>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Pamiętajcie, że Oddsring wprowadził kilka miesięcy taki warunek otrzymania nagrody:
Jeśli któryś z graczy wygrał wcześniej nagrodę w innym konkursie Oddsring to musi dokonać depozytu w wysokości ostatniego bonusu. W innym przypadku nie ma możliwości dopisania nagrody.
W przypadku gdy gracz nigdy wcześniej nie wygrał nagrody to może dokonać minimalnego depozytu.
Został on umieszczony w temacie z nagrodami.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Tylko nie pamiętam czy wygrywał coś w odsring w poprzednich miesiącach , mogę sprawdzić historię konta tylko od października roku bieżącego.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Osoby, które nie otrzymały nagrody niech sprawdzą skrzynki e-mail. Dostaliście informacje na temat bonusów.
Osoba, która podała [email protected] - nie dostała nagrody, bo nie ma takiego konta w Oddsring.

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak nie ma takiego konta, przecież się loguje na to konta : [email protected] depozyty i wypłaty robię regularnie i mam również zweryfikowane konto u nich, a nie jest to łatwa sprawa :/

xavy 386

xavy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie również nagroda już na koncie. Dzięki wielkie organizatorom za bardzo fajny konkurs i dzięki bardzo wszystkim uczestnikom za rywalizację :grin:

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
jak nie ma takiego konta, przecież się loguje na to konta : [email protected] depozyty i wypłaty robię regularnie i mam również zweryfikowane konto u nich, a nie jest to łatwa sprawa :/
Była literówka, na liście było gmial.com zamiast gmail.
Jutro to poprawią

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie brak nagrody....

Oni zawsze wysyłają maila, nawet jak nie wpłaciłeś wymaganego depozytu przed nagrodą. W takim wypadku pewnie błąd w danych wysłanych do Marcina.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Odpisał Ci @jasper, że masz się zapoznać z e-mailem, który od Oddsring otrzymałeś.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakbym od nich dostał jakiegoś maila to bym tu nie pisał...