i 6-10. Niemniej, poczekaj do jutra na jego odpowiedź.

pytanie do moderatora czy doszledl moj pw z danymi bo nie mam zadnego komunikatu ze wiadomosc wyslana ani sie nie zapisuje w folderze

PW z pewnością doszła. Znając życie masz odhaczone zapisywanie wiadomości wysyłanych w ustawieniach. Problem rozwiążesz na podstawie tego postu - klik.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
kiedy mozna sie spodziewac nagrod tygodniowych ?

po zakończeniu konkursu będą wysłane wszystkie dane

pytanie do moderatora czy doszledl moj pw z danymi bo nie mam zadnego komunikatu ze wiadomosc wyslana ani sie nie zapisuje w folderze

doszło

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3 kolejka podliczona. Sprawdzajcie czy wszystko okej. Tabela pojawi się do końca wtorku, aby był czas na poprawę ewentualnych błędów.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TOP25 z III kolejki

TOP 3 loginy z OtoBet wraz z miejscem i kwotą nagrody wysyła do bułeczki. Przypominamy, że wszystkie dane do nagród będą wysłane po zakończeniu konkursu.

Nagrody dla najlepszych co kolejkę:

1. miejsce - 50 PLN
2. miejsce - 30 PLN
3. miejsce - 20 PLN

Nagrody ufundował bukmacher OtoBet i są wypłacane w formie bonusów na konto gracza w OtoBet.
W celu otrzymania nagrody gracz musi posiadać aktywne konto w OtoBet! Oznacza to, iż w ciągu ostatnich 60 dni musiał dokonać minimum 1 depozytu o dowolnej wartości w OtoBet!